Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 04/07/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
nimic neobisnuit
de eusiatat la: 04/07/2007 22:56:55
asteptam de cateva minute pe un scaun in aeroportul henry coanda,asteptarea era usoara in conditiile in care aerul conditionat contrasta cu toropeala de afara./ deodata observ o tanti plina de aur imbracta in trening cu parul roscat spre roz care vorbea la telefon extrem de tare si explica :"haidi ce faci vino aici odata! cum unde? la partier draga haidi odata!".nu rezist tentatiei si ii spun politicos doamnei ca suntem la etajul 1.suna din nou "haidi draga sunt la etajul unu ti-am mai zis odat"inchide si injura in gura mare "numai in romania se putea intampla f** romania masii"si iarasi nu ma pot abtine(este pentru prima data cand fac asta) "ce moldoveni!daca nu le place sa ramana acolo de  ...continuare .
8 comentarii
modifica
"White Rabbit" de Jefferson Airplane
de Daniel Racovitan la: 04/07/2007 21:55:12
revazand zilele astea filmul the game am re-descoperit "white rabbit" de jefferson airplane, o mica bijuterie.../ spre deliciul urechilor si ochilor dvs:/ http://www.youtube.com/watch?v=quhj6pebocu/ http://www.youtube.com/watch?v=aver6hyoyjo/ ...si versiunea de la woodstock '69/ http://www.youtube.com/watch?v=6xhyk9pemxa/ hipnotic... hipnotic :)
1 comentariu
modifica
Propria imagine - Trendy
de DESTIN la: 04/07/2007 19:00:35
propria imagine, importanta ei in viata, modalitatea cea mai eficienta in promovarea sa./ construirea unei imagini asa cum ne-o dorim. simplu, dar ... practica este mai dificil./ invit la dezbateri./ cu bine,/ cine se teme de suferinta va suferii de teama.
28 comentarii
modifica
Obscur (3)
de Omerta la: 04/07/2007 18:59:26
‘se ingroapa vii’… voerbele-i ciocneau tamplele care, brusc, devenira prea inguste. mintea-i halucina imaginile de dinainte. cauta o legatura. nu se poate sa se sfarseasca asa. cripta devenea din ce in ce mai ingusta, umezeala crestea, parca, din ce in ce mai mult. sangele intins pe jos i se incleia pe maini./ trebuia sa fie o iesire. / trebuia sa fie o solutie./ auzise multe despre cimitirul din deal, dar nu dadu niciodata crezare vorbelor. i se pareau, de multe ori povesti scornite pentru a trezi interesul pentru niste oameni a caror viata se apropia de sfarsit si devenea din ce in ce mai plictisitoare. tot ce trebuia sa faca acum este sa-si aduca aminte ce au zis ei./ greu. / apasa  ...continuare .
5 comentarii
modifica
zadarnicia mea
de Lady Allia la: 04/07/2007 17:39:44
zădărnicia mea a avut culoarea pământului/ până i-am muşcat din nisip şi noroi/ gustându-i bătrâneţile putrezite/ ce mă îmbrăcaseră în doliu prea devreme/ îmi murise doar speranţa - eu îmi mai eram vie!/ apoi a avut culoarea ierbii şi a fânului uscat/ şi am înţeles că viaţa/ are gust de moarte când înveţi să o trăieşti/ singur în tine! - după cum am mai spus:/ îmi murise doar speranţa - eu îmi mai eram vie!/ mi-am pipăit lacrimile, buzele de dor,/ trupul tânăr în care sângele încă mai curgea roşu/ de abia atunci am văzut:/ zădărnicia mea a avut mereu culoarea cerului, / dar a trebuit să fiu pământ,/ disperare şi iarbă - a trebuit să-mi fi  ...continuare .
2 comentarii
modifica
aş vrea să spun
de Lady Allia la: 04/07/2007 16:38:11
aş vrea să spun cum te simt când mă învălui în tine/ ca într-o eşarfă de mătase/ nu laşi să treacă dincolo de tine decât luna în joacă/ să-mi împletească privirile/ în care te scalzi atât de sigur. te scufunzi şi culegi perle,/ iar eu le găsesc mereu/ înşirate pe fiecare deget de al tău cu care mă mângâi/
5 comentarii
modifica
Finalul......
