arhiva: 07/09/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Umbre
de allexa la: 07/09/2007 23:14:21
in durerea noptii linistea murea,/ pe-o petala amarul domnea.../ si el disparea printre norii sumbrii/ lasand in urma doar umbrele urmelor.../ in departare speranta-mi zbura.../ in zare pe-un alt colt de cer o stea cazatoare,/ in calatoria care prea mult va dura/ imi va indeplini dorinta...oare?/ luna,soarele,stele faclii/ i le-as da toate; sunt mii/ dar cand se va trezi singur va fi../ doar tu traiesti visand la linistit eden/ si sperand sa nu fie oarecare,/ la o dragoste nemuritoare,/ zugravita pe un luminos goblen./ plutesti cu stelele-n ochi,cu soarele-n suflet/ cu misterul lunii atragi noaptea,/ sentimentele-ti trimiti ca pe-un colet/ undeva,oricui,nestiind ca doar ea le vrea...  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Portrete cu putin mov
de andrushca la: 07/09/2007 22:38:11
amaruia, zaraza si cu sus si subsemnata, va invitam la un joc periculos, dar tocmai de aia incitant ! in ce consta el ? cine vrea si cine se simte in stare e chemat sa faca portretul cate unui user de pe cafenea, fara sa-i dea nick-ul, urmand ca ceilalti sa ghiceasca despre cine e vorba. portretul poate fi facut in versuri sau in proza, la modul sobru, serios, sau glumet, caricatural. evident ca nu de portrete fizice este vorba. cine se supara din cauza vreunei eventuale descrieri nu tocmai pe plac are dreptul sa ne injure in gand pentru idee si pentru realizare:p:p:p cine da in foc de suparare, poate sa ne picteze in ce culori vrea, ca nu ne suparam. deal ?/ haideti, la treaba cu voi:)))/  ...continuare .
249 comentarii
modifica
Cat de tanar esti care esti - pe persoana fizica?
de sarsilovici la: 07/09/2007 22:27:40
ma intrebam parca mai ieri si acu ce ne fura viata?/ apa se poate, focul se poate, lipsurile noastre sigur!/ vroiam sa va intreb pe voi acei de truditi si va place cafeneaua, cat de tineri sunteti?/ ce rost ar avea intrebarea ?/ pai as zice ca tanar fiind esti ca si greierele de nu are griji !/ tanar , ce bine era acu 100 de ani si eu tot tanar ! viata era boema si nu era cu griji si spaime si copii si obligatii!/ obligatiile oare te imbatranesc?/ sa te trezesti noaptea si inca nu suna ceasul si ai programate actiuni!/ dar totusi am citit aici la noi,ca sunt persoane de au probleme de se chinuie cu ce moare mama tata frati parinti dragoste iubire/ sa nu ma acuzati de lipsa de condescendenta f  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Amorteala
de Bitterdream la: 07/09/2007 21:26:33
http://www.youtube.com/watch?v=fneppoauyyo/ sau/ http://www.youtube.com/watch?v=_vofrlpuhry/ / am un an de cafenea. ma gandeam sa sarbatoresc in vreun fel. / si nu am decat doua melodii la dispozitie./ /
78 comentarii
modifica
oare e rentabil sa mai gandesti?
de marapara la: 07/09/2007 18:55:19
oare e rentabil sa mai vorbesti romaneste? cine sa te mai inteleaga?/ dar daca nu cunosti limba contemporanilor ce sa faci?/ sunt la aproape 2000 km de casa si nu mi-e dor. nici acasa nu intelegea nimeni limba in care imi placea cel mai mult sa vorbesc./ mi-e dor de alta lume, dar ea oare exista?
9 comentarii
modifica
ma-nveti iubirea, pas cu pas...
de cristine cristine la: 07/09/2007 18:37:30
ma-nveti iubirea pas cu pas/ si ma descanti si ma alinti./ au cate lectii au mai ramas?/ ma porti prin ceruri si ma mainti./ zburam prin timpul trecator, / in cate stele mai visezi/ cand visele apun si mor?/ e prea terziu si tu nu vezi.../ vor trece anii ca un vis, / voi intalni un alt barbat/ si voi uita tot ce mi-ai zis/ si voi uita tot ce-am jurat./ doar intr-o zi, de la sfarsit, / m-or arde focuri de nestins, / te-oi revedea in rasarit/ zambind cuminte si ne-nvins./ intr-un aprins descant de dor/ m-oi oglindi in ochii tai, / si-atunci voi sti ca pot sa mor./ pagane stele in vapai/ mi-or lumina un ultim zbor,/ mi-or mangaia e mi-a ramas:/ ul vis albastru, de amor./ ma-nveti iubir  ...continuare .
5 comentarii
modifica
CEDO
de Roman Haduch la: 07/09/2007 15:11:12
a gasit sursa de bani, a luat un avans substantial si s-a mutat in san diego . a interpetat cedo ca fiind cararea elefantilor domestici din oas ./ sclipirea pjt / cu drag roman haduch
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...