arhiva: 08/08/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Eu si criticii mei
de nikilvj la: 08/08/2007 23:39:39
exista orgasm in critica literara ? (sexologi, care fac critica literara ?)/ daca da, cum se obtine el ? / astept opinii de la politicieni, intelectuali, si oameni de rand din cafenea ... referitoare la impostorii- critici literari ( adevarat este ca politica si critica literara impinge inspre impotenta si frigiditate ?). / lasati filozofii sa-si castige painea! / adica astept de la oamenii de rand ai cafenelei- care nu dorm niciodata, spre deosebire de critici care dorm pe ei vesnic !/ orice alta confa’ intr-u asemanare este intamplatoare si probabila, criticii stiu de ce./
3 comentarii
modifica
paralelism
de nikilvj la: 08/08/2007 22:52:44
efectele pe termen scurt ,mediu sau lung .a paralelismului sinelor de cale ferata ,asupra menstruatiei la gaini .
8 comentarii
modifica
Era parca " *** "
de vameanu la: 08/08/2007 22:08:15
daca insir oare litere// si cautand privirea ta cu ele// arunc un cuvant din intamplare/ gresesc.../ daca pun o intrebare// si cautandu-i raspunsul// uit semnul intrebarii/ mi-e frica/ daca nu pot ridica privirea// si cautand demnitatea// privesc in jos/ am pierdut-o/ greu gandul asta necuprins/ decat in filme-americane/ unde toti traiesc in trenul/ lui kusturica/
8 comentarii
modifica
Secvente de dupa
de lalalilu la: 08/08/2007 21:25:15
prea multa lume in atmosfera de 'buna dimineata'./ prea multe vorbe in linistea de dupa./ ti-ar face bine o tigara acum?!/ musti adanc din golul ce tremura de 27 de ore/ si mananci din litere./ gustul lor sec si usor amar se prelinge / incet, incet, pe gat/ si ti le imaginezi zemoase, iti lasa gura apa./ ti-e pofta de niste litere proaspete, aburind,/ intre doua gafaituri. intre 'aah' si 'ooh'./ sau poate chiar zgariate pe coapse./ sirul se pierde incet,/ tu te-ai pierdut in femininul cuvantului 'coapsa'/ si zambesti romantic la intelesul sau/ ce ranjeste - pervers - dincolo de perdea./ s-a terminat coala cu gust dulce-acrisor/ de limonada./ a mai ramas doar lamaia galbena/ in pahar.
1 comentariu
modifica
imi e dor de poezii
de Roman Haduch la: 08/08/2007 21:07:50
am luat masuri, am tras aer in piept, am simtit cum inima functioneaza normal, m/am asezat pe genunchi si am pus versurile uitate in lumina cugetului . o parte din acestea sunt:/ 1.- ploua , ploua , ploua , vreme de betie si..........;/ 2.- uite mintea mea a proasta, sa ma car de la nevasta / si sa plec cu o ........./si ca sa ma bage in streche / si - a pus un mac la ureche/ peste tot se fandosea ca este gagica mea /...../ 3.- calaream sub luna plina/ trupul ei de ciuta lina /....../ 4.- terente, ah terente, /terente fura fete/ le duce apoi in barca / le pune de se scalda / terente ah terente talhar de sentimente .........si dupa ce o imbata / pe increzatoarea fata  ...continuare .
17 comentarii
modifica
buna tuturor
de angel_a la: 08/08/2007 19:48:28
am si eu o dilema:ati citit cartea "adam si eva" de rebreanu? ce parere aveti despre acele 7 vieti ale omului?/ credeti ca ar exista as ceva sau e pura fictiune?
