arhiva: 16/01/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Jurnal de bord (27)
de alex andra la: 16/01/2008 23:11:14
/ sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă/ / n-am mai scris nimic de câteva zile. am suspendat timpul. l-am înghesuit într-un colţ al minţii. i-am pus botniţă să nu mai muşte. / m-a sunat s. m-a luat la rost. glumind, dar ferm. există între noi nişte legături de la minte la minte şi de la suflet la suflet, fără niciun balast. omul ăsta mi-a marcat, într-un fel, ultimii douăzeci de ani din viaţă mai mult decât oricare altul. Îi datorez cât n-aş putea vreodată să-i dau. Şi nu mi-a cerut niciodată nimic. „domnule, vreau să am unde să mai beau o cafea !”/ am în ultima vreme impresia că sunt un pion pe tabla de şah a cuiva. foarte intel  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Oameni din viata mea IV
de anisia la: 16/01/2008 22:49:55
text sters de autor
11 comentarii
modifica
Intuneric (1)
de Omerta la: 16/01/2008 22:20:15
tacere./ usa se deschide scartaind, lasand o unda fina de aer rece sa patrunda in camera prafuita. piciorul presa usor podeaua, incercand s-o imbratiseze temator. trada insa nevoia de siguranta a corpului imbatranit si greu ce se tinea cu greutate de bastonul infipt in prag. omul impinse felinarul inainte si facu putina lumina in camera imensa ce urma sa se deschida in fata. haina lunga, intunecata umbri greoi podeaua cenusie, curgand in valuri negricioase peste silueta hada si contorsionata a preotului. de mijloc ii atarna un streang de canepa, inodat in trei noduri pe-o parte si doua pe cealalta. facu cei cativa pasi cu greutate si ajunse in mijlocul camerei, unde se afla o masa de nuc. era  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Frumusetea
de bad dog la: 16/01/2008 22:15:01
cu sinceritate,recunosc ca nu pot defini termenul "frumusete". poate ma ajuta cineva s-o fac...sau poate ca e mai bine sa apelam la mari ganditori,care au formulat citate celebre despre frumusete? chiar, ce inseamna "frumusete" pentru voi?
124 comentarii
modifica
Vreau sa fac supa de rosii.....
de cosmacpan la: 16/01/2008 21:53:59
astazi, intr-un film era o replica. as fi vrut sa-i dau si ceva adjective dar parca e mai bine nuda. replica./ "ridurile unei femei sunt ca niste surasuri."/ e adevarat? e gresit? mie oricum mi-a placut. replica. / deci: suradeti?/ incercati sa va ascundeti "surasurile" sau le traiti in toata splendoarea?/ alte intrebari poate ca or sa apara...in replica...
10 comentarii
modifica
Cu voia dumneavoastra
de cosmacpan la: 16/01/2008 21:50:12
"-te-am vazut azi dansand. si eu fac asta, numai ca in loc sa-mi misc corpul, fac literele sa danseze...../ -o sa ma inveti tot ce stii?"/ "...cand gura se inchide, ceva important este pe cale de a fi spus."/ "ce-i acela varf?"/ "...omul, pentru a reusi in viata, trebuie sa aiba o diploma. si de asta nu mai exista gradinari excelenti, brutari, anticari, pietrari, scriitori."/ "in fata mea se aflau doua drumuri/ am ales drumul mai putin batut/ si asta a contat."/ cinci degete gasite printre paginile vrajitoarei din portobello.../ or fi adevarate?
5 comentarii
modifica
Luna, noaptea (3)
de cosmacpan la: 16/01/2008 21:39:18
se uită la mâini şi scăpă puţină cremă frecându-le astfel încât să nu fie nici unsuroase dar nici iritate şi roşii. ieşi în sală luându-şi bonierul şi tava. incepu să strânga sticlele goale, să cureţe scrumierele şi să îndrepte feţele de masă scuturând firimiturile. localul era prea puţin căutat acum. doar câţiva hamali scăpaţi de greutatea baloţilor, o brumă de vaporeni şi câţiva cunoscuţi din cartier. la o masă retrasă, aproape de intrarea veceului, cea mai rar căutată şi folosită masă stătea nea tache. niciodată nu putea trece indiferentă pe lângă batrânul plin de riduri şi coji. de cele mai multe ori mirosea insuportabil, de parcăto  ...continuare .
