arhiva: 05/07/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nou la Cafenea: SECTIUNI
de admin la: 05/07/2007 20:17:27
sper ca ele sa amelioreze 'orientarea' in cafenea./ rolul lor este sa separe clar diferitele tipuri de subiecte./ deocamdata le gasiti in partea dreapta a sitului, insa zilele astea le voi pune chiar sub titlu, marcate cat mai vizibil. / tehnic vorbind, sectiunile sunt in realitate tot taguri, insa in formularul de adaugare subiect nou sunt prezentate separat, si alegerea uneia dintre ele e obligatorie./ deocamdata exista sectiunile urmatoare:/ "salonul" -- corespunzator conferintelor din versiune anterioara; sunt subiecte pe diverse teme; discutiile trebuie sa ramana on-topic, sa nu devieze in balarii. / "la o cafea" -- corespunzator trancanelilor, palavrelor, bombanelilor, ps  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Remedii ...periculoase.
de ssandra la: 05/07/2007 15:27:34
/ orice lucru bun in viata e imoral, ilegal, ori ingrasa. asa se spunea pana acum. oamenii de stiinta vin si adauga: tot raul spre bine. daca mananci ciocolata, iei cateva kilograme, insa poti evita aparitia cancerului. daca bei vin si iei marijuana, ai sanse sa scapi de alzheimer. / site-ul livescience.com a realizat un top al "relelor" care fac bine!ce nu inteleg este de ce este pus sexul in capul unei liste de "rele".../ pe primul loc - sexul. in afara de rolul pe care il are in perpetuarea speciei, sexul reduce stresul, scade colesterolul si imbunatateste circulatia sangelui. credeti ca mai gasiti alte scuze? / pe locul 2 - ciocolata. studiile recente arata benefici  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Nikita loveste din nou
de Daniel Racovitan la: 05/07/2007 14:57:49
nikita. dupa ce am vazut-o balacindu-se in cada plina de spuma, acum o vedem facand pe delfinul in marea neagra... un monument de prostie. / http://blog.voce.ro/2007/07/04/alarma-rosie-pe-litoralul-romanesc.html
35 comentarii
modifica
mame si mame
de limpede la: 05/07/2007 13:39:47
http://www.antena3.ro/un-copil-de-4-ani-a-intrat-in-coma-alcoolica-(video)_act_35348.html/ / http://www.metacafe.com/watch/477457/incredible// (nu mai era articolul acolo si am pus un alt link)
10 comentarii
modifica
Carpato-Danubiano-Pontic
de Giordano Bruno la: 05/07/2007 13:16:18
stropi de ploaie cad/ dintr-o furtunã/ pe vãile secate,/ ce stau în faţa sa./ pârâul curge lin/ prin şerpuitu' lui, / sprinţar-murdar,/ crescut-involburat./ avale mai putin/ râurile se revarsã, -/ florile împrãştiate/ lãsând miros de iarbã./ un afluent/ din albie alunecã/ si curge-n toatã ţara,/ cu visele - alãturea - plutind.../ in sud, la piatrã de hotar/ parca-i o hoardã sau cutremur./ aceaşi apã din furtunã cade:/ lin, greu, fãcându-şi loc în faţã./ marea vuieşte de preaplin/ zdrobind semeţele catarge! -/ se linişteşte ea, cândva,/ cãci sus pe deal e ploaie!/ doar munţi inalti înzãpeziţi/ stau sus pe acoperişul ţãrii,/ sticloşi, voi  ...continuare .
34 comentarii
modifica
Cum te vindeci de inima albastra?
de emucica la: 05/07/2007 09:45:23
pe foarte scurt povestea mea: in urma cu 8 ani m-am indragostit. el probabil nu-mi impartasea sentimentele insa se simtea bine cu mine. ne-am inteles foarte bine, petreceam destul timp impreuna pina cind a intervenit rutina si se purta deja fara manusi. la un moment( dupa 3 ani jumate) dat cind eram sigura ca relatia asta n-are nici un viitor am hotarit sa imi schimb viata. asa ca m-am maritat, cu primul venit, vorba aia, cu gindul sa imi intemeiez o familie si cu speranta ca un copil avea sa faca toata diferenta. intre timp s-au facut 2 copii cu o persoana pe care nu o mai pot suferi(procesul e pe rol) insa eu tot cu gindul la el sunt./ intrebarea mea........ ce sa fac sa "scap" de dragostea  ...continuare .
34 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...