Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 16/09/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
MURA IN GURA
de Roman Haduch la: 16/09/2007 21:01:46
fiecare persoana pe care o cunosti cere ceva de la prietenii sai, desi de obicei cererea nu este motivata in cuvinte. iata care este cererea : " motiveaza - ma . scoate ce e mai bun din mine. crede in mine. incurajeaza-ma, cand sunt ispitit sa ma dau batut.spune -mi adevarul si amintest-mi valorile mele cele mai profunde . ajuta-ma sa imi ating potentialul maxim. inspira-ma." n-ai idee ce mult inseamna pentru cineva sa raspunzi la astfel de nevoi ! adevarul este ca, adesea , oamenii sunt invinsi , in viata :/ - invinsi de esecurile lor ,/ - invinsi de slujbele lor ,/ - invinsi de familiile lor ,/ - invinsi de dezamagerile lor ,/ - invinsi de v  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Iar despre mine
de cher la: 16/09/2007 17:50:14
am anulat blogul meu vechi si am postat o poza de a mea (de grup)/ cine are timp sa incerce :/ http://cheramie2007.blogspot.com/ (inca nu este de postat pe ghidoo.ro si inca nici nu stiu sa fac asta, dar voi progresa !)/
40 comentarii
modifica
Dragostea provoaca durere?
de gazvas la: 16/09/2007 13:18:37
ei bine am sa va spun o poveste pe care unii ati trait-o iar altii doar a-ti auzito. as fi vrut sa fiu si eu unul dintre aceea care doar au auzit-o si nu au trait-o caci bine mai era ....din pacate faptele stau cam asa: in povestea mea, trista ce e drept e vorba de un baiat si o fata care au fost impreuna aproape 6 ani , dar din pacate totul pare a se fi terminat .de ce?: da , cam asta e si intrebarea mea poate careva va gasi vreodata un raspuns insa eu nu sunt in stare sa o fac oricat m-as gandi , dar mai bines a va spun povestea ca san u va intristati de la inceput…totul a inceput intr-o iarna de craciun….ei bine intr-un cadru frumos si intr-o perioada cum nu se poate mai buna , zapada  ...continuare .
34 comentarii
modifica
mic eseu pentru negrait
de Homo Stultus la: 16/09/2007 12:17:50
gandul se desfasoara intre afirmatie si negatie. o delimitare bipolara intre alb si negru este poate caracteristica fundamentala a drumului obisnuit catre cunoastere. omul incearca sa epuizeze si sa-si epuizeze continutul in delimitari stricte. el evita sa fie da si nu in acelasi timp. exista totusi unele momente in care, chiar de ne afirmam sau negam, ramanem cumva in afara categoriei. cand unul dintre aceste momente apare in actualitate, cea mai usoara este imaginarea, inventarea unui eu, un eu care sa se potriveasca tiparului in care am fost educati sa ne manifestam. / in acest tipar, noi insine reinventati, aparem ca definiri incomplete. ceea ce afirmam sau negam punctual ne seamana, l  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Amurguri în răpciune
de myselfandI la: 16/09/2007 09:56:12
amurguri în răpciune răsar incandescent/ străfulgerând pădurea, însângerând frunzare/ de parc-un zeu al nopţii cu trupul violent/ pe fruntea neclintită a muntelui, tresare/ sinistru bate ceasul ruginii în nadir/ mirosul umbrei morţii cu umblet de jivină/ va despleti la noapte copacii-ntr-un delir/ de zugrăvire-a lunii în chip de messalină/ halucinez pesemne şi ploaia rece-nseamnă/ un semn precis că vremea n-a încetat să cearnă/ se-aşează toamna-n lume şi-n mine înc-o toamnă/ răpeşte-un an de viaţă, aduce-un zvon de iarnă/ aşa de scurtă ziua şi-atât de iute trece/ ca fumul iese clipa prin pieptu-n chip de horn/ răsare steaua celui ce-i vine greu să  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Femeie
de myselfandI la: 16/09/2007 09:54:42
femeie, luna ta şi-asmute câinii/ În timp ce tu, în frunzele de laur/ glorifici umbre lungi de minotaur/ care-ţi sărută-ncheietura mâinii/ secantă despicând tumult de ceaţă/ din ochiul trist al stelei căzătoare/ reverberând lumini devastatoare/ murind pe cer în pieptul tău prind viaţă/ trec lebede pe lacul dintre trestii/ ca nişte stranii îngere de spumă/ Şi dintr-odată renăscând din humă/ te-adoră laolaltă zei şi bestii
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...