arhiva: 25/08/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ultima meditatie
de _Thanatos_ la: 25/08/2007 21:08:25
fac piruete pe vârful unui cuţit de bucătărie şi totuşi nu îmi permit ca la săritura următoare să nu-mi aleg un punct de sprijin. Ştiu că nici un unghi nu este atât de ascuţit încât să facă drum cu tăieturi precise şi scurte prin hăţişul ghimpilor negrii înfipţi în trecut şi în noţiunea de prezent pe care o parcurg şi sa-mi permită să ies din strâmtoarea gândurilor nimănui la fel de repede precum am pătruns./ respir bucăţile de plasă aurie, electrică, cu o plăcere fanatică, in doze mari, clare, şi nu pot s-o aleg pe ultima. n-am găsit-o pe cea care să ardă perfect scrumul zâmbetelor pe care le mai păstrez în pumn şi care mă împiedică să m  ...continuare .
37 comentarii
modifica
O noua trecere...
de _Thanatos_ la: 25/08/2007 21:03:23
e prima zi de după apusul speranţelor mele. a rămas umbra sralucirii ignoranţei, o letargie a resemnării, o moarte clinică a gropilor în care mă afund tot mai mult. sunt în cadere liberă şi totuşi n-am puterea sa-mi urmez instinctul de a-mi înfige degetele în materia care mă înconjoară şi să câştig dreptul la încă o bătaie de inimă./ cele două adâncuri ale prezentului se amestecă şi se apropie de adâncul sufletului meu. sau aripile mi se unesc şi devin grele, sunt în cădere liberă.../ mi se închid ochii. nu ştiu dacă urmează o contopire cu elementul primordial, o întoarcere la repaos sau pur şi simplu sunt obosit. mă voi trezi atunci când o să mă l  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Perfectiune
de _Thanatos_ la: 25/08/2007 20:59:21
cuvintele le ţin în cuib adânc./ Şi se trezesc şi speră să mai urce/ În ochi, în lacrimi, vor să plâng/ să poruncesc, iar, umbrelor să-mi cânte./ Şi vreau să-mi încolţească în durere,/ să umple golul nefiinţei, sfânt,/ ca fanatismul gândurilor mele/ să tulbure tăcerea din pământ./ vă las pe voi să meditaţi la dramă./ eu mă ridic şi mă ascund de timp./ Şi îmi hrănesc orgoliul şi dispreţul/ cu suspinarea, umilul vostru nimb./ Închid cu umbre anarhicul tragism/ din care vă ofer un strigăt, câteodată/ Şi de-aş putea banalul să îl schimb,/ aş revărsa în voi dorinţa mea abstractă./ dar timpul greu, se prăbuşeşte-n transa/ pe care o tr  ...continuare .
53 comentarii
modifica
MIRCEA ELIADE
de Roman Haduch la: 25/08/2007 18:39:26
domnisoara cristina decedase in cursul unei rascoale , in timp ce era violata . / s-a trasnformat in strigoi si sorbea viata din oamenii si animalele tinutului pe care se aflase conacul ce ii fusese locuinta./ ce vreau sa spun? in romania 2007 multi, nedrept de multi si multe persoane , sunt parca fara viata si fara entuziasm. nu cumva vreun strigoi bantuie tara si soarbe viul din popor , din varstnici , tineri si copii.prea mult tam-tam cu mitul lui dracula - bei./ cum este posibil ca danone sa contina dioxina? e adevarat sau nu? cum este posibil sa scrie pe tigari ca fumatul poate ucide, deci - se cunoaste rezultatul actiunii de a produce tigari  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Dusuri reci
de Liquid la: 25/08/2007 14:37:31
dusurile reci sunt recomandate afara. se pare ca ele ajuta la cresterea rezistentei la boli si la stimularea circulatiei. ele sunt benefice in ceea ce priveste sanatatea si in ceea ce privesc banii , faci economie la apa calda :))./ terapia cu dusul rece nu este cunoscuta de medicii din romania si daca da se stie putin despre ea si cine poate sa o faca. ce conditii trebuie sa indeplineasca un om ca sa faca dusuri reci si ce analize trebuiesc facute. / stie cineva ceva mai multe despre aceste dusuri reci ? face cineva aceasta terapie ? are cineva vreun prieten care a facut aceasta terapie ? are cineva un parinte medic sau este el insusi medic ? daca da , impartasiti informatia cu noi ca sa  ...continuare .
19 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: