arhiva: 29/08/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Rondel de oftică
de Valeriu Cercel la: 29/08/2007 20:28:56
dintr-un pix uscat la bilă/ refuzând să mai conceapă,/ tot frecându-l pe o filă/ a ieşit o rimă şchioapă ;/ unde dai şi unde crapă !?/ s-a mirat, ce mai idilă !/ dintr-un pix uscat la bilă/ refuzând să mai conceapă ;/ o proptea i-a pus, nu pilă,/ rimei cu-n picior în groapă/ Şi-a vândut-o ca pe apă/ de şi-a luat merţan şi vilă/ dintr-un pix uscat la bilă/ refuzând să mai conceapă/ tot frecându-l pe o filă…./ muza asta e mioapă !!!/ valeriu cercel/
comenteaza!
modifica
Simboluri in visele noastre
de maitreya82 la: 29/08/2007 18:59:38
ghinda-aparitia ghindei in vis trimite la ideea de abundenta,prosperitate,putere spirituala.sugereaza intelepciunea care asteapta sa fie descoperita ,drumul spre o marire a constiintei/ ingeri-fiinte spirituale desemnate ca fiind mesageri ai domnului ce poarta cu sine raspunsuri ,sfaturi trimise de divinitate.aparitia unui inger in vis poate insemna o pierdere a echilibrului vietii,o prea mare concentrare catre un anumit domeniu .ingerul iti aminteste ca trebuie sa existe mereu un echilibru intre viata spirituala si cea materiala.el atentioneaza asupra faptului ca o asemenea greseala va aduce neplaceri,dificultati in atingerea scopului propus./ crocodil-simbolul lunii si stapanul apelor , d  ...continuare .
29 comentarii
modifica
ce va urma....
de andra_sirotlic la: 29/08/2007 15:55:52
moartea este un fenomen care a ridicat multe semne de întrebare tuturor civilizaţiilor. Încă din cele mai vechi timpuri oamenii au încercat să afle ceea ce se petrece după moarte.sa insemne moartea ,o continuitate a vietii terestre sub alte forme?
85 comentarii
modifica
O situatie .....caer e solutia?
de anklion la: 29/08/2007 14:56:31
cred ca m-am indragostit........de fapt sunt sigura.......de el.....un barbat insurat.....nu vroiam sa se intample acest lucru........si eu sunt maritata.......la inceput nu il vroiam, era mai mult ca sa imi demonstrez mie ca pot sa cuceresc pe oricine.dar acum e mult mai grav, m-am indragostit, am cazut singura in plasa. vreau sa-l fac sa ma iubeasca, sa moara asa putin dupa mine. cred ca tine la mine, dar eu vreau mai mult. e asa placut sa faci dragoste cu el!!!!!
53 comentarii
modifica
e bine sa inseli?
de anklion la: 29/08/2007 14:38:34
oare e bine sa inseli persoana de langa tine?sa ai o relatie cu altcineva?si de ce cauti "refugiu" in bratele altcuiva?cred ca as avea nevoie de niste raspunsuri............
73 comentarii
modifica
in lume sunt 3 categorii de oameni
de danusia la: 29/08/2007 11:30:27
1. cei care privesc numai catre rasarit/ 2. care privesc spre rasarit, dar cateodata se mai uita si catre apus./ 3. cei care privesc numai catre apus.
33 comentarii
modifica
un gand
de danusia la: 29/08/2007 11:26:15
de cele mai multe ori nu judecam pe altii, dar judecam propriile noastre facultati in altii.
5 comentarii
modifica
gheara
de danusia la: 29/08/2007 11:24:14
o gheara a mortii se lasa/ asupra unui apus de soare/ ursuza si grea,/ ea face ca o mica floare sa dispara,/ in golul neabsorbit de soare/ aidoma unei umbre infioratoare.
