arhiva: 03/09/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dovada
de irma la: 03/09/2007 21:18:00
se intoarse incet pe calcaie si pasi peste prag. ma uitam la ea. cuvintele imi galgaiau in gatlej gata sa erupa, dar in loc de asta am trantit usa izolandu-ma... nu asa! trebuie sa fac ceva!/ mi-am azvarlit iute lucrurile in poseta. cheia, nu gaseam blestemata de cheie. rastorn poseta pe masa. mai repede! lasa ca nu-mi mai trebuie agenda... si nici telefonul... fardurile, ce sa mai zic?... arunc portofelul in geanta, ies in fuga pe usa dand cu stang-n dreptu'. calm, fato! trag aer in piept si incui usa meticulos./ ajunsa in fata cladirii matur cu privirea punctele cardinale. nici urma de ea. unde dracu' disparuse? injur printre dinti atragand privirea timida a unui barbat iesit la plimbare cu  ...continuare .
58 comentarii
modifica
predica a noua
de conu la: 03/09/2007 17:22:34
/ prabusit/ in oceanul tristetii,/ in genunchi/ in fata stramosilor mei./ a caror fata nu o/ mai stiu,/ rad./ / / / pentru o noua viata,/ pentru un nou vis,/ o magica foame/ de fiinta..../ / / rad,/ in apa stinsa/ a ochilor/ stramosilor mei/ de piatra,/ cu genuncii/ istoviti de iubirea noptilor,/ cu palmele sfasiate/ gingas/ in pironul moale/ si ascutit/ al amintirii./ / / / rad,/ pret de o secunda,/ pret de o lume./ / / ca un tais/ strapung/ carnea moale a lumii/ si tesuturile secrete ale/ visului.../ / / / ca un parfum greu de/ trandafiri/ de bologna/ rapunand/ regele/ pe patul de moarte./ / / va spun:/ / lumea este o mirare/ iar visul/ uitare!/ / timp/ / / flux-reflux...  ...continuare .
1 comentariu
modifica
predica a cincisprezecea
de conu la: 03/09/2007 17:05:11
/ ma strecor prin rana adanca/ din coapsa dreapta/ catre placerea inchipuita/ a coapsei stangi./ / / sunt o constanta/ a ierbii, soare/ viu/ sarutand./ / / astept.../ / / sa-mi iert/ rana din piept/ capatata demult/ in orbitorul desert./ / / plutesc uneori/ deasupra acestui inutil/ trup./ / / uneori il ating,/ alteori il miros/ ori il mangai.../ / / luminos/ nu mai sunt..../ / / ma strecor uneori/ in amintirea/ calda, uimitoare/ a fiintelor vi..../ / lent, insinuant/ ma strecor.../ / / pot fi umbra ta,/ scrasnetul unei pietre/ in zori,/ visul acela din care/ te-ai trezit tremurand.../ / / sunt peste tot.../ / / oriunde te-ai uita/ eu te voi privii,/ zambind./ / / nu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Timpul perelor
de Valeriu Cercel la: 03/09/2007 16:48:56
În fiecare toamna retraiesc, / aceleaşi amintiri cu nostalgie, / când perele in pomi se rumenesc, / ma aflu în a mea copilarie: / la noi în sat pe-atunci aveam de toate, / gutui şi prune şi atâtea mere, / toţi pomii erau plini de fructe coapte, / ce nu aveam, mi-aduc aminte, pere; / ca ne-adunam târziu, pe înoptat, / baieţii toţi, ca-n sat nu erau fete / Şi-apoi plecam la pere, la furat / În satul dinspre lunca-n doua cete; / Ştiam cu toţii foarte bine locul, / ograzile cu perii cei de soi, / ca-n fiecare toamna faceam jocul, / dar şi satenii ne ştiau pe noi (!)… / Şi câte garduri am sarit, mai frate (!) / prin maracini cu sânul plin de pere, / cucuie-n cap si  ...continuare .
9 comentarii
modifica
mica publictate
de maan la: 03/09/2007 14:40:13
perdut barbat virtual./ aducatorului, recompense financiare.
66 comentarii
modifica
Sora vitrega
de LoveKey la: 03/09/2007 09:28:43
era singură, era persecutată şi nedorită. singură într-o familie de străini. dar cu ajutorul lui a trăit. a trăit şi a ajuns departe. deşi nu au uitat niciodată să îi amintească că ea era...sora vitregă./ fata de paisprezece ani din ultima bancă a clasei stătea cu fruntea sprijinită în mâinile slăbuţe şi albe peste care părul blond şi cârlionţ i se răsturna în valuri. desprinse de tot ceea ce se întâmpla în jurul ei, gândurile fetei erau pierdute adânc în povestirea pe care tocmai o citea./ era o legendă străveche, o legendă conform căreia, cu doar o secundă înainte de a muri, sufletul omului, sufletul nostru, aşa cum e el  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Un trandafir pentru rai, doi pentru vesnicie - Capitolul III - Partea a III-a
de LoveKey la: 03/09/2007 09:27:19
rob iesi din casa si se indrepta spre garaj. intra in masina si pleca. se intalnea cu prietena lui. rob iubea o fata necrestina. se indragostise de ea in urma cu o jumatate de an si de atunci numai putuse sa-i scape din mreje. credinta lui rob murise putin cate putin, locul ei fiind luat de dragostea tot mai arzatoare pentru nina, o fata din lumea rau famata a orasului chicago. rob accelera puternic claxonand. familia lui il tot indemna sa vina inapoi la dumnezeu, dar daca dumnezeul lor era cel adevarat de ce a facut ca fata pe care o iubea el sa fie necrestina. injura. nu am nevoie de dumnezeu. ma descurc si singur. parca langa barul boy’s dream. intra inauntru si o cauta pe nina. nu era.  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Un trandafir pentru rai, doi pentru vesnicie - Capitolul III - Partea a II-a
de LoveKey la: 03/09/2007 09:26:16
aron isi intoarse privirea asupra traficului in timp ce vorbea cu tanarul din dreapta lui. fusese astazi deja la o biserica, iar seara la 7:00 trebuia sa ajunga la o evanghelizare in tenesse. ultimele cinci zile de cand se intorsese in america il epuizasera aproape total, dar stia caci cu ajutorul domnului va putea merge mai departe./ - deci daniel...nu poti veni la evanghelizare? intreba el pe tanarul ce statea pe scaunul de langa el./ daniel intoarse capul:/ - nu. trebuie sa ajung la spital. mama se externeaza./ - e bine? / - da. e bine, operatia a reusit./ - slava domnului. transmite-i urarile mele de sanatate. te las aici?/ - da, aici e bine. multumesc aron./ - oricand. / daniel s  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Arginti
de Stefan Doru Dancus la: 03/09/2007 09:16:58
/ iată cât de hidos arăt/ în loc de braţe am 2 bârne tăiate din secure/ spânzurat aşa deasupra lumii oamenilor/ cui pot trezi milă?/ christos number is this - zic specialiştii/ cum de-am ajuns aici mă tot întreb/ cum de se holbează strada la mine, crucificatul/ pe cele 9 braţe ale construcţiei lor periodice/ parcă am coborât din filmele horror/ fericirea de pe chipul meu e hrana lor de-o oră/ moartea mea pentru cer îi îndestulează doar o oră/ o oră, atât le e bine, atât sunt legaţi de cer/ apoi voi dispărea în mine-mi/ vor uita/ altul va veni mâine/ altă crucificare fericită vor aplauda/ şi nu se ştie, iubitule ori iubito/ dacă nu vei fi tu cel sau cea / l  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Viata este frumoasa 2 (Fara comentarii)
de cher la: 03/09/2007 06:54:56
rambo este un motanel. m-am pricopsit cu el la 11 septembrie 2001. cici (o pietena)m-a rugat sa-l iau la mine mãcar câteva zile cât este plecatã din oras. stiam cã este o pãcãlealã, dar l-am luat. era mic, alb cu codita gri si o pata între urechi ca si cum ar fi avut o frezã cu cãrare în mijloc. am umblat ceva timp cu el în posetã înainte de a ajunge acasã. aveam un biberon cu lapte si când mieuna mã opream si îl hrãneam direct acolo, între ochelari si portofel. mi s-a pãrut amuzant. când am ajuns acasã am deschis televizorul si am vãzut atacul terorist. terorist este si motãnelul meu. / este un pisic cuminte dar nimeni nu este perfect. acum are 7 kg si fiind necastr  ...continuare .
6 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: