arhiva: 27/08/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
oglinda
de Lady Allia la: 27/08/2007 21:37:44
nu, nu mai am nevoie sa ma arati in ochii tai cu degetul sufletului/ zambind ironic daca in ochii mei vezi lacrimi/ uneori invatam sa plang/ in privirea ta am existat mereu ca intr-o oglinda/ conturata frumos asemeni unei papusi de carpa/ imbracata in haine de printesa. imi erau mainile agatate in sfori./ "acum ridici mana dreapta - zambeste te rog - lacrimile te fac ridicola"/ eram o straina/ o straina care traia departe - pierduta in visele altcuiva/ care nu ma desena in alb-negru sa nu imi vada imperfectiunea/ ma privea doar/ iar eu eram eu - sunt eu fara sa-mi doresc sa fiu altcineva/ in oglinda capruie a diminetilor mele/
5 comentarii
modifica
Voci
de andrushca la: 27/08/2007 20:05:27
nu ma refer la voci de cantareti, desi nu le exclud nici pe acestea. va intreb ce fel de voci va plac, ce voci va sunt antipatice, care voci le considerati a fi enervante, incitante, sexi etc. etc.
23 comentarii
modifica
melancolie
de danusia la: 27/08/2007 17:23:31
e toamna,copacii bat din frunza,/ mai des ca asta vara,/ pasarile calatoare, vor pleca curand./ si vom ramane singuri iara./ infrigurati l-a vatra,/ in suflet si in gand./ e tulbure melancolie, / ce toamna o aduce, / peste sate si pe crang.
5 comentarii
modifica
Mamei
de lalalilu la: 27/08/2007 17:16:49
esti tanara, mama,/ ai mainile calde si primesti scrisori de dragoste./ nu ma vrei, nu ma vrei, nu ma vrei, nu ma vrei pe mine/ pui gol ce iti distruge visele si tineretea./ nu ma vrei. ai cosmaruri,/ mama!/ / mama, mi-e frica rau,/ mi-e frica rau sa nu ma omori,/ mi-e frica rau de pantecul tau,/ de tine si de bocetul tau./ dar unde sa fug sa ma intorc?/ acum, ca tot m-ai nascut, / am sa te fac sa plangi, mama mea,/ am sa te fac sa te-ngrijorezi/ sa crezi, sa te rogi pentru mine,/ am sa te fac sa nu dormi noaptea./ mama mea, am crescut/ si o sa plec cat mai departe./ o sa-mi tai parul si o sa fug,/ o sa plangi, o sa fii singura/ o sa-ncepi sa crezi in dumnezeu./ azi m-am intors, ma  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Simboluri in visele noastre
de maitreya82 la: 27/08/2007 14:06:33
abdomen-analog cu pantecul,dar si cu pestera,reflecta o nevoie de tandrete si de protectie.in visele adultilor poate insemna o atitudine regresiva,o dorinta de reintoarcere in uter,asa-numitul "regressus ad uterum",o maturizare spirituala ce a fost impiedicata deoarece a fost expusa unor grave obstacole afective.pantecul sugereaza nu numai ideea de refugiu,nastere,dar si pe aceea a unui spatiu devorator.un exemplu elocvent in acest sens ,este mitul lui cronos-titanul care isi devoreaza copii inca de la nastere.exista numeroase marturii,care il apropie pe cronos de conceptul de timp.zeul devoreaza pe masura ce da nastere,distrugand tot ce a creat.inlantuirea lui cronos de catre zeus simbolizea  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Cuvinte...
