arhiva: 15/01/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Câini, căţei si căţeluşi
de Intruder la: 15/01/2008 22:06:59
stateam cu 1brasovean de vorba pe confa cu eminescu si nu stiu cum am ajuns sa vorbim de caini. / ii spuneam c-as vrea un labrador pe care sa-l cheme "dogaru" iar el, un husky si sa-i puna numele ilie, iliutza, iliescu...in functie de comportament. / voi ce caini aveti? / ce caini v-ati dori?...sau ati avut? / ce nume au (avut, vor avea)? ce rasa? ce culoare? ce apucaturi? / cine-i dispus sa stea la o ceasca de vorba despre caini, catei si catelusi e invitatul meu si-al brasoveanului. / intrarea libera! :)) / uitasem: / cine are intamplari cu caini, sa le povesteasca. / daca vrea, bineinteles!...ar fi funny. /
76 comentarii
modifica
Luna, noaptea (2)
de cosmacpan la: 15/01/2008 21:46:35
dacă viaţa ar fi fost mai frumoasă, mai uşoară, fie, dar aşa? de fapt nici nu voise să se apuce. dacă nu ar fi fost marcel şi străinii lui nici n-ar fi fumat. Îşi aduse aminte de prima seară. doar ce murise nelu de trei luni şi s-a trezit cu marcel înghesuind-o prin colţurile restaurantului. prima oară fugise. a plâns ca nebuna. a doua oară n-a mai ieşit în sală la servit, dar de gura şefului a trebuit să iasă. Îl rugase s-o lase câteva zile la debarasat, să strângă resturi pentru căţel. il avea de câteva zile şi n-avea timp să-i facă de mâncare. numai că şefu o şi repezise „cum să te las la debarasat? eşti cea tânără şi cea mai frumoasă chelne  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Nu cumva
de Valix la: 15/01/2008 19:32:47
milane,milan iubite acordeaza-ţi chitara şi dă drumul la glas:/ ''vratise liubav za moja,vratise/ liubav danas''...se-ntoarce iubita/ la tine,se-ntorce iubita chiar azi,/ tu lasă-ţi să cadă şuviţa cea blondă/ taman cum a fost şi-a rămas./ complici copacii să tăinuie ştirea/ când noi aşteptam dezolaţi,/ şi perindam mai apoi prin bufete/ să dăm cu pahare-n podea,/ doar,doar ivise-va zâna/ ori zări-o-vom de după perdea/ din goana vagonului fluturându-ne mâna,/ să mai tragem iarăşi o duşcă/ lângă o pereche de mici şi-un catren,/ să fugim,să fugim fecioreşte/ nu cumva să mai pierdem şi ultimul tren
4 comentarii
modifica
2 gonguri..
de sinival la: 15/01/2008 16:39:17
fum.fum in aer,fum in oase,fum prin paru-mi incalcit .saptamana asta fusese altfel,simtea ca se transformase,ca nu-l mai recunoaste pe cel care obisnuia sa-i sopteasca cuvinte dulci amarui in lobu urechii./ agilitatea mainilor lui o fascina,poate si pt ca urmarindu-l totul parea mai simplu..pana si efectele erau mai usoare.mana lui stanga se juca usor cu cea dreapta despletind usor cateva fire de iarba,amestecandu le cu grija in palma.rulajul era partea lui favorita,..”intorci usor,o asezi cu grija si ya esta!”./ il vedeam sorbind insetat dintr-o tigara amaruie iar mirosul imprastiat reusea sa ma adulmece.la inceput ii paruse distractiv si chiar ii placea sa se lase pierduta printre vise  ...continuare .
2 comentarii
modifica
nu ma uita, zise ea
de ladyfinger la: 15/01/2008 13:20:45
nu ma uita, zise ea / tragandu-si brutal chilotii / peste dimineata cu miros de noapte copulativa/ peste reveria in care pasise cu bocancii captusiti in implacabil/ admite, amice, zice/ clar sunt cel mai bun spam/ care-ti putea inoportuna casuta craniana/ pelvisul, irisul, oricare alt masculin din universul tau obscurizat/ [un obiect metalizat colecteaza fotoni in timp ce zboara catre femeia / ce zambeste sagalnic, femeia de culoare complementara cu cea a canapelei pe care zbarnaie acum contrariata]/ / alo, service-support,/ veniti va rog si ridicati prototipul/ e dezamagitor de uman./
14 comentarii
modifica
cuvinte
de irma la: 15/01/2008 13:13:30
iata ce-am citit azi:/ http://morar.hotnews.ro/hai-sa-gasim-cel-mai-frumos-cuvant-al-limbii-romane.html/ o initiativa simpatica./ cele mai multe nominalizari le-a primit, previzibil, intraductibilul 'dor'. cat e adevar si cat propaganda in privinta corespondentilor in alta limba a acestui cuvant, nu stiu. poate stit voi?/ in rest multe cuvinte nominalizate mai ales pentru semnificatia lor. cel putin asa mi s-a parut./ voi aveti cuvinte preferate?