5 comentarii
modifica
daca cineva il cunoaste????
de ramona.banuta la: 16/01/2008 19:54:23
trist dar adevarat. / ca sa stea la acest birou si sa aiba un statut in societate , sa stea pe acel scaun pe care sta acum , un copil de 2 saptamani si mama lui a fost dat afara de catre cel care ar fi trebuit sa le fie aproape . banii au facut legea , lege facuta cu pumnii si cutitul, nu a mai contat minunatia de copil care ii lumina casa./ daca cunoasteti aceasta persoana pe numele de vrajescu marius grigore – acum banuta marius grigore va rog sa trimiteti e-mail la adresa: violenta.familie@yahoo.com. si sa ne dati informatii referitoare la trecutul lui, comportamentul lui si la persoanele pe care le-a agresat. / va invit sa vizitati acest link si veti vedea inr  ...continuare .
44 comentarii
modifica
Înşeală-mă!
de Stefan Doru Dancus la: 16/01/2008 19:02:26
taci, inimă/ pe tine îmi vine să sting ţigara asta./ cîtă iubie şi ură se spune că duci!/ cîtă pornire spre crimă în suflet, doamnă inimă/ în cine să cred la ora trei noaptea?/ e bine e cu zăpadă prin gările înmormîntaţilor mei/ ce frumos te arunci scumpă doamnă/ din vitrinele oraşului pe mine/ ce frumos îmi spui „rămas bun” - îmi vine să-mi tai venele./ aşa de perfect n-am fost iubit niciodată/ a trebuit să fac 40 de ani să te cunosc/ să te invit la o cafea la restaurant la circ/ şi-apoi în pat/ te cer în căsătorie doamnă e deja trei şi zece minute/ nu te laşi de mine/ nu mă părăseşti/ nu te prăbuşeşti nicicînd epuizată în aşternuturi  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Dragostea care aduce moartea
de neacsu_m la: 16/01/2008 18:20:52
/ neacsu marius mihail/ aparent, dragostea este un lucru normal caruia i se intampla fiecarui om odata in viata, dar ce contur poate capata un astfel de eveniment, depinde de caracterul fiecarui partener in parte, de modul lui de viata, de visurile lui.../ cand ai senzatia ca totul se invarte in jurul tau, nu mai vezi nimic, nu mai vrei sa simti nimc decat buzele tale apropiindu-se de buzele celei pe care o privesti in ochi cu atata pasiune incat ai senzatia ca traiesti intr-o lume paralela cu lumea reala, o lume numai a ta./ in momentul acela esti atat de hipnotizat, incat nici nu vezi pericolul ce se ascunde in spatele unui chip dumnezeiesc, / esti atat de inchis i  ...continuare .
66 comentarii
modifica
Globalizare
de Valeriu Cercel la: 16/01/2008 17:52:56
acolo unde razele solare/ nu au putut nicicând să penetreze,/ după o foarte-adâncă cercetare,/ Ştiinţa, a venit să demonstreze/ c-acea durere, ce ades apare/ la cei mărunti, de jos, şi stewardeze,/ nu e, cum ştim cu toţi, din nepăsare,/ ci e creată, cum scrie în teze,/ de-un fenomen, numit, globalizare ;/ da' s-a descoperit ceva mai tare/ cu aparatele-alea taiwaneze/ ce-au depistat că-n mare este sare/ Şi fără păr n-ar fi nici coafeze :/ În locul unde razele solare,/ chiar de-ar putea, cumva, să penetreze,/ pe cei mai mari ai lumii...nu îi doare !/ valeriu cercel/
2 comentarii
modifica
vreau sa-mi fac (si eu) blog!
