arhiva: 09/09/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
sambata toamna
de julia noirdesir la: 09/09/2007 21:47:07
/ sambata,toamna, ma iubesc cu el intr-un pat cu cearsaf alb,sub plapumioara sau cel putin teoretic,in timp ce televizorul rula incet pe animal planet si realitatea tv.dar cine mai avea timp sa apese butonul de la telecomanda?!sambata,toamna,stam ore intregi imbratisati si ascultam ploaia ce siroie usor pe acoperis.dupa aceea,cand ne trezim din atipeala,descoperim ca de data asta a adus soarele,fiindca era dator deoarece data trecuta adusese furtuna.apoi mergem la ando si el mananca papanasi si eu pizza.sambata toamna incepe totdeauna jocul degetelor,mainilor si palmelor,care nu poate fi intrerupt nici macar de rasul isteric al unor gadili dusi cu pluta.sambata,toamna bem vin la ai mei acasa  ...continuare .
8 comentarii
modifica
EMOTII
de Roman Haduch la: 09/09/2007 19:31:30
perspectiva succesului este pentru tine./ costa ?/ da. un pic de efort , in lumea codurilor , nu trebuie decat sa le intelegi , sa le retii si sa le redai in forma solicitata de comisie./ citesti si mintea parca refuza sa primeasca infromatia . / profesorul pronunta fraze foarte frumoase , impresionante dar parca fara priza la mintea mea . vreau sa am bucuria de a admira activ perspectiva succesului ./ nimic nu este gratis./ daca un subiect nu te imbogateste atunci, cu siguranta , te saraceste./ ce mare lucru vreau eu pentru tine. vreau sa fi fericit(a) si atunci cu inima plina de dragoste , dorind sa dai si altora fericire , un strop din bucur  ...continuare .
26 comentarii
modifica
scrisoare din toamnă
de Sancho Panza la: 09/09/2007 18:59:04
lasă-mă să îţi scriu n-am cu cine împărţi toamna asta/ mă apasă cum o cruce devreme strânge/ ca o placentă unde s-a copt refuzul cuvintelor/ îmbătrânesc mamă/ şi n-am găsit timp să-mi aştern în ochii tăi pat de puf/ mai ţii minte noaptea în care mi-ai spus/ bine-ai venit acasă copilă/ s-au dărâmat în sângele meu toţi munţii sub care dormeai/ ţi-am crezut buzele mâinile fierbinţeala tăcerii/ era iarnă/ era iarnă atunci eu miroseam a tren personal şi a ger/ anii trăiţi fără tine pocneau ca o mână de aşchii în foc / săpam amândouă tunelul de timp dar el se-ngusta / se-ngusta către mijloc / se făcuse-ntuneric ca-ntru-un pântec s  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Amorul viselor V
de Giordano Bruno la: 09/09/2007 15:57:10
luna rãsare iar şi iar,/ În noaptea adormitã!/ ea lumineazã drumul,/ ce-aşteaptã zorii zilei;/ lumina ei din noapte/ mã cumpãrã, mã vinde, / mã sfarmã şi m-adunã/ cu plânset şi suspine./ mãrgele triste cresc din zile,/ când pãtura de nori s-aşterne;/ o lunã plinã se prefirã,/ sub ochii mei topiţi de dor./ fiori de dragoste se plimbã/ prin noaptea mohorâtã;/ o alta curge lin,/ sub ochii mei de cearã./ luna rãsare iar şi iar!/ singurãtatea unei strãzi alintã;/ cu luciul ei de sub picior/ nu sursurã o şoaptã;/ cu luciul ei nepieritor -/ priveşte umbra moartã./ nimicul meu lugubru/ se plimbã printre stele,/ iar luciul ei tremurãtor/ hoţeşte m  ...continuare .
10 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: