arhiva: 14/08/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mai bine nu mintim
de diana vlase la: 14/08/2007 23:51:00
cineva imi vorbea, cu ceva timp in urma, despre capacitatile omului de a ierta si despre cum toate, la un punct anume, isi pierd insemnatatea. si astazi vorbim despre oameni. ei si? daca cineva s-a saturat de subiectul asta, sa imi raspunda la cateva intrebari elementare, si apoi parasim subiectul pentru eternitate... vorbe mari, specific mie.../ capacitatea de a ierta se reduce la procentajul de mandrie cu care suntem inzestrati, la gravitatea greselei sau la dragoste? mi s-a raspuns in atatea feluri, in functie de gen, de cultura, de experienta si in final, de ora discutiei... aiurea!/ barbatii iarta cel mai greu. not!!!! rectificam. barbatii se lauda ca iarta cel mai greu... adevarul este  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Reintalnire
de green_eyes la: 14/08/2007 22:21:02
calc cu hotarare pe frunzele insirate pe jos/ si ele plang de durere sub apasarea pasului meu/ totul in jur este atat de frumos/ un peisaj de vis creat de dumnezeu/ racoarea vantului de primavara ma-mpresoara/ si ma face sa m-adancesc in infinit/ si sufletul meu iarasi in cautarea ta zboara/ si iarasi te gasesc ...ma mistui cu tine in cer la zenit/ ne inlantuim ca spirit si zburam printr-un tunel de lumina/ o putere imensa ne ocroteste pe amandoi/ putem simti cum se pogoara asupra noastra dragostea divina/ din unul singur ca fiinta devenim iarasi"noi"/ apoi ne contopim unul cu altul pana la ultimul atom/ e atat de simplu dintr-o data caci nu mai avem acel invelis de om/ ajungem cu vitez  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Un Monument dedicat Emigrantului!
de derbedescu la: 14/08/2007 19:09:24
un monument dedicat emigrantului!/ in capitala romaniei este pe cale sa se construiasca un monument imens in cinstea emigrantilor. planurile initiale indica ceva grandios, pe masura contributiei aduse de romanii aflati in strainatate, la prestigiul international cistigat de patria noastra. in urma varsarii peste hotare a atitor si atitor conationali, ce ne fac cinste oriunde se duc, a aparut idea realizarii unei statui ciclopice in genul celei ridicate cindva pe insula rodos. frati emigranti, oriunde ati fi (la capsuni, carat caramizi, vagabonzi pe strazi, cersetori, pe ajutor social sau studenti prin canada, cu cortul in europa, palavragii de forumuri, artisti ambulanti, ma rog nu conteaza  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Idolul-dupa intalnirea amoroasa
de cleopatraa la: 14/08/2007 18:28:00
cum subiectul intalnirea cu idolul pare ca place multora, m-am gandit sa imaginez situatia urmatoare:/ va intalniti cu idolul, sa zicem un star rock; la o petrecere; acolo, din vorba in vorba, din priviri in priviri, ajunge sa va faca o propunere amoroasa. acceptati. totul se petrece intr-o camera de hotel. va simtiti excelent. dar dupa aia va dati seama ca v-ati amorezat de el. ce faceti?ii scrieti si-i spuneti ce ganditi?/ astept opiniile dvs pe acest subiect. am o prietena care tocmai si-a intalnit idolul si e indragostita rau de el. problema este ca el nu e genul care sa-i ofere mai mult. incerc si eu s-o ajut./ mersi,/ cleo
25 comentarii
modifica
Scrum
de Stefan Doru Dancus la: 14/08/2007 15:06:46
/ mi s-a pus un nod în gât -/ e pentru prietenul meu/ ce m-a aruncat ca pe-un gunoi în ograda lui dumnezeu/ am uitat de cei ce m-au iubit -/ pentru ura orei 3.21/ pentru gabriella îmi pare rău/ ea rămâne în urmă./ durerea e mai mare decât poezia română/ decât viaţa asta de doi bani/ gabriella e crucea pe care m-am întins/ n-am iubit-o destul!/ unde mă duci doamne?/ ce rău Ţi-am făcut de mă desparţi de ea?/ la ce am iubit-o aşa mult/ cu moartea despre care n-ai zis că va veni?/ lasă-mă s-o mai ating vreo 2 zile/ vreo 2 luni de zile – ce mult mă iubeşte şi ea/ ce dumnezeu ai doamne cu mine/ n-ai pe cine iubi/ numai mie trebuie să-mi urli în creieri că sunt o  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Romania, te iubesc (!?)
de Intruder la: 14/08/2007 13:52:37
la mine în militari – adica la ai mei... sta pe aceeasi scara cu noi. În fiecare dimineata ies împreuna, tatal si fiul. fiul se suie în masina si pleaca la servici, iar al batrîn scoate un scaun pliant, de ala de pescar, si-l asaza cu grija pe locul de parcare al lui fi’su si sta acolo nemiscat pîna dupa-amiaza cînd se întoarce fiul, îsi parcheaza masina la locul sau si se întorc împreuna în casa. / (...) / vreau sa o iau pe o scurtatura, o strada care sa ma scoata mai aproape de casa, dar un mascat îmi pune mîna în piept si ma împiedica sa trec: strada este doar pentru riverani! fac cale întoarsa si revin în bulevard. dumnezeule, unde mi-a fost capul pîna acu  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Pledoarie pentru inutil
de Homo Stultus la: 14/08/2007 09:55:31
de cele mai multe ori, pentru o mai buna dumirire asupra sinelui, omul apeleaza la solitudine. prin aceasta nu cred ca in fapt solitudinea ar fi de preferat relationarii ci dimpotriva, solitudinea este cristalizarea unor acumulari care au la baza relationarea./ de-a lungul intregii sale existente omul invata sa pretuiasca anumite elemente care ajung chiar sa il defineasca oarecum. incepe sa creada ca acestea sunt lucruri fara de care viata sa nu ar avea sens si ca sensul insusi saraceste intr-un altul care nu a ajuns la o intelegere asemanatoare. departe de a incerca o justificare sau o condamnare de atitudini existentiale, dorim mai degraba sa dovedim in ce masura viata capata un continut  ...continuare .
6 comentarii
modifica
catren amar
de andrushca la: 14/08/2007 09:05:58
ziua de ieri şi-a luat tainul/ din pâinea şi vinul meu/ văduvită de tine cobor trepte de întuneric/ de-acolo-ncolo tăcerea zeilor/ alex andra
12 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...