arhiva: 26/08/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Padurea fara uscaturi
de motanelul la: 26/08/2007 21:08:53
se poate padure fara uscaturi?/ nu te saturi pana la urma de atata verde ca sa vrei si pamantiu?/ nu te saturi pana la urma de mereu dulce, dulce, ca sa simti si nevoia de amar?/ fara tristete ai putea intelege cum e sa fi etern fericit?/
14 comentarii
modifica
Salvati planeta
de catunavlad la: 26/08/2007 19:52:43
un site foarte interesant.../ http://bogumil.clicksospadurea.com/ puteti salva planeta.
2 comentarii
modifica
Intr-o seara....
de maitreya82 la: 26/08/2007 15:25:15
s-a intors spre seara acasa,uitandu-si manusile in masina. aerul din casa se schimbase. nu ma era acel aer curat, frumos mirositor pe care l-a simtit cand a plecat. obosita fiind si cu ganduri rebele care o chinuiau de dimineata s-a asezat pe fotoliul din sufragerie. s-a uitat din nou la tabloul cumparat de la coltul strazii. nu intelege nici acum de ce si mai ales cum s-a intamplat sa dispara vanzatorul atat de repde dupa vanzarea marfii....si acel tablou..nu ii placea foarte mult,dar personajele de acolo pareau a fi atat de reale si atat de expresive, dorind parca sa isi spuna ceva una alteia toti trei aflandu-se in fata unei case vechi de lut si cu geamuri aburinde.. ii placea sa creadda  ...continuare .
1 comentariu
modifica
dialog monologic
de irma la: 26/08/2007 11:57:31
-te roaga omu' sa taci si tu nu si nu./ -pai nu-s de vina./ -pai de ce?/ -nu vazusi ciclul, fato?/ -bleah! ai luat-o razna, pen' ce as vrea sa vad asa ceva?! / -aloleu! nici tu nu esti prea zdravana./ -da, dar eu macar port tricoul cu logo-ul la vedere./ -mda. ca tarlanii... sa se vada firma./ -macar stie omu' la ce sa se astepte/ -adica? sa se pazeasca de furia perpetua?/ -mai bine asa decat ca tine/ -adica?/ -pai tu vezi doar furia altora/ -eu? pai eu nu ma 'nervez niciodata/ -vezi sa nu!/ -bine. poate... uneori, cand imi e insultat simtul dreptatii/ -pai sigur ca da: furia ta e indreptatita, a altuia e... ciclu/ -pai nu? toate avem, o data pe luna.../ -vezi?/ -poate miros mai bine decat va  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Fara tine
de deutza la: 26/08/2007 11:14:01
afara e frig...sau doar mi se pare?!/ mie frig fara tine , mie frica fara tine , mie dor de tine.../ iubirea noastra era precum un glob de cristal care ne-a alunecat din maini si s-a spart in mii de bucatele ale durerii ./ ma agat de fiecare speranta pe care o gasesc in calea mea , dar...aceasta dispare si dureros cad din nou jos./ acum stau si ma intreb de ce nu te pot uita , de ce ma gandesc la tine , de ce plang iar raspunsul este unul singur pentru ca te iubesc.
7 comentarii
modifica
catren sprinţar
de andrushca la: 26/08/2007 06:56:50
când spui că sunt frumoasă/ fetele sparg oglinzile şi tulbură luciul apelor cu lacrimi de ciudă/ doar eu trec mai înaltă cu glezne de ciută / prin poemu-ţi sărut pe omoplatul meu stâng/ alex andra/
12 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: