arhiva: 19/08/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sinteza [Atat de demodati!]
de lalalilu la: 19/08/2007 22:38:12
iti plac scrisorile si john coltrane./ intotdeauna gasesti un film interesant pe tvr cultural./ te culci la 5, te trezesti la 10,/ bei o cafea si furi o tigara din pachet./ umbli dezbracat prin casa,/ stai turceste pe iarba, in parc./ iti place sa facem dragoste/ si imi iubesti la nebunie corpul./ l-am pierdut pe dumnezeu, la 13 ani/ si mi l-am regasit in 2003 intr-un ursulet din carpe./ mecanismele mele de autoaparare au ruginit./ imi place verdele si iarba,/ sunetul vocii tale, ca o incantatie,/ si privirea lui, a maestrului m./ imi place sa facem dragoste / si iti iubesc la nebunie corpul./ un artist in devenire si o fata care umbla desculta./ cam atat despre noi./ am spus deajuns pe  ...continuare .
34 comentarii
modifica
Siliştenii - partea a III-a (proză)
de Sancho Panza la: 19/08/2007 21:25:07
nu intru acolo, zicea danu, şi mă-mpingea peste şindrilele fărâmiţate. tălpile mi se afundau în moliciunea lor cu miros de rânced. nu intru, nu intru, nu intru, ţopăia când pe un picior, când pe altul şi-i tremura buza acoperită cu puf timpuriu de mustaţă. du-te tu, eşti mai mărunţică, pe tine nu s-or mânia, acolo, lângă strana întreagă să cauţi. Îi auzeam pe ceilalţi hohotind şi hârjonindu-se şi nu-i puteam vedea. lumina era cenuşiu-lăptoasă, înţesată de pulberi. vocile veneau, parcă, tare de departe, încercam să ajung la ele dar ele fugeau, făcându-se tot mai subţiri, strigându-mă stâlcit pe nume. mă duc, danule, mă duc, da’ să nu-  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Bharat
de thebrightside la: 19/08/2007 16:19:08
acolo unde sta frumusetea,/ pe ziduri rosii de fortarete/ mancate de vanturi si ciori,/ paunii cu cozile desfacute/ isi striga neperechea/ in evantaie de culori nebune./ acolo unde sta frumusetea, / sub talpi kali framanta/ intunecata frunte-a lui shiva/ pana ce durerea/ se-neaca in plans / si tace invinsa./ acolo unde sta frumusetea/ muritorii nasc zambete divine/ din ambrozie de suflet/ si le dau spre adoptie/ persoanelor straine/ pe degeaba./ acolo unde sta frumusetea/ oamenilor nu le e frica/ de ploi / de boli/ de praf/ ori de noi./ acolo unde sta frumusetea…/ la demisol, sta libertatea./ /
38 comentarii
modifica
pentru cine
de luceafarul noptii la: 19/08/2007 08:07:06
eu plang pe strazi pustii, pierdute sub soare/ tu plangi pe poteci ascunse, seci si fara culoare./ eu las gandurile s-ajunga din nou la tine/ dar inima ta astazi altcuiva ii apartine./ cui o sa-i mai daruiesti saruturi dulci amarui?/ candva spuneai, privindu-ma in ochii.ca nimanui.../ cui o sa-i daruiesti toata dragostea mea ce te-a acoperit?/ cine o sa-ti mai arate calea cand te-ai ratacit?/ pentru cine o sa plangi de azi inaite mereu?/ cine iti va scrie poezii in locul meu?/ de ce nu mi-ai spus de la-nceput ca asa va fi,/ as fii ingropat totul si poate azi nu te-as mai iubi./ cine va fii steaua numita "luceafarul noptii"?/ cui vei mai distruge rostul si drumul sortii?/ care demon te v  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Pheonix
de vebwell la: 19/08/2007 00:40:38
este duminica, este soare. frigul nu conteaza; caldura din interior este cea care te face sa fi fericit sau nu, de care depinde sa te simti bine. intotdeauna am privit bucuria de a trai ca pe o problema personala. cred ca omul este inzestrat nativ cu capacitatea de a fi fericit si pe langa faptul ca depinde numai de el insusi de a descoperi si dezvolta acest potential latent, are si datoria de a o face. citisem undeva ca “un zambet nu te saraceste, dar cu acesta, poti imbogati pe cei din jur.”/ cel mai important lucru sau unul dintre ele, este de a te cunoaste si a stii in orice moment unde te afli si in raport cu fortele tale sa-ti planifici urmatorul pas. trebuie sa-l faci! in el sta, t  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: