arhiva: 13/08/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Am pierdut ceva foarte important...pe mine...
de rose_red la: 13/08/2007 19:57:00
e dimineata...din nou. ma trezesc cu o mare tristete in suflet si cu un chef nebun de a plange. am pierdut ceva, dar nu imi pot da seama ce, stiu doar ca imi lipseste foarte mult. nu mai am chef de viata. nu, nu vreau sa mor, doar ca nu mai am pofta de viata. nimic si nimeni nu imi mai aduce bucurie... trebuie sa imi dau seama ce am pierdut si sa incerc sa gasesc. plang, adorm inapoi si visez...ca plang... ma trezesc plangand... imi dau seama, intr-un final ce am pierdut: m-am pierdut pe mine si nu ma mai pot regasi nicaieri. / de oobicei, cand pierdem ceva, incercam sa mergem cu gandul inapoi in momentul in care am vazut pentru ultima oara acel "ceva". merg cu gandul in trecut...ma vad. er  ...continuare .
39 comentarii
modifica
Declin sau evolutie spirituala?
de hard-candy la: 13/08/2007 16:18:01
trebuie ca exista un pas intermediar intre tentatie si act,gandind...la adam si eva si la omul zilelor noastre;acel pas este,fireste,ratiunea sau gandirea,care reprezinta opusul naturii noastre ubicue,pe nume lene spirituala./ toti avem un sine bolnav[rau] si un sine sanatos[bun] dar responabilitatea lui d-zeu trebuie sa fie responsabilitatea noastra,anume-drumul anevoios catre intelepciune-lucru care ne repugna,in general!/ asadar,in ciuda faptului ca peste tot e razboi,poluare si coruptie credeti ca lumea a evoluat pe plan spiritual sau a regresat? sunt comportamentele jignitoare mult mai criticate decat altadata?sunt educatia si autoeducatia 'indestulatoare'?vedeti mai multi oameni spirit  ...continuare .
160 comentarii
modifica
Din cauza ta vs mea culpa
de om la: 13/08/2007 15:43:42
mi s-a intamplat in viata sa dau peste persoane care dupa ce fac "ceva" ce iese prost au urmatoarele reactii:/ (i)-din cauza ta = oricine, numai ei sa nu sunt vinovati de ce nu a iesit cum au vrut. / o dorinta anormala (autopacalire) de prezervare a "propriei" lor imagini in ochii lor si/sau altora?/ (ii)-iti pun pumnul in gura = sa nu indraznesti sa-mi mai amintesti de "asta". / negarea unui esec?/ (iii)-mea culpa = isi asuma responsabilitatea actelor lor. / analiza si indreptarea greselilor?/ v-as propune sa analizam aceste reactii, dar numai prin prizma propriilor voastre exemple sau la alegere, va dau eu un exemplu general:/ "picatul la examan" = (i) din cauza profului/colegului d  ...continuare .
39 comentarii
modifica
Cine si ce este un artist?
de ninucka la: 13/08/2007 14:11:59
cu ce gand creeaza artistul? gandindu-se la cititor sau la propria persoana?este egoist sau altruist? se gandeste sa scrie ceea ce vor ceilalti sa scrie? sau scrie dupa cugetul sai dupa mesajul pe care vrea el sa-l transmita? conteaza forma in care scrii? conteaza cate semne de intrebare pui? daca intrebarea e continua, ca multe semne de intrebare ?!spre exemplu...
4 comentarii
modifica
Melancolie
de Tiamat la: 13/08/2007 11:01:22
am cazut dintr-un fir de iarba/si mi-am frant coloana viselor./afara ploua cu galeata si-asfaltul se curatase de intuneric/stiam ca imi va muri trupul si-am incercat sa-l prind pe dumnezeu de un picior/crezand ca acolo sus e salvarea/m-am inselat binenteles/si-acum stau si ma uit cum albul pielii mele deabia se mai vede de sub mama pamant.
2 comentarii
modifica
epitaful epitafistului
de om la: 13/08/2007 00:33:40
in zadar am asteptat./ zvonuri au cam circulat./ nu prea stiu ce s-a'ntamplat./ te-au conopidat, tzucat, banat?/ macar un epitaf de marire/ de la "you-know-who" pomenire/ cu'n payback de reintregire ;)/ (harry potter spre citire)/ nu'i nimic, nu dispera/ ca te pomeneste moi/ cu un epitaf usor/ fara sa te-ntreb before ;))/ ooo, te-ai dus tu multitask/ vorba dulce si sprintara,/ buze dulci ofteaza'n cor/ tzuguind sfios lipstick-ul./ dar tu'l stergi pe'ai tai nadragi/ esti necrutator amice !/ lacrima-mi curge valvoi/ ce ma fac eu fara voi,/ o oglinda s'un buric/ aici zace si...ne'a pick'nit !/ / creatie literara fara nici o asemanare cu realitatea !/
73 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: