arhiva: 27/09/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
epidermica2
de tuxedo la: 27/09/2007 23:01:21
/ tu eşti / o armă descărcată în creierul meu/
9 comentarii
modifica
Poezie ?
de manon la: 27/09/2007 22:35:31
cersetorul/ pãrea un tânãt obosit de drum / pe margine sezând se sprijinea de zid. / cu un tricou cam nespãlat acum, / neras, netuns, cu blugi, eu îl credeam / student./ trecând de el alãturi am vãzut,/ pe caldarâm un leu si mãruntis./ din buzunar putea sã-i fi cãzut. / inalt si zdravãn, nu puteam sã cred,/ cersea./ am încercat sã-i vãd privirea. iatã,/ nimic nu-l tulbura. era senin/ nesocotind pe toatã lumea, asa cum niciodatã/ nu mi-am permis sã fiu. cersea un spirit/ liber./
16 comentarii
modifica
eu....tu ...noi
de anavy la: 27/09/2007 21:24:53
uite...am o mica nelamurire..de ce e trendy in ultimul timp sa ai pe cineva pe langa casa? si nu ma refer la catel, pisica sau papagal. / doamne apara si pazeste sa zici ca esti singura..cum asa? e ceva in neregula cu tine. adica musai! daca nu e nepotul matusii verisoarei mamei care apare in discutia despre "flacaii" care n-au avut noroc in dragoste pana la 30 de ani..in putinele zile cat apuci sa ajungi acasa la ai tai...atunci e colegul prieteni tale cele mai bune, cu care "te potrivesti de minune!"/ ei si..fuck it..ca nu iese cu nimeni. ideea e: de ce trebuie sa iasa? si de ce esti privit ca paria cand apari singura la un "ceai" unde vin numai cupluri?/
40 comentarii
modifica
fara titlu
de ralu-lalu la: 27/09/2007 20:34:32
toti oamenii sunt tristi din cauza altor oameni.si asta nu s-ar termina daca am fi singuri pe pamant.probabil ca atunci am fi tristi de singuratate./ mi se pare nedreapta catalogarea oamenilor dupa bani...si dupa fitze...dupa cum gandesc si cum scriu./ nu suport oamenii care comenteaza si nici pe cei indiferenti./ nu-mi place saracia si nici fatarnicia.nu-mi place sa mi se spuna ce sa fac si cum sa fac.poate d-aia scriu si ce scriu acum.pentru ca simt si nu pentru ca asta e ce vor majoritatea dintre voi sa citeasca.chiar nu-mi pasa cati dintre voi citesc acest rand acum.stiu doar ca trebuie sa existe./ azi luna era mai frumoasa ca oricand.si ma privea trufasa stiind ca nu pot sa ajung  ...continuare .
3 comentarii
modifica
INVIEREA
de Roman Haduch la: 27/09/2007 18:48:20
insemnatatea învierii lui hristos./ "12. iar daca se propovaduieşte ca hristos a inviat din morti, cum zic unii dintre voi, ca nu este o înviere a mortilor?"/ 13. daca nu este o inviere a mortilor, nici* hristos n'a inviat./ ...../ 19. daca* numai pentru viaţa aceasta ne am pus nadejdea în hristos, atunci suntem cei mai nenorociti dintre toti oamenii !"/ dumnezeu sa te binecuvanteze ,/ cele trei degete care te arata atunci cand tu vrei sa arati pe cineva, iti amintesc, desigur, de dumnezeu tata, dumnezeu fiul si dumnezeu duhul sfant. / propun sa infiintam medalia virtuala , "cavaler al cuvantului " si il acordam persoanei din cafenea care construieste fraze pline de c  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Trei Degete
de Roman Haduch la: 27/09/2007 18:28:19
cand arati pe cineva cu un deget, trei degete te arata pe tine./ traiasca momentul prezent./ si acel care ni l-a daruit ./ traiasca -ti logosul fara de care nu ar fi momentul tau prezent. / am fost soca de imaginea cu " floare hada " exprimata de un coleg din cafenea. m-a durut , m-a durut sufletul mai rau decat ficatul. / privesc la cele trei degete care ma arata pe mine atunci cand eu cu un deget vreau sa te arat pe tine. / principiul " nuca in perete" imi place, completeaza pjt-ul . deci, dezvolt cu privire la fumat, la varful tigarii aprinse care, desi, in noapte iti apare ca o luminita, e departe de ceea ce pare a fi . lumina inseamna viata si "lumini  ...continuare .
4 comentarii
modifica
cvadratura ringului
de andrushca la: 27/09/2007 16:18:38
/ părţile valide în colţul albastru / (ce absurd inelul e pătrat)/ cele rele înghesuite în colţul ăla negru/ puchinos de care mereu mă fac că uit/ cu beteşuguri otrepe coşmaruri clipe de ridicol / amaruri noduri în gât vicii facturi curente/ ani in plus antipatii cârcoteli versuri şchioape/ când o să aruncaţi prosopul mi se va fi şters zâmbetul pictat cu sineală/ mi se vor fi stins licuricii/ mi se vor fi împleticit paşii de dans în pânze de painjen/ victoria pugilistului bezmetic asupra lui însuşi/ alex andra/
3 comentarii
modifica
eu si batranii de pe Strada celor zece scaune
de thebrightside la: 27/09/2007 14:20:22
mai citeste-mi o data/ te rog/ caietul de sarcini/ cine trebuia sa fiu azi?/ ce sa fac?/ nu mai stiu, am uitat, tot uit/ lecitina, remindere, straini / cu fete galbene zambitoare/ agatate de ghiozdane/ imi sufla-nvataturi/ in fluierele gambelor/ a paguba./ bine./ nu mai vreau, recunosc./ eu si batranii ososi/ de pe strada celor zece scaune/ nu mai stam seara la sosea/ nu mai asteptam vinerea/ nici macar epistole / nu mai scriem pe frunze de trefla/ a’lora ce nu-si pot ridica latifundiile/ de pe traume./ pardon, scaune./ ne-am nemurit unii peste altii/ intr-o gaoace searbada de nepasare/ mi se rupe tipa unu’ de afara/ si batranii dau din cap / a ce dreptate are./ mai jucam un  ...continuare .
