arhiva: 17/08/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ce au romanii?
de irma la: 17/08/2007 15:41:25
prin diversele mele preumblari, nu ca ar fi fost foarte dese, dar au fost eficient valorificate din punctul meu de vedere, am avut ocazia sa observ oameni de tot soiul./ sa zicem ca-i un fel de hobby; ma duc la plimbare, la terasa sau la un concert si mare parte din savoarea momentului e data de spectacolul uman./ sa luam de pilda chelnerul. ala roman, cu rare exceptii, ori e prea slugarnic (de-ti vine za-i zici zat de-aici!), ori arata ca unu de tocmai ti-a facut o mare favoare cand te-a intrebat ce doresti. ala occidental se pare c-a descoperit vreo piatra filozofala a serviciilor sau ceva, ca stie exact cum sa te-ntrebe si cat sa-ti zambeasca in asa fel incat sa te simti in largul tau./  ...continuare .
49 comentarii
modifica
ce va amuza?
de irma la: 17/08/2007 12:22:46
exista lucruri amuzante care va urmaresc? ca de ex o fraza dintr-un film, sau o intamplare la care-ati fost martor la serviciu sau pe strada de care va amintiti si va face si acum sa radeti? (nu, nu cred in zicerea "prostul rade de ce-si aduce aminte"!)/ zilele astea laitmotivul starilor mele de veselie este:/ "you take your girl/ and multiply her by four/ now a whole lotta woman/ needs a whole lot more", mika - big girls/ (http://www.youtube.com/watch?v=tcrixoonqf0)/ pe voi ce va binedispune?
48 comentarii
modifica
ÎPS Bartolomeu Anania: "Devenim un popor de sălbatici, devenim un popor de nesimţiţi" (?!)
de Intruder la: 17/08/2007 11:59:36
"televiziunea este o tehnică diabolică"./ "televiziunea nu este rea dar este folosită rău, în această democraţie în care libertatea este prost înţeleasă. nu este liber cel care poate să spună tot ce vrea, este liber cel care spune ceea ce trebuie şi ce este cuviincios". / sursa: http://www.realitatea.net/81995_ips-bartolomeu-anania--televiziunea-este-o-tehnica-diabolica-.html/ ...si internetul?
9 comentarii
modifica
ACUM
de Roman Haduch la: 17/08/2007 11:56:06
avem in constitutie un articol care se refera la nivelul de trai decent. (un fel de corespondent al "dreptului la fericire 2 din constitutia americii)/ cu deosebita sinceritate marturisesc faptul ca nu inteleg ce inseamna "nivel de trai decent" in opinia politicienilor./ personal cred ca a avea un nivel de trai decent inseamna sa nu avem datorii , sa avem timp pentru a viziona spectacole la teatru,( de doua ori pe saptamana) , sa mergem la innot in fiecare saptamana, in concediu sa avem posibilitatea sa vizitam orice punct al europei, fara multe complexe din pricina preturilor ./ sa beneficiem de o alimentatie sanatoasa , echilibrata./ imi pare importan  ...continuare .
2 comentarii
modifica
vrei sa fi salvat
de Roman Haduch la: 17/08/2007 11:05:06
excelenta cafeaua, parfumata si foarte buna la gust. imi place foarte mult, ingrijorator de mult. / a, sa revin la subiect . vrei sa fi salvat (a)./ daca spui : nu , nu vreau sa fiu salvat. vreau sa "imi traiesc viata " chiar daca ratacesc in labirintul propriilor concepte. vreau eu " sa experimentez totul". nu cred ca fumatul da dependenta (sa imi aduci aminte sa iti spun despre atractia cafenelei virtuale, aici in salon existenta o depedenta care te poate elibera, dar asta altadata) continui, nu cred ca fumatul poate ucide, nu cred ca fumul de tigara face rau copiilor pe care ii am si pe care ii iubesc ca pe ochii din cap. nu cred ca alcoolul ataca ficat  ...continuare .
62 comentarii
modifica
Vrei sa schimbi lumea?
de thebrightside la: 17/08/2007 08:29:14
ma gandeam... chiar exista situatii in care nu ne permitem sa raspundem la o intrebare cu nu stiu, poate, depinde, ci doar cu da sau nu. hai sa presupunem ca asta e una dintre ele./ vrei sa schimbi lumea?/
111 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: