arhiva: 28/09/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
vermuneria (marius)
de grudurr la: 28/09/2007 23:40:20
„nu te-ai trezit intr-un alt veac, n-avea grija! esti inca sub obladuirea marii minuni care natura s-a numit. nu incerca nimic din ce permis nu ti-e, ramai al tau pe cat poti si arunca pietre in soare cat sa-ti treaca timpul. roaga-te, mereu roaga-te pentru un bisturiu din ce in ce mai bun la operatiile de implant sau invers pe care oricum le-ai dori si fara de aparitia boalelor ancestrale. te indoiesti ca ar fi asa? gandeste-te numai! raul l-ai mostenit, e al tau acum, si nici macar nu incerci sa-l dai afara. jonglezi cu el, faci slalom printre formele pe care le poate lua si de aici iti extragi ceea ce tu numesti ingredientele amestecului nefiert din marele castron:viata. marius,  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Inexpiabili
de astrid_ la: 28/09/2007 22:50:00
ce frumos coboară şerpii tocmai din vitralii,/ îmi arăta un copil cu degetul întins către cer/ eu eram încălţată cu un zmeu de hârtie vânătă/ şi miros acru de gang/ m-am oprit o secundă/ mă uitam cum aleargă femeile cu plase de fluturi întortocheate ca pentru târâiş,/ iubitul meu,/ hai să murim puţin la umbră, cu şapca trasă pe ochi si pantofii puşi deoparte/ e toamnă, ne putem scutura anonim păcatul din coapse/ azi am să port mască veneţiană cu pene şi scoici şi spice albastre la derută/ tu poti să ţii între dinţi un fir de iarbă de orice culoare/ am să te recunosc în despicătura ultimelor tunete de vară/ şi totuşi,/ să ţii la piept o femei  ...continuare .
25 comentarii
modifica
vizita de seara
de Roman Haduch la: 28/09/2007 20:41:37
cand arati pe cineva cu un deget, trei degete te arata pe tine. / traiasca momentul prezent. / si acel care ni l-a daruit . / traiasca -ti logosul fara de care nu ar fi momentul tau prezent. / am fost soca de imaginea cu " floare hada " exprimata de un coleg din cafenea. m-a durut , m-a durut sufletul mai rau decat ficatul. / privesc la cele trei degete care ma arata pe mine atunci cand eu cu un deget vreau sa te arat pe tine. / principiul " nuca in perete" imi place, completeaza pjt-ul . deci, dezvolt cu privire la fumat, la varful tigarii aprinse care, desi, in noapte iti apare ca o luminita, e departe de ceea ce pare a fi . lumina inseamna viata si "luminita " rosie , de care tocmai am ami  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Pantoful
de diana vlase la: 28/09/2007 14:05:19
''cand admiri o femeie, bei sampanie din pantoful ei!''/ era o placuta de la intrarea in salon. au intrat de brat, impreuna, ca cel mai solid cuplu din lume, desi se stiau de mai putin de un an, iar vizitele nocturne la apartamentul ei de lux, inchiriat de un alt domn cu dare de mana, se intamplau de mai putin de doua luni./ s-au asezat la o masa, mai in spate, de unde puteau privi toti oamenii din salon, fara ca ei sa fie vazuti prea bine. au cerut doua cocktale-uri cu suc de mere si rom, si au inceput sa vorbeasca in soapte despre evenimentul ce urma sa inceapa./ usile s-au deschis larg, la numai un minut dupa venirea lor, si, in incapere a patrut un domn bine, aproape gras, tuns ca un of  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Becalium
de Intruder la: 28/09/2007 12:55:10
nici nu stiti ce sensibilitate am eu in suflet, dar nu stiu sa ma exprim. daca as sti, as vorbi mai frumos decat liiceanu si plesu. / am citit manualul razboinicului luminii cu doua markere. cu galben am subliniat pasajele care mi-au placut si unde m-am identificat cu eroul cartii, iar cu verde pe cele care nu mi-au placut si nu le-am citit. / daca ma respecti o data, te respect si eu tot o data. daca nu ma respecti o data, eu nu te respect de cinci ori. / stiti cat de mult scuip eu televizorul la mine acasa? cum vad un nenorocit care vorbeste de binele public, cum ii trag un scuipat. / dupa ce-am vazut filmul mihai viteazul, mi-am zis ca vreau sa fac si eu pentru romania ce-a facut m  ...continuare .
22 comentarii
modifica
fraza
de Roman Haduch la: 28/09/2007 12:12:12
poa sa imi explice vreun savant cum de exista cafeneaua si unde este aceasta ./ sunt uimit si privesc pe fereastra ca vitelul la poarta noua./ mai fratilor / am un sac intreg cu nelamuriri , as vrea sa il pot descarca pentru ca tainele sa nu mai apese atata insa nu imi pot dezlega sacul cu nelamuriri./ pe curand, cu ajutorul celui de sus ,/ al dvs. roman haduc/
5 comentarii
modifica
Gloange, cioace, monastiri
de Intruder la: 28/09/2007 10:26:24
inspirata din gloange racovitene si cioace proprii. / doamne, nu fi nasparliu / unduiesc din glong in glong/ pentru-o gura de rachiu / imi ies foacele din clontz!/ vreau sa beau, sa dau cu gloange / peste moace si musteti. / peste cioci si peste cioace / eu sunt regele la toti! / cand pe cer rasare luna / caini ma latra cu repros / ca miros urat si-ntruna / stau si beau, de puturos. / pe capacul budei mele / rasarit-a fir de roza / stropita cu peruzele.../ aveti pe ghidoo o poza! / m-a-ntarcat mama cu tuica / si m-a ciociuit de mic / arunc glongu' pe uluca/ incercand sa ma ridic. / sparg paharele-n masele/ si la cap dorm cu cinzeaca / unde mi-s gloangele mele? / un' mi-s  ...continuare .
35 comentarii
modifica
arhaic
de Homo Stultus la: 28/09/2007 09:58:48
mi-am sumes clipele/ luminatia ta./ mi le-am sumes a mohorare. / vin cu pricina la domnie./ mi-au luat constiinta amanet/ si gandurile mi-au trimis/ in iobagie. / de vrei luminatia ta,/ porunca da si hrisov scrie/ sa interzica arnautii visul/ celui bolnav de saracie./ ca liber ma visez luminatia ta/ si cel raboj se cam umplu pe la cusururi./ urmasi de zei betivi inalta imnuri/ scarbavnicului madular,/ jur ca mai bine ma nasteam / diseara. / sa nu ma bata gandul haiduciei,/ umil te roaga prostul inaltime/ sa-mi asezi pe langa talpi / si teasta./ ca stiu ca iti place capul/ ce face asa o plecaciune. /
3 comentarii
modifica
rewind
de tuxedo la: 28/09/2007 08:48:35
mirosea a flori în urma ta în taxiul albastru/ si apoi s-a făcut soare deşi plouase şi asta era bine / acum nu multă vreme când beam cafea/ nu m-ai întrebat nimic şi nu am răspuns nimic/ suntem ocupaţi şi responsabili/ despre mine ce să-ţi spun/ am văzut un oraş vechi / nu m-am gândit prea mult la nimic şi mi-a fost comod/ vorbesc despre gramatică în fiecare zi cu graţie şi căscături/ am cumparat cateva gogosi/ mi-a venit să scriu ceva deşi am spus de mult că nu mai ţine/ nimeni nu trăieşte în nici un fel din asta/ mi-e dor de o ţară pe care nu am văzut-o niciodată aş vrea să am 17 ani şi să mă plimb puţin, singur pe sub aerul colorat/ de ochii mari a  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Ultima noapte de razboi, intaia noapte de dragoste:-)
de latu la: 28/09/2007 08:46:20
hei!/ azi e ultima zi din saptamana de lucru: weekend placut tuturor!/ (nu vreau sa va patrund in suflete incercand sa aflu ce-o sa faceti! / e o simpla urare:-)...)./
14 comentarii
modifica
poem de toamnă cu tine
de andrushca la: 28/09/2007 08:05:36
septembrie se stinge încet/ dimineaţa s-a întors cu un minut mai târziu decât ieri/ tu mai dormi mâna mea îţi alunecă prin vise ordonându-le/ vis alb cu noi în cerdac plivind din priviri câmpul cu ultimele stele/ vis cu egrete mari şi fete mici graţioase bun de pus în aşteptare pentru dimineţile supărate/ când n-avem cafea şi ţigări pentru că le-am omis de pe listă/ vis 7 tu eu mozart şi o păpădie rămasă uitată de anul trecut în le nozze di figaro/ act one a country estate outside seville late eighteenth century/ eu rosină suspinând după fluturi fără aripioare tu eflorând cu mintea suzane delicate/ bună dimineaţa dragul meu tocmai îţi călcam căm  ...continuare .
420 comentarii
modifica
vermuneria (prima iubire)
de grudurr la: 28/09/2007 00:46:23
asta trebuie sa fie statia mea. da uite si tramvaiul. sa caut mai intai un bar in care sa ma usurez de toata greutatea maronie caci preconizez niste crampe grozave de la trepidatiile pe sine. unul mai select cu un wc curat, parfumat si dotat cu toate cele. mai e si amanuntul numit personalul localului care daca are pretentii nu se va obosi in comentarii de prisos. uite-l! mic, select, cu muzica numita generic „oldies” si... bineinteles, o latrina pe masura. ma dezbrac de camasa, potrivesc hartia in locul in care imi vor poposi genitalele, desfac cureaua, nasturele si apoi fermoarul, imping pantalonii pana in dreptul genunchilor, ma pun. aprind un american blend, trag doua fumuri, d  ...continuare .
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...