arhiva: 19/01/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Strategia Diavolului 1 / continuare
de Roman Haduch la: 19/01/2008 22:49:04
nu are rost. nu are sens. oare chiar scrie pe pachetul cu tzigari "fumatul poate ucide !" ? / daca as fi fost mai cuminte nu ma apucam de fumat in clasa a 5 -a, nici de baut intr-a 7-a./ as vrea atat de mult sa imi dea dumnezeu, macar acum, mintea cea de pe urma. / acum, pana nu e prea tarziu. zambeste! / cum sa zambesc cand terra este "impanata" nuclear , fiecare persoana putand fi omorata de cca. 300.000 de ori. mai pot zambi in asta imprejurare?/ da. ! surasul interior contribuie la o viatza entuziamanta si entuziasmata in conditzii active de pace cosmica . succes !
8 comentarii
modifica
litere
de Amnesssia la: 19/01/2008 19:29:53
r-uri iluzorii/ raman in urma inainte de noi/ un morman de regrete seci/ lacrimi pe obrajii reci/ r-uri mici in buletin/ stoarse pe hartie de minciuni/ dulcele ideal al simbiozei/ se pierde in praful spulberat de vant./ primul r al sperantei/ ucide ultimul fior al inocentei/ al doilea r se afla in zbuciumuri/ al albastrului inecat/ undeva in soaptele nebuniei/ au murit r-urile in tacerile noptii/ si au strigat mortii in cantecele line/ a ma indeparta de nimicul existentei lui....ideal de amor ../ hai sa zburam in noapte in taceri absurde in josul cerului unde trupurile noastre de ceara se transforma in flamuri albe . de ce iti intorci privirea in sus cand ai aripi frante? nu dormi cand eu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Nebunia iubirii
de Lialy la: 19/01/2008 17:17:49
coşul plin cu soare/ sub braţ îl adun -/ mâna - oarecare -/ salbă de păun./ cu gene din miere/ ochii îi rotesc,/ În dezmăţ de pere/ ca să te privesc./ cu garoafe coapte/ sânii îi încarc -/ prizonieri în toate,/ să îţi fiu pe plac./ iar în jurul gurii/ roze de parfum -/ talia naturii/ lunecând în fum./ Şi gonind spre noapte/ paşii rătăcesc,/ În firave şoapte/ care mă gătesc./ strasuri din mătase/ coapsa o cioplesc -/ degete atrase/ prin inel regesc./ strâns legaţi cerceii/ În urechi de scrum -/ zburdalnici ca mieii/ legănaţi pe drum./ din trup îmi frământă/ vântul obosit,/ carnea sângerândă/ Înspre nou zenit./ căci băut oftatul/ din  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Copacul cu ciorile cazute
de cosmacpan la: 19/01/2008 16:51:25
iarna mea a-mbătrânit. urât./ Şi-a tras riduri de ciori, disperată/ că zoaiele se petrec la canal./ frunzele negre şi umflate,/ cadavre-aruncate-n rigolă,/ mizeria îşi urlă trufia din bălţi/ agătându-se de toc disperată. / mi-a plăcut şi-mi place bătrâneţea/ dar numai cea senină şi-mpăcată./ decât o bătrâneţe senilă, ‘ncrâncenată/ mai bine mă topesc, nu aştept să fiu zloată./
59 comentarii
modifica
7 ani prin lume
de justdiana la: 19/01/2008 16:22:03
pleci in lume de capul tau si nu incetezi niciodata sa suspini:ce bine era era acasa!!trec zilele,trec lunile si anii si devii o persoana,asa cum ti ai dorit,cu viata ta,cu regulile si ideile tale,cu situatia ta,pe care tot tu o creezi.esti fericit cu bucuriile si tristetile tale si intr o zi te gandesti ca ai umblat destul prin lume,iti aduci aminte ce bine era acasa!te intorci,acasa,dar toate se anuleaza pe pamantul gri unde sunt stapani indiferenta,nedreptatea...trebuie sa o iei de la capat,sa devii o persoana asa cum trebuie,cu reguli si idei ce se adapteaza,cu situatia ta,pe care iti dau voie sa o creezi si spui:ce bine era in lume!am ramas acasa pentru ca vreau sa fiu langa parintii mei  ...continuare .
comenteaza!
modifica
3 LUNI PENTRU ETERNITATE.
de justdiana la: 19/01/2008 15:54:02
te agresez numindu te obsesie.singura picatura de lumina in bezna sufletului meu.ploua cu lumina!zambeam in oglinda.cat eram de frumoasa,cat eram de fericita.inca visez noaptea acele clipe.te visez des dupa atatia ani si te vad zi de zi fara sa simt nimic.pe cine vad zi de zi si unde esti tu,asta ma intreb!as vrea sa iti cer inapoi scrisorile,sa le citesc,sa imi aduc aminte ce ma faceai sa gandesc.pentru mine ar fii cea mai frumoasa carte pe care as citi o vreodata.dar nu pot sa ti le cer.pentru ca de fapt nu exista.asa am stabilit,noi doi,in liniste....am stabilit sa nu mai fim fericiti,sa nu mai fim frumosi.toti stiu si toti tac privindu ne in liniste si admirandu ne cat suntem de curajosi.  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Luna
de apol la: 19/01/2008 14:27:14
vai ,cat de indiscreta-i luna/ cand se-nfiripa mari dorinti/ cu ochi de-albeata ca batrana/ pandeste scenele fierbinti !/ surprinde trupuri contopite/ in clipa fericirii lor/ iar mangaierile-mpletite/ intriga bete astrul chior./ nicicum nu este pacalita/ cand false simtaminte curg/ impletitura-i despletita/ de raze care se disjung./ o face des pe detectivul/ atent filand hotii vestiti/ de-acolo sus stie motivul/ de ce nu-s oamenii cinstiti./ pe chipu-i palid se iveste/ dojana rece ca un vant/ si nalte judecati celeste/ isi dau verdictul pe pamant./ galben privind prin constelaţii/ observa totul imprejur/ îi martora la conspiraţii/ purtându-se fără cusur./ dar cat se-mpau  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Clonele. Hai sa lamurim treburile...
de admin la: 19/01/2008 14:25:44
clonele. sunt neacceptate de netiquette si practic sunt interzise pe toate forumurile cat de cat serioase. utilizarea clonelor este puerila (asta e cuvantul)./ uitati cum facem. cei care au nevoie sa utilizeze mai multe loginuri in acelasi timp (exemplu: un sot si o sotie intrand de pe acelasi calculator/ip) am sa ii rog sa spuna clar aici despre ce loginuri e vorba. / restul cazurilor vor fi considerate clone si risca excluderea de pe cafenea. nu voi face exceptii pe baza de vechime. utilizatorii cu vechime stiu deja ca utilizarea clonelor e inacceptabila. daca au nevoie de useri multipli, cum ziceam, sa posteze un anunt public, ca lucrurile sa fie clare petnru toata lumea./ orice creare d  ...continuare .
268 comentarii
modifica
Au fost odata ca niciodata Google, Digg, şi cu Ebay, la un party... :)
de Daniel Racovitan la: 19/01/2008 13:54:53
un video foarte amuzant despre ce se intampla pe net :))/ http://www.ghidoo.ro/nodes/open_url/4327
4 comentarii
modifica
Crucea nebunului
de grudurr la: 19/01/2008 13:11:44
lumea ii spunea balascuta, numele adevarat poate doar la sfat mai figura prin vreun registru intr-un dosar pierdut in acele sertare pe care le mai pipaie doar cate o functionara tanara si binevoitoare. traia in casa parintilor, fosta bucatarie a bunicilor, si avea o sotie cu zestrea formata din trei gaini si un coltar verde jegos. stim asta pentru ca l-am vazut mire, imbracat in costumul pe care il poarta zilnic si acum dupa multi de ani, aducandu-si acasa mireasa cocotata pe coltar, fluierand fericita printre cotcodac-urile gainilor inchise sub ea. el doar tragea caruciorul, caduc, cu tigarea in coltul gurii fericit la randu-i nevoie mare. mai tarziu avea sa-i faca femeii cunosut basto  ...continuare .
12 comentarii
modifica
sens unic
de proletaru la: 19/01/2008 10:19:16
spuneam intr-un comentariu la o poezie de 2 lei (din aia vechi) ca vazand cat tupeu au unii sa scrie la un nivel foarte scazut de calitate, mai ca ma apuca curajul sa public o poezie. era doar un avant. in fapt, oricata pofta as avea, teama de ridicol e mai mare decat curajul in raport cu slaba calitate a unor scrieri. si nu e numai teama de ridicol cat comparatia cu lucrurile cu adevarat valoroase de aici. este o raportare la un alt referential. in cazul meu, e usor sa spun ca as putea lejer sa compun 30 de poezioare cu ala-bala-portocala, dar enorm de dificil cand e vorba de poeziile unei bune parti din voi. nu e cazul sa nominalizez./ m-am intrebat de unde vine aceasta imposibilitate de a  ...continuare .
68 comentarii
modifica
Viata. Destin. Moarte.O zi pe-o autostrada oarecare, in America
de giocondel la: 19/01/2008 03:18:59
in drum spre boston, acum catea zile, am condus la un moment dat, o portiune de autostrada intr-un oarecare stat, intinsa pe cateva sute de mile, pe parcursul unei nopti, pana a doua zi dupa amiaza./ conduc noaptea, pentru ca, desi se spune ca intre 12-6 exista cel mai mare risc de accidente datorate atipirii la volan, autostrazile sunt la acele ore cel mai putin frecventate de alte masini./ imi place asadar sa fiu numai eu, singura cuc, pe autostrada; eu cu gandurile mele, cartile audio, si muzica facuta de rotile masinii mele si trupul de asfalt al autostrazii./ condusul, pe distante lungi imi da o senzatie ciudata, aproape de dependenta. cu cat conduc mai mult, cu atat mai treaza s  ...continuare .
12 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...