arhiva: 02/09/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
imprumuturi
de diana vlase la: 02/09/2007 22:32:50
drumurile gandurilor noastre se schimba cu fiecare zi, cu fiecare noua experienta. ieri radeam de cat de ciudat arata, azi ma gandesc la el intr-una. ieri mi se parea ca o oarecare ea este frumoasa, astazi mi se pare o prostanaca imputita. ni se intampla fiecaruia, numai ca fiecare asteptam ca asa ceva sa nu se intample decat lui. mi se pare ciudat sa zica ca nu il mai iubeste... ieri zicea ca il va iubi intotdeauna. oare tine de superficialitate, oare asa suntem toti? sau revenim la vechea tema, sentimentele trebuiesc simtite, nu conservate?/ totdeauna exista, cum exista si niciodata, cum exista si te iubesc, numai ca toate exista numai atat timp cat exista acum. pactul cu diavolul mi se par  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Cum dormiti?
de Intruder la: 02/09/2007 22:23:04
sunt mai multe pozitii in care se poate dormi: / - cu fata in jos/ - cu fata in sus/ - cu corpul sucit/ - pe o parte/ - in pozitia fetusului/ - in alt mod.../ voi cum dormiti? :)
55 comentarii
modifica
Viata este frumoasa 1
de cher la: 02/09/2007 09:21:42
camera este rece si urâtã . peretii zugrãviti cu galben si-au pierdut culoarea. se vãd aproape sterse si dungile care separã peretii vopsiti de plafonul alb. mobila, un sifonier peste care stau cocotate niste cutii de carton si douã geamantane, un pat ingust, o jumãtate dintr-un fost pat matrimonial, dublu, douã etajere din plastic pline cu cearceafuri, servete si tricouri de bumbac. o noptiera pe care sta revãrsat un televizor mare si greoi, din anii ’90 si o masa plianta strânsã dar plinã cu sticlute si cutii cu medicamente. printre aceste mobile douã trei scaune vechi, de lemn si o seamã de buccelute cu cârpe si cearceafuri, pampersi si tricouri patate si vechi precum si u  ...continuare .
12 comentarii
modifica
TINERETEA LUI HENRI al IV-lea - Heinrich Mann(1871 - 1950)
de gheorghe_cnstntn la: 02/09/2007 05:05:26
citate interesante:/ "...iar henri,când se gândea la libertate,întelegea o tara unde nu era nici rautate,nici ura,nici constrângere pentru a-i face pe oameni sa creada ori sa nu creada ceva si dupa împrejurari,sa sufere pentru credinta lor sau sa se bucure de puterea dobândita."/ "o,regi puternici,sclavi ai îngâmfarii,/ ca sa sporiti puterea cât de cât,/ cu stârvuri semanat-ati câmpul tarii!/ hotar ori slava pretuiesc atât?/ voi,juzi,ati scos în locuri sfinte/ si legi si bine public la mezat./ cum o sa mai creada cei ce vor veni-nainte/ in mostenire,pentru care hoti se bat?"/ "razboaiele religioase iau nastere tot atât de putin din pricina credintei,pe cât de putin îi f  ...continuare .
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...