de picky la: 27/08/2007 12:46:32
se dă un cuvânt-pornire./ se postează apoi, de către iuzeri, alt cuvânt, din aceeaşi famelie. când se epuizeşte famelia, adecă atunci când atinge absolutu' cu vârfu' de la limbă, se dă alt cuvânt-pornire, de primul iuzer care nu ştie a continua. :) / nu e voie a se schimba macazu' decât dupe minimum şepte vorbe d-acelaşi neam./ nu e voie a se posta decât o vorbă la un comment./ atenţie la tag!/ aşa. acuma daţi năvală./ ierea să uit. vorba de-nceput: umbră./
207 comentarii
modifica
joc: ''Completeaza fraza''
de Intruder la: 27/08/2007 12:14:21
propun un nou joc. / primul incepe o fraza, de exemplu duios anastasia... si urmatorul user completeaza in asa fel, incat sa iasa o fraza (sau chiar si numai o propozitie), de ex: ...trecea cu bacul pe nisip. / apoi, urmatorul va incepe din nou si tot asa.../ peste un timp, voi aduna toate frazele si propozitiile intr-o conferinta. / atentie! / frazele nu trebuie sa aiba vreo legatura intre ele! / deci sa-ncep eu: / "a-nflorit pe lunca..." /
847 comentarii
modifica
IU, iu, iu pe dealu' gol,
de munteanu rodica la: 27/08/2007 09:59:51
sperante desarte,/ visuri neimplinite,/ incapatinare,incrincenare,zadarnicie,/ suficienta,/ automultumire,/ impliniri,/ incercari,delasari, pricepere si nepricepere./ zimbiti va rog:)/ intotdeuna e loc pentru mai bine.
27 comentarii
modifica
patru comentarii la un arhi-cuvant
de esteu la: 27/08/2007 09:25:54
a cĂzut cu curu’-n pulĂ. nu e bine, adică e de rău. pentru că ai încălcat regulamentul, un ordin, un consemn, şi înseamnă că te-aşteaptă o pedeapsă. pînă cînd apare penalizarea, iarăşi suspans. teamă, plus băşcălia celorlalţi. sau solidaritatea. pedeapsa poate fi dictată de ofiţer, conform regulamentului, dar dusă la executare prin intermediul subofiţerilor sau gradaţilor. se-nţelege că e vorba de veterani. În cazul ăsta ai cam belit pula. e vorba mai degrabă de un sinonim, utilizat după preferinţe, după provenienţa dintr-o zonă geografică sau alta, ori după cum îţi vine la gură. a cădea cu curu’-n pulă accentuează momentul critic. impactul,  ...continuare .
153 comentarii
modifica
''Uite cine, cu cine vorbeste!''
de Intruder la: 27/08/2007 09:14:09
- asaaaa...aaaa...a? tu ce cauti aici, mamicule? / mbduhhhh...sa mai bem un pa-ha-reeel...adica un pahar...ca nu ne-ncurcam cu pahare mbici! mda...aaa?...iti place si tie sa sorbi? / cuuuu-coana! ce te-a apucat? bea cu paiul, sa nu te-mbeti! alo...aloooo...elvirrra! madam' elvira! uahhhh...ce moaca ai! aaa-abia acum te vad...'tu-i rasa ma-sii! elviro! mamicule, n-auzi? ce esti asa urata? doamne...urata...urata mai esti! urata ca dracu', sa mor io pa uscat! / mmm...mai e putin...putin de tot...elviro, mi-ai baut toata zmeurata! du-te si adu' alta...cumpara!...ca eu...eu am gripa si nu pot sa ma scol d-aici...am gripa, pe motiv da curent...m-a tras curentu' cand m-ai culcat pa balcon! n-ai mila  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Glas
de Natalia Micalona la: 27/08/2007 01:56:18
nimic nu este ceea ce pare... / daca ar avea lacrimile glas / si inima picioare... / oare, cum ar fi?... / nu ma intreba nimic ca n-am sa-ti raspund... / vreau doar... sa simti si tu ce simt eu...
11 comentarii
modifica
despre soacre
de ILIONA la: 27/08/2007 00:33:57
dupa ce am acceptat cererea in casatorie a sotului meu am mers la el acasa sa-i cunosc mama, viitoarea mea soacra. a fost super, o femeie minunata, glumeata, ospitaliera ... cu alte cuvinte era asa cum imi doream eu, iar concubinul ei care nu era tatal sotului meu deasemenea era un om bun. inca din prima zi de cand ne-am mutat impreuna m-am apucat de gatit, de spalat, de facut curat. azi asa, maine asa, pana cand am realizat ca in casa aia eu sunt singura care muncesc de dimineata pana seara facand curat in urma tuturor. lasam curat bec in bucatarie, iar cand ma intorceam inpoi era dezastru ecologic. soacra mea venea de la serviciu si se trantea in pat la telenovele.nici macar nu isi strangea  ...continuare .
18 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...