arhiva: 31/08/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sentimentul de neputinta
de Catalin_85 la: 31/08/2007 14:59:07
sentimentul de neputinta/ acesta apare de fiecare data cand ne lasam coplesiti de problemele pe care le avem si ne gandim in mod obsesiv numai la ele. astfel incepem sa ne stresam emotional si nu ne mai simtim in stare de nimic. asteptam sa ne treaca aceasta stare pur si simplu zacand si crezand ca astfel vom rezolva ceva…. gresit! in momentul in care nu faci nimic nu rezolvi absolut nimic. singurul mod de a rezolva ceva este de a face ceva, de a munci./ munca poate fi de doua feluri: fizica si intelectuala (mentala). / chiar daca esti in suferinta cauta sa faci ceva, sa nu stai, sa fii cat mai activ posibil./ stagnarea duce la agravarea situatiei deoarece slabeste psihicul./ nu subestima n  ...continuare .
3 comentarii
modifica
O lume relativa
de Catalin_85 la: 31/08/2007 14:57:40
teoria relativitatii e=mc2(la patrat :p)/ cu totii suntem familiarizati cat de cat cu teoria relativitatii a lui einstein. energia este egala cu masa ori viteza luminii la patrat. relativitatea dintre spatiu si timp. timpul e relativ in functie de spatiu si de viteza de deplasare a particulelor din el. niste particule foarte mici care se deplaseaza cu o viteza foarte mare pot genera o cantitate mare de energie. / timpul nu este deloc ceea ce pare a fi, depinde din ce perspectiva este privit. e ca si cum ai pune mana pe o tigaie incinsa, durerea te-ar face sa crezi ca o secunda pare o ora. in schimb daca pui mana pe o femeie incinsa totul se inverseaza, o ora poate parea o secunda./ cam asa se  ...continuare .
49 comentarii
modifica
Discriminare!
de ssandra la: 31/08/2007 14:27:17
/ iari am fost sa-mi fac "evaluarea de sanatate" cu care ne-a preaonorat guvernul prin propriu-i minister de sanatate(cica!)publica./ si chiar am fost indignata cind in chestionarul la care trebuia sa raspund, am gasit ca femeile sunt intrebate daca si-au inceput viata sexuala inainte de 16 ani, iar la barbati in chestionar, nu este intrebarea asta. as fi considerat problema o.k.daca ar fi existat macar intrebarea(la chestionarul barbatilor, bineinteles),daca si-au incheiat activitatea sexuala inainte de 35 ani...dar asa este curata discriminare./ si nu numai atat./ mai sunt intrebate femeile daca au avut mai mult de 6 parteneri in viata sexuala, iar la chestionarul masculilor, bineinteles  ...continuare .
31 comentarii
modifica
predica a douazecea.,..
de conu la: 31/08/2007 12:51:14
o noua perspectiva a lumii,/ interiorul/ luminii.../ / / spatii fabuloase,exotice/ se deschid/ sub pielea rigida/ a obiectelor.../ / orice / este un corp/ ce un alt/ trup/ contine.../ / / in limitele marii/ marea/ se cuprinde.../ / / in limitele cerului,/ cerul,/ in limitele iubitei,/ iubitul.../ / / interiorul luminii/ rasucind/ lumina..../ / / nu scoarta copacului/ ci/ maduva lui moale/ si alba,/ ca o nostalgie.../ / / nu cochilia aspra/ a melcului/ ci carnea lui blanda/ si dulce.../ / / nu circumferinta tare/ , rigida a aoului/ ci/ viitoarea pasare.../ / / rasucim lumina/ pana cand interiorul/ acesteia/ umbreste..../ / / nu nemarginirea/ ci/ punctul,/ care pe toate/ le a  ...continuare .
comenteaza!
modifica
predica douăzecişiunu
de conu la: 31/08/2007 12:50:34
pentru iubire,/ pentru imparatul acela/ fara-de-chip/ si mereu victorios/ al inimii.../ / / vastitatea lumii/ preponderent/ apartinand/ retinei-regent/ peste lucruri.../ / / domesc/ asupra sinelui,/ luminii/ si lumii.../ / cu un zambet al vietii/ si un/ urlet al mortii..../ / / auzul,simtirea,/ vazul,/ intelepciunea,/ toate populeaza/ acest univers straniu/ din marginea neregulata/ a amintirii.../ / / imparat/ peste lei,/ peste corpurile ascunse/ ale marilor martiri/ din gradina sangeroas/ si crunta/ cu idei.../ / / inflorind/ un aer.../ / / domnind/ intr-o ordine interioara/ a pietrei.../ / / muntele singur/ pare/ a se opune/ curgerii firesti/ ingerilor,/ strabatand indolenta  ...continuare .
comenteaza!
modifica
explicatiile lui Esteu
de u incercare la: 31/08/2007 03:29:15
dragi cafegii,/ sint esteu si trimit acest mesaj ca “subiect”, dar si ca serie de mesaje personale pentru a putea fi sigur ca explicatia mea, ceruta de o parte din voi, si absolut normala, sa va parvina intr-un fel sau altul.voi incerca sa lamuresc povestea cu “arhi-cuvintul” si cele ce-au urmat. sper s-o fac cit mai coerent posibil.am postat acele patru comentarii, punctual de inceput al povestii. n-am postat mai multe pentru ca am considerat suficient atitea. aveau continuta si vulgaritate, dar si doza pe care voiam sa le-o imprim pentru a sugera ca bataia este de fapt in alta parte. ca respectivele texte faceau parte din corpusul cazon si ca trebuiau intelese in context. este vorba  ...continuare .
69 comentarii
modifica
...cu zaharina
de diana vlase la: 31/08/2007 01:42:44
am zambit cand l-am vazut intrand in cafenea. era asa cum il stiam de o viata, bland, impasibil si frumos. a trecut pe la bar, a zambit cheleritei, l-a salutat pe barman, apoi s-a asezat pe scaunul din fata mea fara sa ma priveasca. ce neinsemnata ma simt cand sunt cu el. m-a intrebat cum sunt, privind o pipita de la masa de langa. nu i-am raspuns. asa face el, se joaca cu lumea, joaca lumea. ce mare actor!/ ''cum esti, a intrebat? esti surda?''/ ''sunt bine.''/ ''esti bine, o pula! esti frumoasa, ce-ti pasa tie de restul...''/ ''imi pasa de tine.''/ parca nici nu m-a auzit. asa este! auzim numai ce vrem, nu? a luat telefonul si a inceput sa butoneze. si-a cerut scuze rapid, ca tre' sa trimit  ...continuare .
20 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...