arhiva: 30/08/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
AGITA(lat.=suferinta oribila)
de Hell Girl la: 30/08/2007 23:32:29
te urasc.../ daca chiar ar exista iadul,m-as ruga sa ajungi in strafundurile sale,sa suferi pentru eternitate,sa putrezesti acolo...din pacate,nu cred.si tu stii prea bine.stii pentru ca am avut incredere in tine,si ti-am spus tot...chiar tot./ dintr-o simpla betie am ajuns sa terminam o prietenie foarte buna.cred ca e vina mea.dar oricum,nu mai vreau sa mai am de a face cu tine./ te-ai facut de toata rusinea cand ai plans in fata lui l,si i-ai zis toate chestiile alea care nu trebuie spuse unui baiat...desigur,ai gasit motiv si te-ai ascuns.ziceai ca erai beata...si de-aia te-ai facut de ras,ca daca erai treaza asa ceva nu s-ar fi intamplat.bine!te-ai injosit!tu!si nu pricep.pentru ca  ...continuare .
11 comentarii
modifica
embriogeneza
de Homo Stultus la: 30/08/2007 21:34:37
te asterni. in jur nu este intuneric. doar o racoare linistita. in zare un aproape rasarit. pentru ca esti descult, roua ce impovareaza firele de iarba te infioara. un fior care apartine, poate mai mult decat orice altceva, vietii. un copac iti sprijina ghemuirea. cumva, lemnul, impotriva parerilor contrare, are o caldura a sa. cred ca (si) din acest motiv, el este singurul lucru de care are nevoie omul pentru infratirea cu pamantul./ un zambet se iveste in coltul gurii. sub intrebare omul se ghemuieste. intoarcerea la inocenta este singura aparare impotriva intrebarii si singura speranta de raspuns. intrebarea il mana mereu pe om, se spune. ciudat este ca toate raspunsurile vin doar cand  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Balada angajatului model
de anisia la: 30/08/2007 19:13:38
imi place munca, bani de-ar fi / s-aduc in firma zi de zi. / il plac pe sefu' cel mai tare! / si sefii lui, pe fiecare.. / iubesc biroul, ce-i pe el, / concediul nu-l iubesc de fel ! / mobila gri plina de praf, / hirtiile crescute vraf. / de munca mea sunt fericit, / nimic atata n-am iubit . / iubesc computerul fereastra / cu scafirlia lui albastra. / iubesc sedintele mai lungi / cind am in creier cifre, dungi, / iubesc, va spun acu ' din nou, / sa stau o viata la birou! / imi place munca, as munci / mai mult in fiecare zi. / nu vreau salariu, nu vreau stima, / mi-ajunge critica drept prima. / nu vreau nimic, decit un pat, / fix in biroul meu bagat, / linga pc-ul meu cel drag. / sa  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Prădaţi
de Guinevere la: 30/08/2007 18:27:52
În mijlocul încăperii, ligheanul de aluminiu îşi mijea prin lumina prăfoasă ochiul pe jumătate închis. copii se strecurau pe vârfurile degetelor încercând să vadă ce clipocea în el de câteva zile, dar mama nu uita niciodată să-i împingă deoparte c-un cot duşmănos de câte ori se ridica de pe scaun şi-i prindea în drumul ei. din când în când se oprea să răsufle, doar cât să-şi treacă mâna peste gânduri...drumul ei? era golit pâna la capăt. ajuns la os şi încă mai departe./ din ligheanul acela veneau toate relele, de când apăruse i se ivise şi mamei un deget de tăcere pe buze, sigilând vorbele tuturor de cum trăgeau aerul în plămâni. zilele se  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Îngerii există
de Sancho Panza la: 30/08/2007 17:13:32
probabil că veţi zâmbi citind acest titlu,/ iată domnule încă o exaltată,/ ori o pseudopoetă care nu ştie că îngerul/ a fost stors de tot mirul din el/ de către nichita stănescu etcaetera,/ fata asta n-o fi aflat că noi avem altceva de făcut,/ lucruri cu mult mai importante,/ cum ar fi/ …/ (aici cititorul va întinde extatic mâna spre telefonul mobil/ şi va răspunde cu vocea aceea specifică,/ de care se sperie întotdeauna copilăria)/ şi-apoi chiar dacă ar exista/ cine are timp să-i aştepte,/ când noi gonim deşănţat pe şoselele republicii/ în maşinile noastre cu schimbător de viteză/ automat,/ or, se ştie cât de încet se mişcă îngerii/ prin cerul îmb  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Despre parinti...
de ssandra la: 30/08/2007 15:25:26
desigur, subiectul este infinit,interesant pentru unii, plicticos pentru altii, inutil pentru multi./ am cunoscut o mama care, necajita pentru viitorul fetei ei( dupa un an de la o dezamagire amoroasa,fata era inca singura!) m-a rugat sa pun un biletel pentru ea la ierusalim, unde eu plecam intr-o excursie, pentru ca auzise ea, despre dorinte realizate in acest mod.si culmea, dorinta ei ca fata sa se casatoreasca, s-a implinit in mai putin de 6 luni. necazul este ca a facut o casatorie extrem de nefericita, cu un om care a dezamagit-o cumplit si a ramas singura cu un copil.celebrul- trebuie sa sti ce-ti doresti, ca este pericolul sa se realizeze !/ de mult am ajuns la o concluzie. / pentru co  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Muza
de Valeriu Cercel la: 30/08/2007 15:13:01
muza asta e nebună,/ parcă şi-a ieşit din minţi,/ se ascund şi mai cuminţi/ sub ştergarele-n cunună,/ speriate de furtună/ Şi icoanele cu sfinţi ;/ nu vă mint, cam de vreo lună,/ am uitat şi de părinţi/ Şi de soarele cu dinţi,/ e atât de rea de bună/ că nu vrea să mai compună/ nici un vers de doi arginţi,/ chiar am vrut să-i dau arvună/ Şi-am venit cu rugăminţi,/ dar în ochii ei fierbinţi/ Şi în trupul ei de jună,/ decând suntem împreună/ am găsit alte dorinţi.../ muza asta e nebună !/ valeriu cercel
5 comentarii
modifica
avantaje si dezavantaje
de munteanu rodica la: 30/08/2007 13:25:48
pareri,/ argumente,/ realitati,/ un mod de viata (mai ales), sau/ incapatinare, / frica de altceva?/ / / (eu cind voi fi mare , ma fac pianist)/ /
37 comentarii
modifica
predica a nouasprezecea...
de conu la: 30/08/2007 12:24:25
nemiscat si solid,/ samburele tare,/ otelit/ al realitatii.../ / / impotriva curentului/ viu/ al secundelor.../ / impotriva saruturilor fugare/ si mirosind/ a primaveri/ de moarte,/ ale iubitei.../ / impotriva unei/ oarecare/ credinte.../ / / far de miscare,/ finit,/ durut de oase/ si de carne,/ in fata marelui camp/ de lupta/ al generalilor/ cu vulturii.../ / / intens,/ adanc.../ / / sunt infipt/ in piroanele/ reci/ ale trecerii/ prin secunde,/ cum un bolovan inert/ in albia vie/ a fluviului/ de patimi./ / / flancul meu/ stang/ este/ ca o mare mirare/ a pasarii/ ca zboara/ un aer.../ / / flancul meu drept,/ o calda ploaie,/ drept raspuns.../ / / nemiscat sunt/ si aproape infr  ...continuare .
9 comentarii
modifica
pt noi cei care am trecut de 18 ani,,,
de andra_sirotlic la: 30/08/2007 11:51:11
"am doar 18 ani,sunt nebun,iubesc si nu am bani,,,am soseaua mea,nimeni nu imi sta in drum,,,bacul l-am luat usor,am copiat la mate si la sport,,,visele mele se implinesc,cand bat din palme sau cand cand privesc,,,respir iubire ,va dau iubire la toti si va molipsesc,,,am doar 18 ani,,,"vama veche./ majoritatea dintre noi, ne dorim sa treaca timpul cat se poate de repede pt a implinii frumoasa varsta de 18 ani,o implinim,dureaza un an,,, :(,si apoi toata viata ne amintim cu nostalgie,,,cand aveam 18 ani,,,
42 comentarii
modifica
Trecea ratza prin knal
de motanelul la: 30/08/2007 08:11:18
suntem batrani./ ne adaptam greu./ ne uram copiii. chiar daca le spunem vorbe frumoase./ ei au crescut cu mess/ul si cs/ul. noi cu fut/ul de comunism./ ei nu ne inteleg noi nu/i intelegem. dar noi ii modelam. modelarea se face cu ura. nu putem intelege. nici nu vrem./ nu gramatica e importanta. sufletul nu stie gramatica. nu morala sociala e importanta. sufletul nu cunoaste morala./ ei nu vor decat sa fie fericiti./ ma kk in ea de viatza./ =)) aiasta nu/i o confesiune.
39 comentarii
modifica
timp
de conu la: 30/08/2007 06:50:39
naucii ingeri/ plutesc/ inspre miezul de foc/ si durere/ al lumii.../ / / aripile ard.../ / ah!aripile dor.../ / si pare ca intreg zborul/ este/ o ultima prabusire/ a timpului/ intre bizarul spatiu/ dintre secunde./
4 comentarii
modifica
Timpul însămânţării pleiadelor
de Sancho Panza la: 30/08/2007 04:19:08
am început să adorm invers – / dinspre bătrâneţe spre înapoi/ mă uit la trupul meu cu uimire,/ abia acum păşeşte lin peste stinghia zorilor/ de parcă ar pleca la semănatul pleiadelor,/ nu mă întreabă dacă mai are merinde prin buzunarele inimii,/ nici apă destulă în sângele răzvrătit,/ cât de ciudat! îmi zic, / oricine ar numi asta penurie existenţială,/ s-ar apuca de scobit după stârvuri de sentimente,/ norocoşii ar juca la loto adevărurile / ce le-au mai rămas apoi/ ar închiria la preţuri de speculă/ câteva iluzii luxoase,/ ar trebui, poate, să mă îngrijorez,/ să dau anunţuri, / să colecţionez facturi plătite/ conform legii talionului / înainte d  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...