7 comentarii
modifica
Omul care a cucerit America / Articol REVOLTATOR.
de derbedescu la: 08/08/2007 18:03:43
omul care a cucerit america / articol revoltator./ ==================================================== / http://www.jurnalul.ro/articol.php?artglobalid=99128/ ====================================================/ efectiv nu stiu ce sa mai cred. articolul din jurnalul, al carui titlu si adresa le-am citat mai sus, m-a lasat extrem de neplacut surprins. imi aduc aminte cum ziaristul tudor octavian (autorul), acum citiva ani, ne prezenta niste istorii de succes ale romanilor din sua iar acum vine si scrie la ziar ca respectivii au mintit./ adica raspindesti povesti, mii de oameni le citesc sau le vizioneaza la televizor dupa care zici: "sa vezi ca am fost indus in eroare. fara sa vreau v-am  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Unii ii spun dimensiunea a unsprezecea
de vameanu la: 08/08/2007 17:14:06
din timpi scurgandu-se lumina/ am isvorat membrana fina/ si-am asezat-o intro carte/ aproape omului departe./ si coarda cea din ziu-ntai/ am pus-o lumii capatai/ iscand o lume ce-o sa fie/ sa-asculte scurta-mi poezie....
22 comentarii
modifica
Sonet educaţional
de Valeriu Cercel la: 08/08/2007 15:43:39
mă tot gândesc mereu la educaţie,/ tutunul, băutura, nopţi pierdute,/ excesul, mă iertaţi, de procreaţie,/ nu sunt, măcar de sanchi, dezbătute ;/ efectul lor, ştiinţa ne învaţă,/ (nu o zic io, pe mine n-aveţi ură !)/ scurteză nemilos a noastră viaţă,/ ducând la moarte, cică, prematură ;/ eu sunt convins că-n unanimitate/ aţi fi de-acord s-o punem pe hârtie/ din clasa-ntâia până-n facultate.../ această treabă-i bine să se ştie,/ În special femeile, căci toate,/ nu vor scăpa nicicum de văduvie !/ valeriu cercel
comenteaza!
modifica
cui i-e frică de <b>limpede</b>?
de A_Carmen la: 08/08/2007 15:32:45
riscând să provoc o reacţie de supărare şi de ironie amară a adminului, mi-am permis să deschid un subiect în care pun în discuţie motivele pentru care a fost banat atât colegul "limpede", dar şi alţii, în trecut./ cum şi de ce se încalcă (dacă se încalcă) regulile pe cafenea, astfel încât să fii dat afară? este o judecată obiectivă sau una subiectivă, bazată şi pe unele influenţe ale unor useri? cât este de corect ce se întâmplă (dar şi ce s-a întâmplat în trecut)? / un posibil răspuns este că adminul taie şi spânzură ce şi cum vrea, fără să fie nevoie de întrunirea vreunor condiţii, dar nu vreau să cred că lucrurile se petrec aşa. /  ...continuare .
74 comentarii
modifica
Secvente
de lalalilu la: 08/08/2007 14:40:15
/ facem ce facem/ si iar ne intalnim fata in spate./ iti simt respiratia in spatele urechii/ ca pe amintirea unui vis erotic/ de la 17 ani./ cat de vie poate fi senzatia de greata/ de dupa prima tigara! / de dupa prima tigara de dupa./ de dupa.../ exista prapastia asta imensa / intre gandurile mele/ si gandurile tale./ exista mii de prapastii/ dar asta parca e cea mai mare./ uite, vezi tu bine, / imi tai gandurile cu un cutit de paine,/ asa ca am bucati / de inspiratie / cu striatii / pe margine.
2 comentarii
modifica
Locaţie
de Giordano Bruno la: 08/08/2007 14:30:28
În faţã se înalţã un munte ce brodeazã:/ pãduri stinghere, soare şi amurg./ În zori de dimineaţã sau în amiazã,/ stã rece şi voios privind peste hotare./ la stânga lacul se îmbatã în câmpie,/ la dreapta curge râul cel setos,/ Încoronata lumii umblã unduios.../ În urmele apuse cu soarele de ieri./ o lacrimã-n surdinã clipoceşte fin,/ iar inima pleoştitã priveşte dintre stele,/ cum paşi clipelor se sting: încet, duios -/ pe un pãmânt, acoperit cu flori.
9 comentarii
modifica
un dor fara spatiu
de foxyandutza la: 08/08/2007 14:28:50
de un dor fara spatiu-s invins/ si nu stiu ce sete ma arde./ para mereu,din adanc,/ un ochi rapitor de himera/ ar vrea sa ma prade./ si pururi n-am pace,/ nici al stelei vrajit du-te vino in spatii/ nici timpii de aur,nici anii lumina,/ izvoare sub luna,ori dornica ciuta/ nimic nu ma stinge,nimic nu m-alinta/ si parca-s visa o planeta pierduta./ e atata nepace in sufletul meu/ batut de alean si de umbre cuprins.
7 comentarii
modifica
Pictura - Iman Maleki
de anisia la: 08/08/2007 11:36:29
primit pe email: "un pictor iranian iman maleki, geniu al realismului, considerat cel mai bun pictor realist din lume. picturile lui pot concura cu aparatele foto digitale de 10 mb."/ http://www.imanmaleki.com//
24 comentarii
modifica
Cap III din Bulevardul Iluziilor colt cu strada Libertatii
de vanina la: 08/08/2007 11:25:06
bill clinton şi începerea vieţii sexuale/ mi-am început viaţa sexuală la 20 de ani, cu un terchea berchea, la întâmplare, săturată de iubiri platonice şi îngrozită de faptul că aş muri virgină. uneori, când sunt în toane bune, îmi spun totuşi că laci semăna cu Ştefan bănica jr. / În anul acela venise bill clinton în românia şi zisese: stay in the course, stay in the course, the future is yours!atunci, o mare poartă s-a deschis spre lume; românii au crezut că viitorul lor va avea o împlinire rapidă, în linie dreaptă, tot aşa cum am crezut şi eu, ca orice virgină, că prima mea partidă de amor va deschide o serie regulată de astfel de partide. / aveam o  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Poate fi raul o maladie?
de hard-candy la: 08/08/2007 09:16:40
sunt criminali care isi recunosc faptele si oameni aflati in inchisoare din cauza unor circumstante nepremeditate!acestia pot fi denumiti distructivi dar nu rai.sunt,in schimb,oameni aparent normali si 'cu greutate' sociala,aflati in afara puscariilor,poate vecini cu noi,poate parintii nostrii,rude,amici,care spre deosebire de pacatosii circumstantiali cauta vesnic scuze,tapi ispasitori,premediteaza niste raspunsuri mincinoase considerate banale si inofensive de catre ei insisi,constanti in orgoliu si mandrie pervetita,care aleg calea usoara in locul uneia drepte!exemple ,mii:sotul ii spune sotiei ca a muncit de s-a frant cand el a fost infidel sau sotia spune sotului ca n-a a vut timp sa fac  ...continuare .
46 comentarii
modifica
plâns acaju
de Sancho Panza la: 08/08/2007 08:36:12
cât de muşcătoare uscată prelungă ziua aceasta/ cum îmi sângera în lumini adevărul/ copile eşti singur urla eşti singur şi verde/ ca un măr / ca un păr/ ca un lujer de crin/ în măduva şoaptei ţi s-a-nfipt şi se coace / un spin/ ia-mă de mână te-aş fi rugat/ pentru o clipă/ soră cu totdeauna/ mi-e soarele cenuşă iar în nopţile albe/ îmi dau în clocot târziul şi luna/ du-mă femeie-n tăcerile tale/ răcoare/ vezi timpul mi-a aţipit ghemuit/ într-o spaimă-chilie/ vâscoasă filiformă celenterată chihlimbarie/ dezbracă-mă de el/ am aflat/ n-o să învăţ să mor niciodată/ iar viaţa mi se şterge de piele/ în glumă/ aurindu-mă-n atingeri mieroase d  ...continuare .
