arhiva: 18/09/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
o capitala de vanzare!?!?!
de fantom5 la: 18/09/2007 20:05:35
azi dimineata,in masina,cand mergeam la munca am auzit la radio ca belgia a fost pusa la vanzare pe ebay .licitatia a pornit de la 1 euro si s-a ajuns la 10 mil de euro.interesant.ma gandeam ca daca am pune bucurestiul la vanzare pe un site cine lar cumpara si dece? si cam la ce suma ar ajunge in urma unei licitatii?
14 comentarii
modifica
premiile literare 2006
de beatle-maniacul la: 18/09/2007 19:25:29
salutare tuturor./ am o mare dilema. mi-am vazut cu o mare bucurie unul din textele mele propuse pentru premiile 2006. este vorba de "iuliana" de beatlemaniacul. o singura nedumerire am: cum de a ajuns acest text pe cafeneaua.com??? eu l-am postat pe agonia.ro sub titlul de "astazi am sa te pedepsesc din nou". cine i-a schimbat titlul?/ va rog sa ma dumiriti/ cu plecaciuni,/ beatlemaniacul
45 comentarii
modifica
un hello, sau asa ceva :)
de motanelul la: 18/09/2007 19:17:40
de ce nu eu ,/ de ce nu tu./ inspir parfum de incognit/ fosnind tiptil din aripioare/ si iti urez bine/ai venit./ senzatii criptice vezi bine/ la umbra teiului absurd/ si inc/o zi, ma inec in mare/ motan pufos. dar cine sunt?
17 comentarii
modifica
fado do meu alma
de myselfandI la: 18/09/2007 19:02:03
dualitatea-nfruntă imagini în oglinzi/ pe fragede-nvelişuri de mere punem preţ/ acolo sănătatea se dăruie citeţ/ şi eşti dator, aproape, spre măr mâna să-ntinzi/ nimic pe dinafară nu lasă să se vadă/ că-n mine-şi fac culcuşul o muză şi-o tanagră/ o îngeră de spumă şi-o diavoliţă neagră/ pe rând, ridică vălul... îl lasă iar' să cadă/ eu pot să tac da-n mine se-aude un te deum/ prin ochii mei în lacrimi trec lebede spre cer/ scriu pentru că mi-e frică şi încă pot să sper/ că ţin în frâu 'năuntru-mi imensul colloseum/ acolo, unde omul e sfârtecat de fiară/ şi se presimte moartea trecând prin calendar/ când literele mele sunt piese din  ...continuare .
1 comentariu
modifica
aveti o harta pentru situl asta? ;))
de aura_teal la: 18/09/2007 17:20:58
as vrea sa postez chestii care le-am scris si nu m-am dumerit inca ce anume califica anumite scrieri sa intre in sectiunea "salonul" sau "la o cafea" sau celelalte doua si care e diferenta. este vreo regula? sau pot sa pun unde vreau?
7 comentarii
modifica
prezentul simplu
de Homo Stultus la: 18/09/2007 16:26:40
sontacaie absurdul./ se catara abisul in pasi sincopati de buricire. / lucidul colcaie la umbra luminii./ tresariri juvenile./ maseaua nu mai trage nadejde de ras pe'nfundate. / a venit in sfarsit ziua cand "nu!" se intampla./ a venit clipa cand totul este cum e./ a venit ziua lui a fi in verdele marii. albastru sarat. / imi amintesti de ultima zi cand aveam un suflet curat. / imi amintesti de vremea cand lacoma inima musca lumea de nas. / ma arunci dezbracat zilei straine de orice impas. / acum ma cuprinde o clipa, ma poarta o usa, ma deschide un pas. / azi inteleg: orice viata traita ca lumea inseamna un ceas. / sorociri gramadite gramada in zambre se lut. nu mai  ...continuare .
1 comentariu
modifica
"si toti are bloage, numai io n-am"
de Honey in the Sunshine la: 18/09/2007 00:12:57
cine stie cunoaste, si a recunoscut recenta fraza a lui intruder. de fapt nu e prima data cand inspira o conferinta:) asa ca de data asta intrebarea care mi-a venit in minte e:/ aveti un blog?/ si mai:/ ce faceti cu el?/ cititi alte bloguri?/ cam ce sens are (pentru voi) sa tii un blog?
44 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...