arhiva: 21/08/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ploi (25)
de andrushca la: 21/08/2007 21:40:12
/ dragul meu,/ ai plecat fără prea multe explicaţii. a trecut deja o veşnicie şi nu dai niciun semn că te-ai întoarce. spuneai că vei lipsi o vreme, o perioadă nedefinită de timp. că simţi nevoia să respiri, departe de mine. că te-am sufocat cu iubirea mea... nu mi-am dat seama. iartă-mă, dacă e aşa. uneori nu ştiu ce fac. ar trebui să-mi controlez simţirile, comportamentul. să nu mă las purtată de val. să încetez de a spune chiar tot ce gândesc ori trăiesc. dar vezi tu, eu credeam că iubirea presupune sinceritate totală. ce greşeală ! poate dacă jucam jocul indiferenţei, astăzi erai aici, lângă mine. aşa cum te ştiu, te intrigă şi te incit  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Despre bufnite pisici si shobo
de motanelul la: 21/08/2007 17:30:33
bey, io inteleg ca hp avea bufnita iar h doar o pisica si ca pisica aia mitzoasa dadea frumos din labutze da totusi asta cre ca e semn de discriminare./ si daca atunci cand voia sa trimita un mesaj nu mai erau bufnite disponibile?/ da r cu sobo al lui?...apropo, bufnitele nu papa shobo? hmmm
12 comentarii
modifica
GANDUL BUN
de Roman Haduch la: 21/08/2007 16:16:54
gandul bun si optimist / nu te lasa sa fi trist / toata viata ta sa fie / un prilej de bucurie / si in orisicare loc / sa ai parte de noroc!/ culeasa de mine roman haduch , scrisa de un astrolog roman florian onitza , cand se afla la casa alba
50 comentarii
modifica
Neuroniada
de Roman Haduch la: 21/08/2007 15:01:38
ecoul tacerii denota respectul pentru opinie . / uneori am atata nevoie sa stiu ca existi si atat de mult ma bucur de existenta ta . numai cine exista poate tacea . tacerea ta este tonicul revarsat peste masa de neuroni care se ridica , toti deodata , pe dendrite , isi indreapta axonii si aplauda entuziasmati. ce iti mai fac neuronii?/ imi spunea cineva ca nu exista dumnezeu pentru ca nu il vad , nu exista. nici neuronii nu ii vedem , nici creierul nu il vedem , nici pe fotoni nu ii vedem . nici noi nu ne vedem ......... / organizatia neuronilor din craniul semenului iubit , fiind atacata de o tornada de moft si autosuficienta , rosteste: " baaa , da esti plictisitor !!! / oare  ...continuare .
31 comentarii
modifica
TRANDAFIRUL JAPONEZ
de Roman Haduch la: 21/08/2007 14:56:15
/ un bijutier a fost chemat la maria sa - dictatorul . i s-a pus în vedere să ii lucreze un inel pe care atunci cand il va privi, daca este plin de euforie sa isi revina iar daca este plin de depresii si ingrijorari , de asemenea sa isi revina. / a plecat bijutierul , cu suflet trist si ingrijorat si speriat. stia ca daca nu va indeplini porunca dicatorului, acesta il va executa./ s-a intalinit artisul cu maestrul sau care , dupa ce a aflat fondul suprararii, i-a spus. e simplu draga: ofera i un inel frumos pe care sa gravezi "si asta va trece". cand dictatorul va fi beat de bucurie , privind la inel va afla ca "si asta va trece" iar  ...continuare .
