arhiva: 15/09/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
vermuneria (diana)
de grudurr la: 15/09/2007 18:14:43
as mai putea cere una, doar ca va trebui sa merg drept, cu echilibru pana la bar si acolo sa nu ma incurc in cuvinte atunci cand va trebui sa fac cererea. daca ma refuza, imi iau repede talpasita si ma indrept catre un club sau un pub ceva unde stiu ca nu vor interveni probleme de felul asta. daca pot sa gandesc coerent, de ce nu as face la fel si in vorbire./ „rog inca o vare” / e clar am clacat, se vede pe fata barmanului. mai bine plec inainte sa se dezvolte un circ care sa-mi aduca, cine stie, si vreo cateva picoare in spate. ma rog, e noapte si localuri sunt slava domnului. cat imi place sa ma balangan in astfel de momente! bineinteles ca as putea merge drep  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Cucul meu
de Valeriu Cercel la: 15/09/2007 15:58:43
dragii mei, v-o spun cinstit,/ Ştiţi, nu umblu cu perdea,/ cucul meu s-a ramolit,/ martoră-i nevastă-mea ;/ singurul cadou primit/ de la tata, când mi-a spus,/ “fii, băiete, mulţumit/ că pe lume te-am adus !”;/ vin aseară prăfuit,/ cum vin eu de obicei/ dup-un şpriţ mai prelungit/ cu amicii buni ai mei,/ intru-n casă ca un fur,/ pe fereastră, nu port chei,/ ce să vezi, aud, v-o jur,/ cântând cucu’ ora trei (!)/ că uitai ca să vă spui/ doar un amănunt, parol,/ cucu-l am la ceas, în cui,/ pe peretele din hol ;/ pe moment, isteţ cum sînt/ Şi de praf şi de sudori,/ mă apuc la fel şi cânt/ precum cucu’ de opt ori,/ că nevastă-mea, prin vis,/ cucu  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Iubirea
de Puia la: 15/09/2007 14:18:14
iubirea este un semtiment foarte frumos.ce e mai frumos decat sa iubesti?caci cand iubesti si esti iubit orice ti se pare usor pt tine,nu mai exista imposibil.te simti atat de puternic/a....simti ca ai aripi si poti zbura pana in cele mai inalte locuri din univers.ai vrea sa cunosti taramuri noi,unde sa fi doar tu ca persoana iubita.atunci uiti de toti,caci simti in bratele iubitului asa multa iubirea,incat acopera iubirea de tata,mama,frati,prieteni....cand iubesti esti numai cu capul in nori,simti ca plutesti,ca totul infloreste,ca se trezeste la viata.esti bun/a cu oricine chiar si cu dusmani,caci iubirea te schimba,arata tot ce e mai bun la tine.insa in orice iubirea nu e totul asa frum  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Ciudat !!
de Marissa la: 15/09/2007 05:04:32
ciudat …/ / o zi oarecare, sau mai bine zis una din zile in care ai nevoie de putina liniste. o zi in care vrei sa fii singur… / mergand spre nicaieri, m-am oprit in dreptul unui copac unde am zarit un caine. e slab. i se vad oasele. respira rar, cu sila, are un aer de suferinta, care te induioseaza, te atrage. uneori, chiar si durerea unui animal are un nu stiu ce farmec. o atractie. / cainele ridica ochii spre mine – doi ochi bolnavi de o melancolie profunda umbriti de o privire moale, calda. ma priveste si nu da nici un semn de spaima sau de surprindere. ma apropii si-l mangai pe frunte, pe gat, pe pantec, ii vorbesc ca unui copil. ochii lui incep sa exprime o multumire usoara ,  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Iubito
de Marissa la: 15/09/2007 04:59:37
"iubito, te-am visat din nou azi noapte:/ erai a mea, cum stiu ca iar vei fi./ zambeai si imi spuneai duioase soapte,/ ma indemnai s-astept, ca vei veni.../ zaceam in pat, in vis, asa ca-n viata,/ dar mi-era bine, ca deasupra mea/ nu erau cei ce sufletu-mi ingheata,/ ce ma strivesc sub soarta neagra, rea./ si parca-aievea, parul tau, pe umeri/ se revarsa in valuri, ca-ntr-un crez;/ tu anii mei ai inceput sa-i numeri/ dar eu stiam in vis, ca doar visez./ din forma ta nasteau a mele ganduri,/ te alintam si-a mea eu te stiam / si iti scriam nenumarate randuri/ in vis, din ganduri te nasteam./ un univers, un dor, o poezie,/ mii de culori simteau al nostru cant,/ iar gustul tau imi mirosea  ...continuare .
107 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...