131 comentarii
modifica
25 de minute ... Cafeneaua
de Omerta la: 15/01/2008 09:39:27
ploua fin peste orasul de ciment. ploua dupa o zi calduroasa iar parful se ridica fin in aer, imbracand asfaltul intr-un voal usor transparent. strazile sunt inca circulate de cete de oameni, asemanatoare musuroaielor de furnici. forfota, ingesuiala, mirosul de transpiratie amestecat cu umezeala ploii, toate acestea fac parte din minunatul privilegiu citadin. stau calm pe balcon si privesc zarea in care se incondeiaza un curcubeu stramb, deformat, parca transpirat si el. ochiul imi deschide o zare de lumina, o lumina altfel decat cea a soarelui sau a curcubeului... sau a strazilor ce zumzaie./ ar fi multe intrebari pe care le-as pune. ar fi si mai multe raspunsuri pe care nu le-as sti. poate  ...continuare .
14 comentarii
modifica
PF Emin...
de monte_oro la: 15/01/2008 08:43:50
15 ianuarie... mihai eminescu, prea fericitul limbii si poeziei romanesti...nefericitul. stiu intoarcerile de nas, superioare, ale zilei de azi...si celor care fac asta le-as pune doar intrebare: ce ati fi azi, daca strabunicul vostru nu s-ar fi nascut?... in rest, numai de bine...si, de recitit, in fata oglinzii, spusa de vreo 20 de ori, aceasta poezie... cea mai puternica poezie a simtirii si cuvintelor neamului ce suntem. parerea mea, fireste.../ odă (în metru antic) / nu credeam să-nvăţ a muri vreodată;/ pururi tânăr, înfăşurat în manta-mi,/ ochii mei nălţam visători la steaua/ singurătăţii./ când deodată tu răsărişi în cale-mi,/ suferinţă tu, dureros de du  ...continuare .
88 comentarii
modifica
Dileme
de alex andra la: 15/01/2008 08:19:35
definitie de dictionar: / dilema este un tip de rationament disjunctiv-ipotetic, care pune doua alternative, din care trebuie aleasa una, ambele ducand la aceeasi concluzie./ premise:/ sunt intr-o dilema din care trebuie sa ies. si inca repede ! oricum o dau, tot nashpa e !/ intrebare:/ cum iesiti dintr-o dilema?/
95 comentarii
modifica
Monica Columbeanu isi terorizeaza manichiuristele
de Memmo la: 15/01/2008 00:44:27
sotia lui irinel devine foarte nervoasa cu angajatele saloanelor, daca acestea nu ii respecta indicatiile/ monica columbeanu si-a dobandit reputatia de clienta dificila in saloanele de cosmetica, din cauza numeroaselor pretentii pe care le are si a atitudinii sale. motivand ca are o sensibilitate accentuata a unghiilor, sotia lui irinel columbeanu isi permite, cu lejeritate, sa tipe si sa le admonesteze pe manichiuriste la prima atingere mai apasata.
11 comentarii
modifica
Luna, noaptea...
de cosmacpan la: 15/01/2008 00:16:18
luna, noaptea/ / ­-ai adus banii marcele?/ ­-da scumpo! uite, două sutare. noi nouţe…/ ­-au fost mulţumiţi?/ ­-se poate? Ştii doar că eşti argint viu…/ ­-când mai ai nevoie de mine?/ ­-acum…/ ­-nu fi bleg, când mai tebuie să fiu doamnă?/ ­-nu ştiu, oricum, dacă e te găsesc eu…hai…dezbracă-te…/ ­-da celică, cum vrei?/ ­-astăzi sunt obosit, aşa că tebe să te descurci singură…/ ­-femeia se dezbrăcă şi încălecă matahala apoi începu să trudească la trupul bărbatului. acesta-şi aprinse o ţigară, scuturând alene scrumul pe pătură./ -hai mă fato, ce faci…/ ­-muncesc marcele, muncesc…/ ­-hai dracului mai repede că ne apuca ziua. d  ...continuare .
18 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...