arhiva: 07/07/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Salvo errore
de Intruder la: 07/07/2007 23:21:02
vand tot, la toata lumea! / deschideti-va pungile, / opriti-va rugile / si cumparati ce va place! / vand coarne de cerb, / praf de sticla, / tulpini de urzica, / petece de cer, / santuri inguste, / nori de lacuste / si greieri batrani / si crema de maini! / vand furtuna de mai, / vand picioare de plai / cu rauri, cu dealuri, / cu salcii pe maluri! / vand frunti aplecate / cu idei cu tot./ vand compot / de fraze uitate / in calendare! / am cicoare, / cojoace, / noroace la carti, / carpe de sters / praf de pe toba! / vand cuiburi de bufnita, / scari pentru pivnita, / vin rosu, luceferi / paie de-orez, / copite de iezi / umbrite-n zapezi; / greble, topoare si seceri, / hamuri, potcoave, petrec  ...continuare .
55 comentarii
modifica
Automatisme
de DESTIN la: 07/07/2007 22:22:42
Îmi place să gandesc,sa caut şi să găsesc, dar niciodată nu poţi pune prea multe întrebări...de ce? fiindcă vei strica clipa şi de aici implicit, plăcerea diafanului. mi-ar plăcea să cred că mi-am înecat de mult curiozitatea,cautarile,intrebarile fara raspuns... serios cum ar fi dacă am cunoaşte numai prin cele cateva simturi,fara a gandi?trebuie sa fie trist că judecăm şi căutăm să înţelegem prin minte?/ cum ar fi oare să “savurezi” o persoană sau un loc cu adevărat şi să o/îl simţi îndeaproape fără răceala privirii, a automatismelor personale si sociale./ cu bine,/ cine se teme de suferinta va suferii de teama./
31 comentarii
modifica
Chipul meu
de Lady M la: 07/07/2007 21:57:01
chipul meu,/ reflectat in oglinda: bland,/ incadrat de doi ochi caprui,/ o gura cu buze rosii ca visinele / si un zambet luminos./ parul lung curge usor/ pe umerii lati de un alb imaculat./ o alunita rebela se rasfata/ in coltul din dreapta./ o intrebare ma strafulgera:/ cine sunt si ce vreau?/ vreau sa fiu iubita,/ vreau sa fiu simpatica,/ nazdravana si curajoasa/ plina de viata./ vreau sa ma indragostesc,/ sa iubesc cum numai eu stiu/ ca pot./ vreau sa fiu iubita./ aceeasi oglina, alt chip/ doi ochi negrii iarna / si caprui vara./ parul lung, castaniu/ si un zambet trist./ ce s-a intamplat cu mine?/ lacrimile-mi curg,/ mintea mea raspunde instantaneu/ inima incearca s-o bloche  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Demitizare
de Sancho Panza la: 07/07/2007 19:42:05
prin arşiţele tale-am fost răcoare/ şi-n umbra ta dormeam, stingheră ciută,/ când doruri te sorbeau, înşelătoare,/ mă preschimbam în vin şi în lăută./ nu cunoşteai popasuri, nici hotar,/ tăceri creşteam, în loc de prunci, în vintre/ şi-n carne mi se-mpleticeau, amar,/ chemări de care nu-ţi aduci aminte,/ tălăzuind între zenit şi gloduri,/ ca un strigoi uitat de zei ori ca un/ gând sugrumat de inutile noduri,/ mă adânceam în vraja ta de faun./ astăzi desfac, din coaja ei, minciuna,/ ţi-o dau ‘napoi, să-ţi faci din ea veşmânt/ ori alteia cunună, mi-e totuna./ azi te-am proscris din sânge şi cuvânt./ / copyright adriana lisandru /
54 comentarii
modifica
Cum a aparut materia?
de jeniffer la: 07/07/2007 19:35:32
o intrebare la care unii nu au raspuns, fiind peste puterile cunoasterii si altii raspund dumnezeu, dar fara a explica mai mult. cum interpretati diferenta intre ce si cine a creat universul?
157 comentarii
modifica
Dezamagire vs ignorare
de Lady M la: 07/07/2007 16:03:01
stau si cuget: ce doare mai mult: sa fi ignorat si sa te intrebi de ce oare sau dezamagirea pe care o simti cand realizezi ca lucrurile nu sunt asa cum sperai? ce-si doreste omul? eu una cred ca a fi iubit de cineva in care poti avea incredere e totul. sa stai linistit pe perna ta, indiferent de ceea ce-ti rezerva viata. stii ca ai pe cineva alaturi care pe inveseleste si-ti da acel "ceva" care te face sa mergi mai departe. fiecare trecem prin momente grele...fie ele legate de serviciu, fie de dezamagiri in dragoste. parca ultimele sunt cele ce dor cel mai mult. uneori ajungi sa te intebi: e ceva in neregula cu mine sau e ceva in neregula cu ceilalti? eu una vreau sa fiu iubita pt ceea ce sun  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Cher si blogul ei
de cher la: 07/07/2007 00:42:35
am facut un blog si am scris o povestioara acolo. va invit sa o cititi. e draguta:/ http://www.cheramie2007.blogspot.com/ problema este ca acum ce fac mai departe ? mai pot scrie ceva pe blogul ala? eu nu am mai reusit decat un comentariu tampit. cine stie mai multe sa ma lamureasca si pe mine chiar daca nu are rabdare sa citeasca prostiile scrise de mine acolo. (desi nu moare daca incearca)
22 comentarii
modifica
Ciocofleandure
de limpede la: 07/07/2007 00:04:37
cand in argea penibila holota/ apuca brusc de nimeni provocata / mai mare rasul de marunta gloata./ din scormonit smian facand marota/ bodicaind vr-un om dupa sclitida/ schimbandu-l zilnic dupa cugetare/ pe care doar vataful lor o are)/ duhneste de la mintea lor fetida./ de stai sa le pricepi prilejul/ te-apuca teama ca tontia doare/ si vei vedea tarcata adunare/ umpland cu tipat de dureri manejul./ umblatu-n goz provoaca psitacoza/ iar pilduirea schimba-nfatisarea/ si-n papagali perusi mare-i mirarea/ de nu-i transforma-aceasta simbioza./ de le arati ca n-au nicio cadere/ ca au dreptatea lor iar altul n-are/ sa vezi atunci tarcata adunare/ cum leapada pelin, venin si fiere./ cum antreneaz  ...continuare .
16 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...