arhiva: 05/09/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Prima zi de scoală
de Valeriu Cercel la: 05/09/2007 23:47:00
e începutul anului şcolar/ după o vară lungă de vacanţă,/ e prima dimineaţă de calvar,/ e “crima condamnată de instanţă” :/ -scoală costică ! (mă-sa grijulie)/ este târziu, mai eşti încă în pat ?!/ Însă costică nici nu vrea să ştie :/ -la şcoală nu mai merg ! m-am săturat !/ -cred că glumeşti, sau vrei să râzi de mine ,/ Ţi-am pregătit dejunul, e colea,/ ce ţi-a venit (?!) cumva nu-ţi este bine ?/ motive nu găsesc că ai avea (!?)/ -da’ nici măcar nu pot să-ţi povestesc,/ pe şcoală sunt, mămico, sictirit,/ copii nu mă plac, chiar mă urăsc,/ profesorii la fel, nu mă înghit…/ -gândeşte-te măcar un pic la bani,/ te rog din nou, f  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Ea ...
de celdesubdush la: 05/09/2007 16:17:41
născut sub zodia întâmplărilor neîmplinite şi a aşteptărilor neconfirmate scriu în cuadraturi ample un destin încă neclar şi număr efemeride în care nu găsesc nici un răspuns …/ trecutul … o cuprinde pe ea, ce-a împrumutat pe rând contur de adina, cristina, diana ori alte femei fără de nume ce-au fost ea pentru o oră, o săptămână sau un an … siluete ce-au luat forma braţelor mele până într-o zi când au descoperit că pot trăi foarte bine în propria, vechea lor formă, buze ce păreau să fi-nvăţat sărutul doar ca răspuns dat buzelor mele … ca-n timp să devină buze de gheaţă ce-adăposteau indiferenţă, sau cel mult reproşuri la adresa mea  ...continuare .
20 comentarii
modifica
a sasea predica
de conu la: 05/09/2007 15:56:42
/ oricat de necuprinsa/ ar fi marea/ ea este totusi imbratisata/ de tarmuri,/ cuprinsa in chiar/ nemarginitele ei/ coaste/ de nisip si/ de soare..../ / / tot ce nu este/ in ceva care fiinteaza/ se afla,/ inexistenta este un/ scop/ si secunda este/ de secunde.../ / / / nu te teme.../ / / norul se cuprinde in/ cer/ iar cerul in ploaie..../ / / nu te teme,/ copile,/ faptul de a nu avea un/ trup,/ inca,/ de a nu fi in/ cuprindere,/ cuprinzand,/ imbratisat si/ fara de/ brate/ este o binecuvantare..../ / / bucura-te cu/ bucurie mare,/ copile,/ urmeaza sa fi./ / / / este randul tau!/ / / sa risti./ / / o sa ai gust,/ vedere , picioare/ si trup al/ vederii.../ / / intre iubire s  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Gramatica si Ortografie. Cum e corect?
de Intruder la: 05/09/2007 15:05:00
doamnelor si domnilor, nu mai merge! / ne exprimam gresit, punem cratime unde nu trebuie, unde trebuie cratima punem virgula unde e locul virgulei nu punem nimic...pai se poate? / iata cateva greseli frecvente care mi-au venit in minte, le expun mai jos in forma gresita si-n forma corecta. / toti cafegiii care se simt in stare, ii rog sa completeze lista. / toti cafegiii care vor sa puna intrebari "cum e corect?" s-o faca fara jena! / iata lista mea: / corect: mi-ar placea / gresit: mi-ar place / corect: un membru-doi membri / gresit: doi membrii / corect: nou nascuti / gresit: noi nascuti / corect: nu-ti face iluzii! / gresit: nu-ti fa iluzii! / corect: saptezeci si trei / gresit  ...continuare .
229 comentarii
modifica
Trezit da nu desteptat
de sarsilovici la: 05/09/2007 15:00:19
nea gogu da-mi si mie un more de la mata ca eu nu mai am. da da i-a hai sa-ti mai spun o minciuna. cica baietii astia ai mei mi-au adus o oaie mai demult sa o cresc aici in spatele casei. o lasasera ca momeala vreo saptamana in padure si cumnu a mancat-o nici o lighioana mi-au adus-o sa imi tina de urat. eu au bagat oaia pe poarta da portita din spatele casei nu au inchis-o asa ca intr-o ora lanoasa nu mai era. mi-au mai adus niste porumbei si i-am bagat in hulubarie sus in pod. dupa o saptamana de i-am tinut inchisi acolo am zis sa le dau drumul asa un pic pe afara. au zburat si nici unu nu s-a mai intors. pe urma mi-au adus gaini pe care le-a mancat vulpea intr-o seara. uite si acu o am pe  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Intrebare
de Giordano Bruno la: 05/09/2007 12:48:37
de ce barfesc femeile ?
94 comentarii
modifica
Gafe
de ssandra la: 05/09/2007 09:50:16
intruder a pus o intrebare interesanta cind a fost curios cati ar recunoaste un viciu neplacut, ca betia, de exemplu./ de aici mi-a venit ideea sa propun o discutie oarecum neplacuta despre o situatie penibila din viata(sigur toti am trecut prin asa ceva!), datorate unei gafe facute de noi sau de cineva foarte apropiat noua(atat de apropiat incat sa te simti rau pentru el-copil, sot). / bineinteles, cum deja am vazut ca se obisnuieste, am sa incep eu./ grabita si agitata ca eram in intarziere la nunta unei destul de recente cunostinte, ma reped la mireasa sa o felicit si imediat, ma intorc si primul pe care-l vad in costum inchis langa ea, convinsa ca-i mirele(ca o scuza spun ca totusi semana  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Apropo de braga
de cashtan la: 05/09/2007 06:19:26
apropo de braga / la galati in practica de productie. / eram fro cinci studenti si ne plimbam plictisiti pe strazile prafoase ale gatiului catind ceva bauturi racoritoare. / deodata vedem un tip care oprise pe trotoar un fel de taraba cu roti si pe ea o balie cu bulgari de gheata printre care pluteau niste saculete cu un lichid de culoare nedefinita. / spune irhasiu, cel mai, cel mai student den grupul nostr' care fiece noapte dormea in at pat cu alta dama: / "asta e braga. e ieftina si buna. recomand". / deschide el saculetul si o duhoare de mere putrede imi patrunde in nari. / "vrai sa gusti?", intreaba. / eu care stiu gustul dupa miros, iau un saculet gol si il umplu cu ceva apa din balie  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Poem cu titlu pierdut
de Sancho Panza la: 05/09/2007 01:49:09
…în buzunarele întâmplării am început să ne uităm unul pe celălat/ dimineaţa se prelinge dezlânată lumina îmi aduce aminte / să şterg praful să ud florile / să fiu / mai mult decât mirosul pereţilor unde vina ciopleşte ogive gotice / apusuri se prăbuşesc deasupra noastră/ noaptea scânceşte din foile cu versuri/ nemaigăsindu-şi / loc/ nemaigăsindu-ne / în patul lui procust nu mai avem singurătăţi de mântuit acum/ stinge lumina tablourile ne pot sorbi în prima clipă de neatenţie/ ferestrele ne vor scuipa măştile în aerul străin/ prădători de întuneric ne pândesc metamorfozele ca niste şopârle/ prin gesturi hieratice viermii umbrele rănile dezlegă  ...continuare .
5 comentarii
modifica
bani-bani
de arize la: 05/09/2007 01:19:50
cel mai cautat subiect in ziua de azi: banul... care are cei mai multi bani? si ce face pt ei?
25 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...