6 comentarii
modifica
piromantie
de Homo Stultus la: 29/08/2007 11:13:48
dincolo de orizont ai ramas. era intr-o seara purpurie de vara. imi aromai destinul cu fum de tigara. / si cu degetul pe cer desenai: un cerc, un patrat, un clocot de sange./ in piept secundele incet amorteau. / si văl diafan cadea peste irisi. cortina era data deoparte, urma rapsodia ursirii. si tu o cantai in sunete moarte. / apoi am plecat la pricini rostuite. ramas-ai in seara de vara. in urma cu degetul pe cer desenai; un suflet pierdut - o povara. / in mod obisnuit pun palma pe cer. si luna pasesete cuminte; pe linia vietii din palma mea traiesc - secundele stinse. / in mod obisnuit vantuiesc in nestire. risipesc clipa cand clipele vin. mi-ai promis despre ultima stire./  ...continuare .
10 comentarii
modifica
timp interior
de conu la: 29/08/2007 10:39:33
ascund în lăuntrul fiinţei o altă fiinţă , cu o altă respirare/ sub un alt timp,/ aşa cum gândirea mea/ se ascunde/ sub taina ascunsă/ a unui cuvânt./ / / un alt timp.../ / / un alt timp.../ / străin mie şi totuşi aparţinâd/ / fiinţei./ / / ca şi cum altcineva,/ altcum,/ altcând/ prin mine ar vorbi./ /
2 comentarii
modifica
timp interior...
de conu la: 29/08/2007 10:28:07
...cum milioane de fiinţe repopulează universul cu fiinţe.../ / cum din viaţă se naşte timpul..../ / cum eu, mai mult sau mai puţin, sunt copia tatălui meu.../ / cum există o vreme a întristării şi un timp al zâmbetului..../ / cum tatăl meu este în asemănare cu îndepărtatul său părinte.../ / noi moştenim pămantul! am şoptit pietrelor.../ / pe noi ne moşteneşte nisipul, au răspuns.../ / legea legilor, de la mare la mic şi niciodată invers.../ / de la solide spre lucrurile dinamice.../ / oh, entropie!/ / sfântule vid!/ / păsările vor părăsi zborul pentru înţelepciune.../ / caii vor abandona fuga pentru iubire..../ / leul va uita prada, aşezat î  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Suflet ravasit
de Rocxanna la: 29/08/2007 09:19:27
dc iubim? pt ce iubim? pe cine iubim? iubim ceea ce am vrea noi sa fim..iubim ceea ce regasim in cel de langa tn..acel ceva ce tiai dorit intodeauna si nu l'ai putut avea niciodata ! dar..iubind te pierzi cu firea..esti orb la privirile moarte ale celorlalti..esti surd la glasul descurajarilor din partea celorlalti..esti mut in a mai comunica cu dusmanul..cand iubesti simti ca ai pt cine sa te trezesti dimineata si sa-ti continuii ziua cu gandul ca il vei vedea,ca il vei simti,ca il vei auzi,ca il vei iubi..!! astepti in fiecare clipa un semn de la el,simti neoia sa simti ca te iubeste..o dragoste nu e pe jumatate;o dragoste daca nu e intreaga nu se produce magia../ dar totodata este tragi  ...continuare .
17 comentarii
modifica
America,tara tuturor "posibilitatilor"!
de gheorghe_cnstntn la: 29/08/2007 08:53:00
fratilor,ceea ce se-ntâmpla acolo din punct de vedere al "legislatiei alimentare" este un pericol mai mare decât multe altele./ e clar ca daca acest flagel al "culturii hamburgerilor" a luat o asa de mare amploare,nu poate fi stopat decât prin interzicerea prin lege a functionarii acestor "creatori" de monstrii./ saracia duce la incultura,ceea ce dovedeste ca sudul statelor unite e la fel ca înainte de razboiul de secesiune./ români,nu mai consumati produse de tip fast-food!/ invatati sa mâncati sanatos si vor da faliment cei care doresc sa se îmbogateasca prin astfel de "tehnici alimentare"./ http://www.hotnews.ro/articol_82404-tot-mai-multi-americani-sunt-obezi-situatia-copiilor-es  ...continuare .
16 comentarii
modifica
invitatie
de diana vlase la: 29/08/2007 07:36:50
am uitat sa va invit. duminica 9 septembrie, premiera piesa de teatru''mi-e frica, mama!'' prezentata de teatru nou. ora 21.00
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: