arhiva: 01/08/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Despre Taine
de danidanam la: 01/08/2007 23:06:27
in tacerea ta s-au adunat orele zilelor si-ale noptilor si s-au apucat de impartit orologii...a venit ceasul de ardere in care imi ceri sa-ti descint depre viata mea intimplatoare...ok...n-am impuscat niciodata porumbei sau alte anotimpuri calatoare... stiam insa ca ma voi indragosti fulgerator de-ntaiul barbat care ma va intreba: ,,dansati?" / am trait intre oglinzi, cumparindu-mi jocurile cu privirile, lasind intotdeauna la pret. mecanic zimbind catre pereti, mi-am aplaudat singura dansul ferind sticla rece cind, dincolo de ei, se auzeau tacerile vecine cum pulseaza, cum se zbat, cum ard.../ ma priveam in oglinzi si intotdeauna credeam ca despre mine este vorba - prea tirziu a fost orologiu  ...continuare .
54 comentarii
modifica
Tort Diplomat
de Intruder la: 01/08/2007 22:54:43
tort diplomat pentru cafegioaice! / blatul: / - neshte faina (nu stiu ce cantitate, la oki!) / - tzacar (tot asha) / - 3-4 oua...poate 10 (de un' sa stiu?) / - alte marafeturi (ce credeti voi: vanilie, spritz, masline, dude...poate parizer) / crema: / - neshte plicuri cu crema d-aia gata facuta. va duceti la supermarket si cereti crema pentru tort diplomat. daca tipa care lucreaza acolo are fusta prea scurta, nu va uitati la picioarele ei, ca va da una-n dintzi, cu ce apuca! admirati si voi cutiile cu lapte (moaaaamaaa...ce mijto e vaca de pe ambalaaaaaj!) / - frishca...tot asa, cumparati la tuburi. daca nu mai aveti bani din cauza ca ati jucat la 6/49, atunci e buna si spuma de ras. / -  ...continuare .
17 comentarii
modifica
La un pahar
de motanelul la: 01/08/2007 20:16:44
nu beau prea des. nu/mi place starea de betzie, proasta coordonare a miscarilor, ceatza simturilor. azi am avut o ocazie...un fel de "team blending" =)) am fost cu o multime de colegi si amici, mai simpatici sau mai antipatici, iar unii chiar adevarate jigodii. am bagat in mine destul ca sa plec pe picoare de acolo, dar chestia haioasa a fost alta. uitasem de ultima oara, acum multi ani, cand am mai baut asa...am avut cateva momente cand am simtit, evident din cauza alcoolului, ca tzin la toti si ca toti sunt prietenii mei, chiar si cei pe care in mod normal ii evit. pentru cateva momente am simtit ca/i iubesc pe toti. ce chestie./
19 comentarii
modifica
Grylliolus
de Giordano Bruno la: 01/08/2007 20:01:23
adesea:/ cântã neînţeles pe lângã pragul uşii mele/ din struna lui de lene sau din durerea vieţii;/ prin câmpurile-nseninate - pe lângã umbre/ el toarce simfonie./ adesea:/ el sforãie sau cântã neînţeles de nimeni/ melancolia mea îl duce, pe palme cãtre iarbã;/ nevinovat revine, ca valul unduios al mãrii/ ce mângâie limanul./ adesea:/ nu-i înţeleg recenta simfonie şi mã-avânt -/ prin lanuri verzi sau prin câmpiile înflorite;/ natura-i - cugetul - tãlmaci şi astfel râd/ cãci cântã doar de bine./ odatã:/ sub ţârâitul simfoniei lui a râs şi-a zis:/ - În cuibul meu e plin de flori! final bizar;/ duminica şi stropitoarea lui, aduce ploi -/ seducţi  ...continuare .
60 comentarii
modifica
România, ţară semi-deşertică
de Cristache Gheorghiu la: 01/08/2007 18:02:46
conform previziunilor, românia va deveni o ţară semi-deşertică. În consecinţă, în viitorul apropiat vom importa legume şi fructe din grecia, turcia şi chiar din ţările arabe, mai avansate decât noi din acest punct de vedere.
14 comentarii
modifica
Ploi (22)
de andrushca la: 01/08/2007 17:55:40
/ 5 august 19.../ privesc cu uimire în jur. toţi oamenii ăştia risipiţi prin viaţa mea, condamnaţi prin lipsa mea de interes pentru ei. neînsemnaţi. morţi. nu trăiesc decât în măsura în care îmi satisfac vreo dorinţă sau vreo necesitate. Îi resuscit periodic, le acord cinci minute sau cinci secunde din timpul meu, apoi îi retrimit în neant. În neantul lor, care nu mă priveşte. nu-mi încarc memoria şi conştiinţa cu lucruri inutile. am nevoie de tine, te chem. nu-mi mai eşti de trebuinţă, dispari, nu mă plictisi ! discutam ieri cu nick stefănescu pe tema asta. zicea că sunt cinic. i-am răspuns că sunt doar pragmatic şi sincer./ era adevărat,  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Harry Potter
de Honey in the Sunshine la: 01/08/2007 13:55:50
uite ca a iesit si ultimul volum din saga care a copilarit si adolescentit cu mine, desi am ajuns la sfarsit cu doi ani mai mare ca harry :)/ / exista fani pe cafenea? ati citit volumul 7? ce parere aveti despre succesul cartilor, despre valoarea lor literara, despre valoarea lor comerciala sau pur si simplu despre harry potter in general?/ / atentie! : se discuta cartile, nu filmele.
20 comentarii
modifica
viata asta...
de bellatrix la: 01/08/2007 11:44:36
se zice ca dumnezeu cand vede ca nu mai poti suporta durerea,te ajuta si te aduce iar la liman... / totul era un cosmar,orice zi era traita doar ptr ceilalti,eram o umbra a celei ce fusesem....atunci a aparut el...totul incet,incet a prins culoare,soarele zambea iar,zilele erau pline de ireal,plimbari si vorbe,vise, idealuri...../ in asemenea momente ai senzatia ca mai magnific de atat nu poate fi...poate ca asa este.../ doar ca suferinta fiind creata special prt om,am simtit deodata ca totul se prabuseste in jurul meu,ca razale soarelui nu ma mai incalzesc...ma ustura,am inceput da vad totul cu ochii trecutului,si sa simt iar disperarea..../ de ce tot ce incepe minunat se termina cu suferin  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Paharnici vechi si noi
de Intruder la: 01/08/2007 10:08:08
zamislit in fuga, din pantec imbuibat, / uns cu catran de mic, cu bale, cu scuipat / se-avanta printre oameni, becisnicul paharnic / larg si trufas in pantec, in aparenta, darnic. / prin pletele rarite, strapunse-n caramida / si-arata fruntea-ngusta si goala si perfida/ pe umerii de vata isi poarta trai-vatraiul / si-n ochiu-i cel de sticla adasta negru, paiul. / coboara brusc privirea, cand da de o lumina / in palma-i umezita isi strange punga plina / pe cat este de groasa, pe atat e de furat; / baierele stau vraiste cum stau la spanzurati. / amisuna cu nasul in troacele de porci / isi taraie piciorul prin hainele de morti. / cum se sloboade-n vatra lemnul de fag uscat / asa se-arunca el pe  ...continuare .
7 comentarii
modifica
catrene
de andrushca la: 01/08/2007 07:13:13
ia-mă cu tine în poemul înserării/ rimă îmbrăţişată să-ţi fiu/ în catrenul acoladelor noastre/ peste timp şi mări moarte/ fă-mi loc între silabele tale sărate/ maree să-ţi fiu la ceas selenar/ să pier apoi în grăitoare tăceri la reflux/ cu baldachin deasupra noastră versu-ţi înstelat/ alex andra/
13 comentarii
modifica
Maraton
de Sancho Panza la: 01/08/2007 00:31:46
m-aş plânge, n-am timp/ trupul meu tânjeşte cu gura uscată/ amnistia căderii,/ se-mpiedică prostul în presimţiri de brazde şi germinări,/ înainte, aceeaşi linie dreaptă pe care alergi/ cu sânge sleit şi genunchi de tifon/ dracul ăla numit conştiinţă / îşi vâră fluierul între buzele cărnoase/ şi se scălâmbăie/ haide nevolnicule înverşunatule / tremurătorule,/ doza de doping s-a terminat/ linia de sosire s-a mutat/ mai spre iad/ mişcă-te, strânge-ţi carnea cu dinţii,/ în cursa asta, câstigă cel care moare/ vertical./ / copyright adriana lisandru / publicat in revista agero stuttgart/
18 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...