56 comentarii
modifica
Plec acum, iubite
de thebrightside la: 21/08/2007 10:49:15
/ s-au inrosit nisipurile/ de-atatea zile-miei sacrificate/ de cand ne-am condamnat / la maturitate…/ ai vazut? / ne-au incaruntit/ pana si cele mai crude/ drumuri…/ si ploile noastre, unde sunt?/ plec acum, iubite…/ mai impleteste-mi / numai o data / visele de fluture nebun/ cu rasuflarea-ti calda/ de suspine inabusite./ pastreaza in palma / impunsatura adanca / a sanilor mei / insiropati in tanguiri/ ca pe-o apostila recunoscuta / de toate ambasadele/ fiorului./ si de ti-or crapa/ buzele neajunsului/ inmoaie-le-n crepusculul/ sangerand, sarat, simbiotic/ al amurgului./ acolo ma vei regasi/ sangerand, sarat, simbiotic,/ asteptand./ /
26 comentarii
modifica
Si te-ai dus dulce minune......
de cosmacpan la: 21/08/2007 10:09:57
zamolxe - de lucian blaga / in clipele din urma, ce-mi vor bate rar/ cu inima lor obosita,/ cand soarele cu genunghii / pe trupul meu invins/ neinduratoare imi va stoarce / din pieptul celei / din urma / dureri/ puterea de a mai striga, / as vrea s-o simt atunci deasupra-mi istovita / de lupta dintre mine si ea / ca sa-nfloreasca-ntr-un suras / pe buza-mi moarta intrebarea:"indrazni-va soarta / sa mai inceapa a doua oara lupta / c-un visator?"… / / “in strafund n-am cunoscut decit suferinta… gluma si risul meu au scinteiat cite o clipa peste adinc de tristete”./ "dar, a adaugat el, zamolxe, care e regele nostru, dovedeste, ca un zeu ce este, ca tot asa cum nu se cuvine sa incerca  ...continuare .
4 comentarii
modifica
consignes de publication
de andrushca la: 21/08/2007 09:26:20
se ia o pagină format a patru/ se stabilesc marginile / sus jos dreapta stanga câte doi centimetri/ se scrie titlul cu bold/ conspiraţie/ se lasă două rânduri libere / pentru a trage aer în piept înainte de a începe/ se tastează textul cu doişpe / la un rând/ de preferinţă în cursive/ uneori în italice/ aliniere la stânga/ (btw întotdeauna am urât alinierea la stânga)/ / pana mi-am înmuiat-o direct în venă/ să iasă poemul albastru/ dar a venit vântul / şi mi-a risipit versurile / mi-a zburătăcit păsările/ mi-a vălătucit norii/ a vrut să mi te ia/ dar s-au opus munţii marea pieptul pumnii lumina memoria / etc.etc. / se lasă două rân  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Eu sunt Gica
de arthur la: 21/08/2007 08:29:35
eu sunt gica.sau meme.sau geamandura desprinsa din ancora ei efemera./ pana de curand credeam ca sunt doar meme.si eu cu soarta asta ma impac?/ neh, ca doar nu sunt piatra de hotar.si pe asta o spala ploaia si o macina vantul, o modeleaza./ deci nu sunt meme.nici nu im doream sa fiu./ gica n-am fost dar am ajuns./ pe apa sambetii curg multe si pentru o cauza cat de cat nobila poate, zic poate, ar merita sa faci dusuri scotiene./ hai gica, of meme!/ hai sa tragem barca la mal,ca se duce cosmelia la fund./ sa intre un joker! de orice fel./ ps/ orice asemanare cu realitatea sau trimitere la cazuri similare e pur si simplu tendentioasa/
17 comentarii
modifica
Buburuză
de Sancho Panza la: 21/08/2007 06:55:36
pe tine te iubeşte toată lumea,/ îmi zici,/ sub sânul drept ţi-ai tatuat / o buburuză - / uneori îţi opreşti zborul deasupra cuvintelor mele, / prin insomiile lui, / ori în retina trecătorului/ care-ţi topeşte înfometat elitrele-n gând/ să te poată duce / frăgezită / pe buză/ îmi erodezi cu aripile mici/ crustele iubirilor din timpuri hercinice,/ sângele-mi scrie lungi epopei / printre acoladele cărnii,/ ploile clipei se unesc/ şi le şterg,/ sfidătoare şi cinice/ / aş putea crede, închizând ochii,/ că plumbul adevărului poate fi borangic/ mătăsos,/ să-l treci prin ureche de ac/ şi să brodezi pe o manşetă de vânt/ semnul unui alt zodiac - / coapsa ta  ...continuare .
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: