arhiva: 13/01/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Egoism
de motanelul la: 13/01/2008 19:26:35
nu exista nimeni care sa fi facut ceva pentru altcineva./ dati/mi cel mai altruist fapt posibil si va voi demostra ca este in fapt un egoism./ iubirea e un act egoist. iubesti ca sa te simti implinit./ salvarea unei vieti e un act egoist. educatia primita te face sa nu te suporti daca nu faci tot ce poti. si faci. nu pentru cineva, ci pentru tine, ca sa te simti bine in pielea ta./ poate ca acum 2000 de ani a existat un singur act altruist. dati/mi suficient timp si voi incerca sa va demonstrez contrariul./
122 comentarii
modifica
Oameni din viata mea II
de anisia la: 13/01/2008 17:31:57
text sters de autor
41 comentarii
modifica
my "haven't done" list
de lexieblue la: 13/01/2008 14:33:56
motto:/ există milioane de oameni care vor să trăiască 100 de ani ca să aibă timp să facă tot ce vor, dar care habar nu au ce să facă într-o duminică dup-amiază…/ te-ai oprit vreodată să te gândeşti la toate lucrurile pe care nu le faci într-o zi?/ câte melodii neascultate, câte filme nevăzute, câte cărţi necitite, câte picturi neadmirate, câte persoane pe care nu le cunoşti, câţi posibili prieteni neştiuţi, câţi iubiţi nesărutaţi, câte mări în care nu ai înotat, câte plaje al căror nisip n-a cunoscut urma piciorului tău, câţi munţi care nu ţi-au făcut respiraţia să se oprească atunci când încercai să-i escaladezi, pentru că n-ai î  ...continuare .
12 comentarii
modifica
ar fi trebuit sa fie altfel
de gaby-lle la: 13/01/2008 13:49:25
/ conteaza daca in viata toti avem parte de rautati sau ca le dam prea multa socoteala unor oameni care de fapt sunt cu sufletul hain si pretindem ca ne sunt prieteni ?definitia de prieten cred ca exista doar in dictionar. / dar cand viata iti da planul peste cap ce mai faci? atunci cand iubesti si stii ce dulce este , si dintr-o data bum ... te uiti spre cer si zici de ce el? de ce tocmai acum? acum cand iubesc? acum cand sunt fericita? de ce nu a fost altfel?/ te trezesti dimineata, patul rece si gol, il vezi dar nu-l poti atinge , ii vorbesti dar nu te aude si ai vrea sa tipi dar nu mai ai voce, iti plange sufletul si ai da ani din viata sa mai traiesti o zi langa el. eram fericiti, ne  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Reflectii
de motanelul la: 13/01/2008 12:34:38
am scris. mai demult./ despre multe si nimic./ am scris ani de zile./ pentru cine am scris?/ nu mai scriu. de 12 ani nu mai scriu./ de ce as scrie din nou? pentru cine?/ qui prodest?/ de ce ar folosi cuiva ce cred eu? presupunand ca am dreptate./ iar mie la ce mi/ar folosi?/ am scris ani de zile. nu a citit nimeni. nu am dorit sa citeasca nimeni. nu mai e nevoie de inca un tiran. de inca un revolutionar. de un zeu nou. deja sunt prea multi./ si daca va fi sa ma intrebe cineva...pentru mine am scris./ /
28 comentarii
modifica
Lopata (4)
de cosmacpan la: 13/01/2008 01:21:28
-curăţă bă şi la locu' de muncă…doar n-o să laşi băiatu' în mocirla ta…/ calu ridică ochii spre chelu, dar nu zise nimic, înghiţindu-şi vorbele…apucă iar bluza radei şi începu s-o îndese între picioarele ei frecând în sila. se ridică şi plecă să-şi ia ceva de băut suliţându-l pe băiatul cel nou…chelu îi trase o palmă peste fund…/ -hai puştiule, la treaba…ia zii gaură, merge treaba?/ -nu merge bă chelule, o-înţep degeaba…/ -cârnule!/ -ce-i bă chelule?/ -cât se joacă puştiul aici, du-te şi adă o lopată…/ -o…ce? o lopată?/ -da mă! ce? nu ştii ce-i aia?/ gicu se lăsă în genunchi şi se aplecă deasupra ei. "iartă-mă rada…da  ...continuare .
30 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...