de badboy_john6 la: 04/07/2007 13:53:31
ultima poveste si-am plecat/ ultimul lucru care il las in urma mea/ ma lepad de lumea asta de tot ce m-anconjoara,/ trece timpul si tot mai greu imi e/ incep sa realizez ca nu mai sunt bun la nimic/ nu mai pot sa fac nimic fara tine/ nu mai am nici un rost in lume,/ nu mai am pentru ce trai/ nimic care sa ma mai tina in viata/ desi stiu ca viata e grea nu pot trece prin ea/ nu singur.../ sa caut nu mai am putere/ desi ma trezesc dimineata si-adorm noapte/ nu ma mai simt,nu mai simt ca traiesc/ nu mai simt nimic din tot ce ma inconjoara/ te privesc,/ dar,totusi nu te vad,/ te ascult,/ dar,totusi nu te aud,/ te ating,/ dar, nu te mai simt,/ esti departe acum,departe de mine/ as vrea sa fiu iar  ...continuare .
3 comentarii
modifica
ce de prostii as face!
de irma la: 04/07/2007 13:47:43
as face, zau ca da!/ as fura cirese de la vecinu gigel; as arunca cu ghemotoace de hartie in trainerul care vorbeste de o ora fara incetare, doar asa ca sa-mi treaca somnul; m-as da bolnava cand am de facut lucruri plicticoase; i-as trage cate-un ghiont ofticat pisaloagei aleia; .../ da' nu se face, ca doar sunt om in toata firea, responsabil, educat. ;))/ voi ati face prostii?/ ce?
30 comentarii
modifica
Altii o duc mai rau
de Honey in the Sunshine la: 04/07/2007 12:23:17
conferintele legate de mandria de a fi roman, despre ce ne place si ce nu ne place in legatura cu romania si faptul ca intruder zice ca trebuie sa fim bucurosi ca nu ne-am nascut in somalia sau afghanistan sunt premisele acestei conferinte. nu exista o concluzie:) ci doar o invitatie la a fabula pe tema:/ unde e mai rau ca la noi? de ce e mai rau? (cu argumente de rigoare)
43 comentarii
modifica
Pledoarie pentru legalizarea prostitutiei
de gheorghe_cnstntn la: 04/07/2007 07:36:26
dupa cum se stie,una din metodele de mentinere si dezvoltare a sanatatii este metoda chinezeasca dao care prin exercitiile sale specifice de energizare si echilibrare a energiilor ying si yang,conduce la o armonie între trup si suflet,între fizic si psihic strict necesara unei vieti cât mai îndelungate.in acest sens daoismul promoveaza cele trei principii ale sale:/ 1.omul trebuie sa manace si sa bea pentru a se energiza.alimentele si bauturile consumate de om sunt metabolizate producând energia necesara vietii.când prin toate meridianele corpului fizic circula energie,omul este perfect sanatos.in caz de boala,în zona organului bolnav,se afla un deficit de energie detectabil cu baghet  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Tablou cu femeie, pisică şi două pahare cu vin
de Sancho Panza la: 04/07/2007 02:09:56
să mergem mai departe,/ calmi,/ privirea-nainte, umerii cât se poate de drepţi,/ mai oprindu-ne să ne lustruim pantofii/ până la bleu-ciel,/ mai mutându-ne conştiinţa/ dintr-un gând într-altul/ până o risipim/ întâmplător.../ */ prietena mea mi-a spus azi că i-a fost/ amar de singurătate,/ atât a zis, / avea ochii uzi, alături copilul îi gângurea/ sărutându-şi piciorul încă nedeprins/ să apese/ pe masă, lucrarea ei de masterat/ (o pisică îi răsfoia foile, torcând de plăcere)/ şi două pahare cu vin,/ prin casă, umbra bărbatului răstindu-se la noi/ cu toate absenţele răguşite/ în vremea asta, eu scrisesem versuri,/ mă bălăngănisem atârnat  ...continuare .
58 comentarii
modifica
info ptr. gurmanzi
de taunul3 la: 04/07/2007 00:50:47
zacusca romaneasca, pe masa europenilor/ / dupa ce in urma cu cinci ani crina costea din targu mures si-a inceput afacerea cu zacusca, in prezent ea a ajuns sa exporte produsul pe pietele din germania, italia, franta si germania. la un moment dat, zacusca intreprinzatoarei din targu mures a ajuns pe masa cetateanului german oswald kirschner, din nurnberg, care a fost impresionat de produsul romancei si a contactat-o telefonic. / sursa: curentul /
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...