arhiva: 19/09/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Recunosc
de anavy la: 19/09/2007 21:14:48
recunosc...am iubit! acum am ramas cea dinainte... si nu stiu cum sa fac, ce sa fac sau mai bine zis stiu, pentru ca si eu, la randul meu, dadeam sfaturi altora despre ' ce ar trebui facut'... ' mergi inainte, iesi in oras, intalneste-te cu prietenii..traieste-ti viata'. de ce insa e atat de al naibii de greu sa faci asta cand tu esti aceea. / multi ani nu am lasat pe nimeni sa se apropie de mine. am fost salbatica, rece, dura, si insesibila la cuvintele mai mult sau mai putin frumoase ale barbatilor care m-au curtat. la un moment dat am cedat insa, si, recunosc, am iubit. intr-un mod ciudat, specific mie cred. insa nu pot sa merg mai departe ... nu pot sa imi sugrum lacrimile care ma innabus  ...continuare .
30 comentarii
modifica
vermuneria (un om cenusa)
de grudurr la: 19/09/2007 20:44:50
am senzatia ca patul in care zac de patru zile a inceput sa dezvolte o lehamite fata de mine si toropeala care ma tine apasat pe el. cred ca incurand are sa-si calce pe arcuri aruncandu-se cu toata puterea picoarelor pana in tavan unde are sa ma faca una cu el. si tavanul, cat are sa ma primeasca? s-au saturat toate de mine si eu tot nu vreau sa plec. daca ar fi sa mor, sa fiu ingropat undeva intr-un pamant sepulcral, intr-un sicriu nou mirosind a rasina, cat or sa ma suporte acestea? am sa ma umflu ca un balon din balci in forma de inima si am sa explodez la un moment dat cand pielea n-are sa mai reziste presiunii decorand interiorul sicriului cu fragmente de cacat si sute de garabeti  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Orfelinatul
de aura_teal la: 19/09/2007 20:14:54
s-a scurs si ultimul pic de sange din biata fiara schingiuita…parul plin de scursuri animale si de bucati de carne sadic smulse din abdomenul victimei sta ranjind infipt in pamant. pe fata fetei se schiteaza un zambet amar ca pe fata unui asasin care ucide pentru bani. vinovatia e doar o soapta acum cand faptul e savarsit. ceasurile ticaie peste tot prin gradina orfelinatului plin de boli si timpul trece asurzitor de incet prins intr-un moment care pluteste prin apropiere. rochia o data alba e acum imbibata intr-un rosu crud, zdrentuita si plina de par gri. razbunarea e completa./ din agitatia de un moment, din miile de ganduri care taie rece constiinta micului drac cateva persista. cat  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Cum ai fi ,sa fi , da numa noroc sa ai!
de sarsilovici la: 19/09/2007 15:29:31
ete ce vroiam sa intreb pe domniile voastre: / "sperati sa va mai cada si din cer"?/ lozuri, loto, tombole, roata norocului,roata ghiocului, roata de rezerva, portofel pe jos, greseala bancara, etc/ nu vi s-a intamplat niciodata ca mergand asa pe strada sa va pice din cer ceva! nemuncit?!/ acum nu vreu sa ma laud ca nu e fromos da uite ca sarsilovici iar o castigat la loto . e, numa o categorie iii, adica acolo cateva sute de lei da culmea cu numerele de pe varianta sugerata de altcineva . adica respectiva persoana mi-a dictat neste numere din care 4 au iesit anul trecut prin toamna, iar anu asta in septembrie tot 4 din alea 6 au iesit. adica sa fie meritul meu ca timp de mai bine de un an am  ...continuare .
4 comentarii
modifica
astazi te voi pedepsi din nou
de beatle-maniacul la: 19/09/2007 15:03:28
astazi te voi pedepsi din nou / proză [ ]/ o altfel de relatie/ / - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - / de radu lupu [beatlemaniacul]/ 2006-08-25 | | / / azi te voi pedepsi din nou. ca de obicei te voi aştepta răbdător căci ştiu că vei intarzia. te vei apropia cu paşi leneşi, la ora de după-amiază cand lumea se odihneşte si totul este toropit in jur. te vei aşeza pe bancă cu cartea alături. soarele îti va atinge leneş părul lung si matasos. vei fi îmbrăcată din nou atat de sexi în fustă scurtă şi o bluză care se va lipi pe tine atat de perfect. am obosit să te intreb de ce mă provoci de fiecare dată. poate vrei să-mi dovedeşti ca ai c  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Loc de enervat !
de Giordano Bruno la: 19/09/2007 14:06:30
aici poti enerva, provoca la cearta pe oricare user al cafenelei./ incep eu!/ irma, te enervez ! :)
21 comentarii
modifica
Cafegiilor, unde sunteti?
de Intruder la: 19/09/2007 12:09:13
nu-i weekend, vacantele s-au terminat, s-a mai racorit afara...vreau sa stiu unde sunt cafegiii! / ati inceput toti scoala, fratilor??? / maan, andrushca, picky, latu, bitterdream, sancho, zaraza...etc...etc.../ ba, sunteti figuranti!
170 comentarii
modifica
Cea mai frumoasa femeie
de Marissa la: 19/09/2007 09:18:23
cea mai frumoasa femeie/ "parul lung era pe jumatate ud, iar ochii mari nu-i tinea deschisi decat in timpul in care-si mai aprindea o tigara. statea de cateva ore in apa si daca nu fuma, ai fi zis ca-i moarta. apa ii incretise pielea rozalie si acest lucru ii dadea mult mai mult farmec decat oricarei alte femei. era constienta de frumusetea ei si de aceea nu invatase niciodata nimic; de fiecare data obtinea diverse lucruri numai pe baza chipului ei minunat si trupului care oferea placere tuturor./ nu vorbea decat foarte rar si doar atunci cand era neaparat nevoie; singura limba pe care o stapanea pe deplin era una foarte comuna si pe care o inteleg toti, indiferent de tara, pregatire, reli  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...