25 comentarii
modifica
quo vadis suflete
de andrushca la: 27/09/2007 14:19:41
/ oscilez între un knock at şi un knock out/ oblic faţă de poarta ce dă invariabil înspre un înăuntru înafară / tulburător semn de întrebare/ alex/
12 comentarii
modifica
Concurs - Poezii de semnatura
de thebrightside la: 27/09/2007 13:29:50
dragi poeti, poiate, voi astia de nu dormiti noaptile din pricina de alegorii pe draperii si notati in nseries ca memento versurile unei alte scriituri ce va haituieste pasii impleticiti in metafore, hai la treaba, ca nu-i vreme de saga!/ asteptam prospaturile - una bucata poezea/una bucata penel ca si data trecuta la unuplusunu@gmail.com de azi pana in septe a lu' octombrie./ pe opt, tot a lui octombrie, le vom publica nesemnate./ castiga 'cela ('ceia) ce va/vor fi recunoscuti printre randuri de cei mai multi cititori fidei./ p.s. celor ce n-au incredere in buna credinta a organizatorilor (adica io si cu mine si cu inca cineva, nu spunem cine) si se gandesc de pe-acum la conspir  ...continuare .
84 comentarii
modifica
Sine nomino
de Intruder la: 27/09/2007 12:11:51
am sa plec iarasi, / ca o toamna / innodata la capete / sa nu-mi iasa afara / din ochi si din gura / ramuri golite pana la os. / ...si tu ai sa pleci; / ai sa te desprinzi de mine, / ca frunza pribeaga, / ninsa pe vatra. / te voi strange in pumn / te voi tine in brate / sa simt cum imi curgi / pe umeri, pe gat si pe frunte. / am sa umplu clepsidra / cu fluturii nostri nebuni; / am s-o port pe sub haine / prabusind cate-un munte, / netezind cate-o vale. / stiu, ai sa plangi / cu genele-n tamplele mele/ si lacrimi cu zimti / imi vor inunda pajistile / inramate in cochilii de scoici. / vom trece in riduri / cum c-a mai trecut o toamna / cu fumigei si struguri copti. / acum, inca mi-e bine;  ...continuare .
42 comentarii
modifica
un hatar
de Homo Stultus la: 27/09/2007 11:55:11
zgruma de tina respira/ resemnarea surasului sfielnic./ caderi de ieri in azi,/ de azi in maine./ si spre inalt./ s-a umplut obrazul cerului/ de mangaierea pasilor nedumeriti. / orizontul./ al meu./ al ingerului./ orizontul lui dumnezeu care se uita peste umar./ profetia unei amintiri,/ o cruce. / si sufletul mi l-au zdrobit/ a cuminecatura. / o trambita./ pesemne ingerul./ iar vine sfarsitul./ s-a umplut cerul de rasarirea/ oamenilor ce pasesc pe bolta. / nu iti cer nimic zic./ nimic nu iti cer./ cand vom ramane iar singuri, fa-mi totusi un hatar./ prietene!/ de dragul vremurilor bune,/ mantuieste-ma./ de dragul vremurilor.
26 comentarii
modifica
soft porn day
de tuxedo la: 27/09/2007 09:10:33
doar carnea mea o vrei vie/ respiratia, sexul meu,degetele/ cu care in intuneric / iti ating fata/ si asta/ e o dovada/ ca traiesc/ acolo/ in momentul / in care adormi / doar pielea acoperita de material/ si viermii viitori ce-o vor roade/ doar asta conteaza/ as putea fi un mort cu baterie si buze/ ma misc/ ce fericire ca vezi miscarea/ ca te uzi si apoi trag un fum/zece / si plamanul lucreaza/ si creste ceata orasului/ eu nu sunt gura mea care mesteca/ limba care te linge/ nu sunt/ scuipatul care-ti curge pe pulpe si-ti place/ nu sunt stomacul chinuit de cafea si insomnii/ nu-s curul muscat/ nu-s unghia prin care vezi roz lumina veiozei./ daca as trai cu adevarat ti s-ar face frica./ trai  ...continuare .
33 comentarii
modifica
De toamna
de clerik22 la: 27/09/2007 08:11:28
iti simt mirosul, floare hada/ strapuns de timp, uitat ca florile uscate…/ pe jar./ palma-mi apasa os de fier pe lemnul cerului/ stele-mi vegheaza jertfa. viclean sta la panda/ …vesnicia./ sa dau voua mireasma toamnei, colturi de ger/ sa vad palind ultima licarire din viata rasfranta/ …a luminii./ vantul vuieste in tarina uitata, / si casa de pe deal domneste timpul din afara/ …ochiului./ ceru-i manjit si soarele nu poate apune/ dealul il tine in orizontul inauntrului/ …straveziu./ blestem locul unde profetul si penita/ curg sange in eternitatea unui vis de toamna/ … albastra./
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: