arhiva: 22/08/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Requiem
de clerik22 la: 22/08/2007 20:57:38
<i>requiem æternam dona eis, domine, et lux perpetua luceat eis./ etichetele astea afurisite.../ *critica si epoletul/ *catalogarea oamenilor (criterii, oale, cratitze, trasaturi, definiri, stereotipuri, - lista poate continua) / la o cafea (sau mai multe) pe marginea acestor subtitluri...( stiu, lipseste verbul - unii s-or gasi sa-l puna si pe asta...)/ stimabili...
105 comentarii
modifica
Ma iertati, va rog!
de diana vlase la: 22/08/2007 20:46:46
de cand ne nastem si pana murim avem o singura ceritudine: ca vom muri, restul sunt doar circumstante, lupte si asteptari./ la varste fragede furam rujul si rochia mamei, vrand sa parem adulti, in adolescenta scriem poezii si simtim ca noi, singurii din lume, suntem inadaptati si neintelesi. la maturitate ne dorim sa fim copii, sa uitam dracului de chirii si de responsabilitatile care ne fac viata mica, iar la batranete asteptam si zambim, uneori amar... dar zambim... aproape ca a trecut viata asta, amalgamul de amintiri, tristeturi si lacrimi ce acum ni se par haioase... si iar zambim.../ as vrea sa mai am o singura ceritudine in afara de aceea ca intr-o zi nu o sa mai am nici una./ invatam  ...continuare .
33 comentarii
modifica
Lansare site educativ si de comunicare
de aureliu la: 22/08/2007 17:22:18
"www.atlasromanesc.com" dedicat romanilor din strainatate. cuprinde resurse pt. exersarea de catre copiii vorbitori de romana, a notiunilor de citire si scriere in limba romana. ofera linkuri catre alte comunitati de romani. selectiuni literare mai putin cunoscute/promovate din autori romani.
2 comentarii
modifica
INFRACTIUNEA
de Roman Haduch la: 22/08/2007 15:25:43
i. este o fapta a omului. o fapta realizata in exterior , in social . nu orice fapta este i. infractiune este fapta care prezintă pericol social, este savarsita cu vinovatie si este prevazuta de lege./ nu este simplu sa intelegi ce este acea o infractiune. / i. are trasaturi esentiale./ de unde - mi vine oare acest plictis gros. / am nevoie sa stiu ce este i. care sunt trasaturile esentiale / ce cuprinde notiunea de i. / ma intereseaza dar cum deschid un curs , cum apar de dupa faldurile cugetului o gasca de pufosi care imi fac pleoapele grele de plilctis si ma surpind adormind./ care este continutul infractiunii ?/ care sutn formele infractiunii ? ce zici ,  ...continuare .
28 comentarii
modifica
INFRACTIUNEA II
de Roman Haduch la: 22/08/2007 15:25:43
fiind in salon am luat cunostinta de parearea a. potrivit careia suntem condamnati la maturiate./ perseverenta . / ce intelegi prin infractiuni contra persoanei ?/ ce intelegi prin infractiuni contra patrimoniului ?/ ce intelegi prin infractiuni care aduc atingere unor activitati de interes public ?/ ce intelegi prin infractiuni de fals?/
8 comentarii
modifica
Viaţa la mai mult ca perfect
de Sancho Panza la: 22/08/2007 13:23:01
atât de firesc – citesc pe canapeaua mea de culoarea cafelei cu lapte/ la miezul nopţii cântă în surdină andrés segovia/ în garsoniera aceasta tăiată din roca tăcerii oraşului/ după chipul şi asemănarea mea/ apoi mă trezesc lumina rotunjeşte falduri în perdelele vechi/ adormisem copilăreşte pe canapeaua mea de culoarea cafelei cu lapte/ cartea dormea şi ea undeva pe parchet/ parchetul clipea din genele paşilor adormiţi în luciul său cafeniu/ e amiază niciun zgomot nu sapă cute pe fruntea bătrânului burg/ îmi pun chat baker înghit fericită un pumn de tablete portocalii/ mă privesc cu ochi somnoroşi în oglinda din baia mea roz/ sunt frumoasă/ undeva sub o a  ...continuare .
4 comentarii
modifica
cu ochii închişi
de astrid_ la: 22/08/2007 06:41:03
alege, strângeai în pumn o pasăre până la lacrimi/ / dar eu/ Îmi strang buzele şi fluier a pagubă/ zice mama dereticând prin vrăbii flămânde/ şi bătăi de clopote întinse pe ziduri/ ca nişte pisici/ uite, se mai văd urmele roţilor/ pe unde au trecut coviltire cu zei/ Îi urmaream de departe, cu trupul aplecat peste moarte/ aveau flori închegate pe umeri pe piept/ şi urşi cu clopoţei la gât/ Îi hraneau cu viaţa din palmă/ din vârful buzelor slobozeau păsări cu gâtul înalt/ le strângeam în pumni până la lacrimi/ în mijlocul cărnii lor juca o flacără albastră de veghe/ să nu adorm/ la geam/ pe vreun flutur de noapte/ ne legănam pe beţe de bambus  ...continuare .
8 comentarii
modifica
doar tu...
de crinolina la: 22/08/2007 05:22:19
am aripile frante,de ce nu te apropii?/arata-mi lumina, acopera-mi ochii./magaie-mi buzele,sopteste-mi dorinte./doreste-ma in soapta!/iubeste,saruta,priveste./
29 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: