arhiva: 06/08/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
O stare de fapt
de vameanu la: 06/08/2007 23:26:05
o stare de fapt/ am prins iubirea de-un picioar/ si-am asezat-o timpului, usor/ ascunsa bine intre doua/ lungi spatii-n lumea noua./ am prins norocul printre carti/ si-am despicat timpul in parti/ trecutul intr-un sir de timpi/ tinuti de noi in cranceni dinti./ si prins de toate am vazut/ prezentul scurs inspre trecut/ si viitorul l-am decis/ venind ca infinit, concis./ timpul o stare am vazut/ cu certitudinea – trecut/ si viitorul negresit/ incertul, purul, infinit/ tinuta intre ele strans/ e voia celor care sunt/ e viata, negresala noatra/ credinta-n clipa asta fasta/ trecut si eu cu vise chem/ un numar sa faca ghem/ sa ma arunce intre tine/ sa ma iubesca cu rusine/ si sa ma  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Cuminte vs. Experimentata?
de dAndra la: 06/08/2007 23:07:57
va salut! am intrat din greseala in cafenea. dar e fain. si dc. tot palavragiti pe aici poate imi spuneti si mie parerile voastre. vb de curand cu un prieten despre filmele xxx. defapt radeam. si brusc mi-a nazuit mie in cap o intrebare: oare barbatilor chiar le plac astfel de filme? stiu ca pare naiv, dar totusi! ce isi doresc, femei experimentate, dispuse sa faca tot felul de nebunii sexuale sau femeii supuse, cuminti... pure? hotarati-va!
56 comentarii
modifica
De dor
de astrid_ la: 06/08/2007 21:32:58
mi se părea, la colţul străzii,/ o femeie cu genunchii la piept, adormită/ o strigau din urmă ulmii pe numele uscat de fată/ şi nu se trezea/ îi înfloreau încet braţele, la fiecare nod un copil galben/ mănat de la primul scâncet/ abia ieşit din bocceaua legată la gură cu dosul palmei/ doar vântul îi mai legăna pe călcâiele lui reci de austru/ mamă,/ tu dormeai cu aripa sub cap, desfăcută/ treceam din gură în gură ca un dumicat de carne până la tine/ îţi culcam iarba dinainte, să mă visezi mireasă/ şi floare de salcâm să-ţi cad în gând/ la colţul străzii, doar mi se părea/
5 comentarii
modifica
Curs practic
de ssandra la: 06/08/2007 19:25:58
am fost plecata o scurta perioada si revenind, doresc sa va inveselesc un pic, propunand o dezbatere pe tema acestui curs necesar pentru reusita unei casnicii./ curs de formare pentru barbati./ obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite/ barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o/ ignorau./ program: -4 module dintre care unul obligatoriu:/ modulul 1: (curs obligatoriu)/ 1. sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore)/ 2. sotia mea nu este mama mea (350 ore)/ 3. sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport/ modulul 2: viata in doi/ 1. sa am copii fara sa devin gelos (pe ei) (50 ore)/ 2. sa nu mai zic prostii atunci  ...continuare .
40 comentarii
modifica
sa nu spui niciodata,"niciodata"
de o balanta la: 06/08/2007 18:57:41
niciodata nu stii ce ti se poate intampla maine,poti sa ajungi sa faci lucruri la care nu te gandeai vreodata ca ai sa le faci,si uite totusi ca viata te ia prin surprindere
17 comentarii
modifica
inceput
de o balanta la: 06/08/2007 18:43:49
buna!intamplator am dat de cafeneaua si mi a placut,am vazut multe pareri interesante.asa ca am decis ca vreau si eu aici.........
32 comentarii
modifica
frunzăreli
de andrushca la: 06/08/2007 18:15:39
/ ultimele pagini din jurnalul fericirii noastre/ sunt pline de ieroglife / de hărţi misterioase/ de lacune/ de cârpeli/ cu inimile ferecate în lanţuri de circ prinse-n lacăte de mucava/ cu grimase vesele încremenite pe chipuri/ cu alergii şi angoase/ cu primăveri avortate/ şi perne umplute cu fân şi busuioc/ ne ducem iubirea în cârcă/ tot mai cocoşaţi/ tot mai repede / tot mai pe loc/ dacă le scutur bine rămâne doar viaţă fără epitete/ alex andra/
23 comentarii
modifica
Liceu... cimitir al tineretii mele?
de queenmary la: 06/08/2007 16:33:53
vineri seara stateam in masina la un semafor in bucuresti, langa o gura de metrou. batea vantul si prin geamul deschis am simtit deodata mirosul acela specific de metrou.../ pentru ca n-am mai circulat cu metroul de cand am terminat liceul (de multisor adica) m-au napadit amintirile mai dihai ca niciodata.../ si m-am gandit sa va intreb: ati vrea sa mai retraiti perioada liceului? a fost frumoasa, urata? cat de importanta a fost pentru voi? cate schimbari in personalitatea si viata voastra s-au petrecut atunci? a fost liceul "cimitir" al tineretii voastre?
25 comentarii
modifica
Sesizare
de latu la: 06/08/2007 12:35:31
intreband la doamne-doamne,/ creier - pentru incarnare -/ daca are,/ ingerul de paza-mi zise:/ "m-am uitat, dar in car n-are...!"/ ce mirare!
57 comentarii
modifica
*Cele mai bune filme*
de Calypso la: 06/08/2007 10:46:04
care sunt filmele care v-au placut sau va plac?
76 comentarii
modifica
As vrea,iubita mea
de gheorghe_cnstntn la: 06/08/2007 10:03:57
as vrea,iubita mea/ eu parul sa-ti dezmierd/ si-n "patria" placerii/ cu tine sa ma pierd./ eu mâna dreapta astazi/ incet am sa cobor,/ intâi pe-obrazul rosu,/ apoi pe gâtul gol/ cu mâna stânga trupul/ incet am sa-ti cuprind,/ de mine te apropii/ sfioasa tu,venind;/ si-apoi mi-apropii gura/ de buzele fierbinti,/ inchizi ochii-ti albastri/ nu vrei sa vezi,sa simti,/ eu te sarut încet/ tu îmi raspunzi la fel,/ pasim încet dar sigur/ spre dulce efemer./ placerea te cuprinde/ dorinta creste-ncet,/ iti lasi capul pe spate/ e ca un dans perfect./ esti sclava pasiunii/ iar focul se-nteteste,/ cu mâinile ating/ ce ai tu mai "regeste",/ iubirea te conduce/ si mintea-ti e incerta,  ...continuare .
29 comentarii
modifica
Reflectia ta in oglinda...
de DESTIN la: 06/08/2007 03:24:13
acceptand sa ne confruntam cu “oglinda” si sa vedem ceea ce reflecta din noi insine (defectele,ca partea “intunecata” ori inconstienta) vom putea descoperi partea luminoasa din noi./ partea luminoasa reprezinta potentialul nostru de creativitate (in sensul larg al termenului) si de evolutie spirituala./ astept parerile voastre./ cu bine,/ cine se teme de suferinta va suferii de teama!
18 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...