10 comentarii
modifica
vestul salbatic
de nikilvj la: 08/08/2007 08:16:56
dimineti obisnuite ,ceasul meu desteptator ,,,adica telefonul meu desteptator .imi canta o melodie setata aiurea ,/ este ora 7 .fordul meu vechi tremura si se impotriveste ,asa face de vreo 15 ani de cand l- am, cumparat .primul popas ?benzinaria de pe soseaua e68./ devin aiurit cand ma gandesc ca ceva cu e si nu stiu daca nu cumva 68 parca era pe salam sau pe toba ? sau pe praful de pe toba ?/ dar sa luam benzina ca ma grabesc .langa pompa .alaturi ,,,2 traseiste iesite la produs iluzii itinerante ./ dar uitasem sa va spun .soseaua cu nume de aditiv este soseaua ce leaga vestul de estul tarii .locul pe unde mergem si facem turism in italia si spania./ tiruri ,camioane .autocare ,alba neagra  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Despre iubire
de valeria tamas la: 08/08/2007 08:16:23
/ te invelisem in mine precum coaja oul/ ma intregisem in iubire credeam/ te aveam fara lanturi, fara aripi/ o dragoste mistuitoare curgand.o vreme…/ / apoi nu mai erai tu. incet ,incet / te transformasesi intr-o alta femeie/ intai ai uitat sa mai razi / apoi ochii tai nu ma mai cautau/ trupul tau incepuse sa-si pierda rotunjimea arcuirilor/ imbratisarile mincinoase semanau cu atingerea soparlei/ / intr-o zi mi-ai spus chiar ca ai dori sa pleci/ ti-ai adunat totul intr-un gemantan/ dragostea visele noastre de-acum globuri sfaramate/ noi doi ca si pomul de craciun ajuns inevitabil la ghena/ / apoi te-am vazut la bratul altui barbat/ cu razele lunii despletite in par mi-ai zambit tris  ...continuare .
1 comentariu
modifica
ia-ţi mireasă ziua bună
de andrushca la: 08/08/2007 06:53:17
/ o să plec luând cu mine soarele/ în urmă o să las umbre prelungi/ dota bunicii înghesuită în lada de zestre uitată în pod/ pe mama ştergându-şi lacrimile pe furiş/ nu plânge mamă nu plângeţi fraţi surori/ mă duc doar până la colţul şurii şi poate un pic mai departe/ în lumea largă după spusele bătrânilor/ mi-e prea strâmt lângă voi / mi-e prea dulce lângă tine mamă/ hai înţarcă-mă cu pelin/ frăţioare pe cine o să mai alergi tu pe coclauri/ altele mă aşteaptă să le bat cu picioare zvelte/ surioarelor să-mi brodaţi batiste albe/ pentru fiecare zi lipsă din calendar/ să-mi împletiţi cunună de pipirig seara pe prispă/ uitându-vă lung du  ...continuare .
8 comentarii
modifica
invatam
de Amnesssia la: 08/08/2007 00:48:01
un mister nedezvaluit incoroneaza mormantul tau rece.ploaia mi te-a luat , buzele duc dorul stropilor , au cazut stelele din cer si s-au oprit in privirea mea. suntem un intreg din care sfaramam iubirea si ne adunam la loc in ura reciproca .mainile noastre au devenit atat de reci incat nu pot topi durerea.../ o simpla strangere de mana poate lua caldura umana . o privire poate ascunde multe fulgere . buzele ofera un sarut mortal . atingi deci sacrifici un trup plin de placere , strigi atunci strangi tacerea si o faci bucati , iubesti deci ai cuprins raiul in palme . nu se vede atasamentul crud al finalului ./ dupa atata timp de lacrimi rasfirate prin cimitire ecoul finalului strabate to  ...continuare .
1 comentariu
modifica
life sucks
de broken wings la: 08/08/2007 00:20:36
nici macar nu stiu daca am ales titlul,rezumatul ji tagul bun...sau daca cineva ma va asculta si ma va sfatui...dar chiar daca asta nu se va intampla tot ma voi simti mai bine deoarece imi voi scrie gandurile...ma voi elibera...in acest moment pot spune ca sunt dezamagita de tot ...ma gandesc sa ma omor...dar poate ca nici moarta nu imi va fi bine...ma simt pierduta....dezamagita de viata...de ce oare ne-a dat dumnezeu viatza daca pana la urma tot ne-o va lua?!?acum am ajuns sa cred ca iubirea nici macar nu exista...da am atins subiectul care ma doare...ca multi care cred ca sunt in situatia mea am iubit si eu o pers....si am facut totul pentru ea...am renuntat la tot...intr-un cuvant am ren  ...continuare .
40 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...