arhiva: 20/09/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ce viata are teatrul zilelor noastre?
de fantom5 la: 20/09/2007 22:22:05
de cand am venit in bucuresti vreau sa merg la teatru.la o piesa de teatru si n-am ajuns nicicum.am observat ca nu se mai fac turnee cum se faceau candva.ce pacat.acum santem inebuniti dupa fel si fel de filme ,jocuri...realizez ca oamenii nu-i mai prea acorda atentie teatrului,implicit nici lor.voi ce parere aveti despre teatru?care o mai fi viata lui in a noastra scupa tara?
5 comentarii
modifica
a venit, a venit toamna :(
de motanelul la: 20/09/2007 19:06:51
astazi m/am aruncat in gol/ crezind c/o sa invatz sa zbor;/ a fost un plan nefericit/ traiesc, dorind sa fi murit./ trecut/au mult prea multe veri/ ce/ar fi ca dupa azi sa vina ieri?
26 comentarii
modifica
istoria clipei
de Homo Stultus la: 20/09/2007 17:54:15
s-a intunecat ca pentru sfarsitul lumii. mi-am improvizat un gin tonic amar ca zilele din sala de asteptare./ se spune ca un barman adevarat nu pune lamaie in gin. e de preferat sa se foloseasca lime. o felie de lime se freaca pe marginea paharului apoi ii dai drumul in licoare. tonicul meu nu e facut ca la carte, se cheama ca m-am lins pe bot de bacsis. ca sa ii compensez imperfectiunea am dat drumul la "nothing else matters" varianta gregorian. nu conteaza nimic altceva de mai multe ori caci am pus pe repeat. / mi-am aprins si o tigara, e una din acelea de care m-am lasat. in fiecare zi ma las de ceva. nu m-ar surprinde ca intr-un azi sa ma las de maine. / al ii-lea gin. genunchiul in  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Cum se fac copii' mici?
de munteanu rodica la: 20/09/2007 08:45:13
se ia un "figurant"pe care-ţi imaginezi că-l cunoşti perfect( şi mai ales că te iubieşte) se foloseşte la maxim ,dupe care,se constată dacă a adormit sau nu./ vezi citatul di revista..../ "aceasta inseamna ca femeile vor pica de somn cam la 20-30 de minute dupa orgasm, in timp ce barbatii nu vor mai putea tine ochii deschisi cam in doua-cinci minute. "acest lucru explica de ce se doarme atat de bine dupa un act sexual reusit si de ce barbatii adorm foarte usor dupa ce fac dragoste"./ daca nu pici de somn e clar./ apoi daca ai timp gindesti cam asa:/ " sex acum, bebe mai tarziu. barbatii produc 2000 de spermatozoizi pe secunda, iar “micii inotatori, reintra in vagin de la 48 de  ...continuare .
41 comentarii
modifica
Gigi Fasole [2]
de Almásy la: 20/09/2007 07:32:24
domnul profesor universitar, gigi fasole (gica, dupa cum le placea colegilor, elevilor, prietenilor si, nu in ultimul rand, necunoscutilor sa il alinte) nu era si nu fusese niciodata un barbat frumos. muierile in general il respingeau din cauza anumitor trasaturi mai nu-stiu-cum-sa-ti-l-descriu,-dreaga... feminine; insa gica nu se simtea insultat in mod particular de aceste opinii pe care le considera, cinstit si fara vreun pic de frustrare disimulata in sinea lui, futile./ / in rest, fusese candva un om tare vesel. radea cu mustatile pana la urechi, pana i se inroseau lobii urechilor, sau pana se inneca cu fumul de la tigara, pe care si-o fabrica el singur, cu migala nadusita dar inebranlab  ...continuare .
24 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...