de maan la: 16/01/2008 14:18:08
nuj de ce am senzatia ca am ceva de zis la lumea aceasta./ ceva care sa se stranga, sa se-adune, intru nemurire./ chiar si daca-i vorba sa strang linkuri de pre la altii, si tot merita, ca refecta gusturile mele./ si ele trebe aduse la cunostinta celor multi./ mah, steti projti!/ voi nu puteti - clar, nu mai tagaduiti! - naviga, cum o fac io, cu panzele sus, pe google!/ si daca stiti, nu puteti selecta./ unii chiar vand informatia! (costa! nu asa se spune?)/ io v-o dau gratis, ca-mi 'steti dragi!/ vorbeam mai dimineata cu cineva care nu ma credea capabila sa ridic steagu' intru apararea si interesul la multime!/ ba pot!/ si-o sa ma lupt pentru drepturile voastre in blogul cela!/ pan' la  ...continuare .
63 comentarii
modifica
Happy b-day, Eminescu!
de diana vlase la: 16/01/2008 13:21:21
ieri am avut o emisune interesanta, care a avut ca tema, exact titlul acestui post. in fiecare an, in 15 ianuarie, celebram ziua poetului nostru national (daca imi e permis sa spun asa...) , filosofului, prozatorului, omului, mihai eminescu./ am avut invitat un nume mare in a tine balanta literaturii nationale, conferentiar doctor ion coja, o doamna profesoara de limba romana (fosta eleva a acestuia), o voce minunata (o tanara de la conservator, ana... sa ma ierte daca nu ii stiu numele...), o manechina (revin la manechina)... oameni care ar fi putut vorbi atat de diferit despre eminescu, incat sa se poata forma o parere despre cine sau daca este.../ denisa interzisa ne-a recitat ''pe langa p  ...continuare .
65 comentarii
modifica
Nud
de paparuz adrian la: 16/01/2008 09:36:59
/ / / dar tu erai goală/ şi cuvintele ţi se scurgeau/ pe bărbie/ pe sâni/ aproape nemestecate/ erai goală/ şi lumea se îmbulzea/ să te umple/ ca şi cum n-ai fi fost/ sau poate tocmai de aceea/ iar lacrimile ţi se învârteau/ în jurul capului/ ca un nimb sfidător/ erai goală în mijlocul/ celor plini de ei/ ca o păpuşă/ ca o lună/ ca un pahar/ şi sufletul tău gol/ îmi sorbea/ toate sentimentele/ îngrămădindu-le aşa la un loc/ ca într-o gaură neagră/ aş fi putut muri/ dar tu erai goală/ pe piedestalul ochiului meu de sticlă/ (şi oricum aş fi murit cu ochii deschişi)/ /
9 comentarii
modifica
Lupii
de paparuz adrian la: 16/01/2008 09:36:21
/ / eu bat la uşa ta din nou/ şi-n inimă îmi urlă lupii/ te vreau flămând/ şi bat mereu/ la poarta-ţi grea din suflet/ nu-ntrebi nimic/ nu zici nimic/ dar ştiu că eşti acolo/ râzând că plângi/ tot aşteptând/ să-ţi înţelegi destinul/ mi-a mai rămas un lup/ în piept/ şi te mai strig o dată / cuvintele se sparg de cer/ n-am să-ţi mai cer nimic/ rămâi/ îţi las la uşă lupul istovit/ şi urletul din mine/ de vei deschide într-o zi/ mă vei găsii în tine/
8 comentarii
modifica
Dublu infarct
de paparuz adrian la: 16/01/2008 09:35:22
/ / / / edmundo avea două inimi/ una mai mare şi una mai mare/ aşa se născuse singur/ într-o duminică după paşte/ şi asta fiindcă speranzza mama lui/ îl făcuse din flori/ floarea- soarelui şi ochiul-boului…/ nu obosea niciodată/ iar în inimile lui încăpeau/ o mulţime de oameni/ chiar şi un elefant trist/ pe care îl găsise într-un bordel/ / se îndrăgostise însă brusc/ de gemenele mexicane/ aduse în coliba sa/ de un tsunami nebotezat/ / / iar acum când iubirile lui/ se dezumflaseră fără preaviz/ total şi irevocabil/  ...continuare .
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: