arhiva: 21/01/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
telegraph de noapte
de Cezar Petrescu la: 21/01/2008 23:26:56
1. exista viata dincolo de moarte?(deschid doua sectiuni de raspunsuri-una pentru cei care o sa poata lua in serios chestiunea si una pentru stocari,care binenteles nu se vor putea abtine.stiu de pe-acum ,de aceea merg mai mult pe preventie decat pe sanctiune.aceste sectiuni raman valabile pentru toate intrebarile.sper totusi in nenasterea celei de-a doua...."...da'speri degeaba!"). / 2.credeti ca maimuta a ramas repetenta la vreun examen acum 'jdemilioane de ani?(unii inca au uitat sa se dea jos din copac!!!)/ 3.credeti ca daca nu am avea niciun crez,in ceva anume,am mai supravietui ca specie?daca am fi toti oceane de bunatate,ce s-ar intampla?credeti ca toate regulile impuse,legile si to  ...continuare .
74 comentarii
modifica
V-ati simtzit deprimatzi?
de cosmacpan la: 21/01/2008 23:22:01
azi e cea mai deprimanta zi a anului?/ / "[...] teoria unui cercetator de la universitatea din cardiff, dr. cliff arnall, ca cea de-a treia saptamana a lunii (21 ianuarie, anul acesta), este numita lunea cea neagra, pentru ca e... cea mai deprimanta zi a anului. / arnall si-a bazat predictiile pe o formula conceputa de el, ai carui factori sunt: vremea, datoriile dupa sarbatori, si deciziile nerespectate luate de anul nou, si a ajuns la concluzia ca ziua cea mai neagra va fi luni, pe 21 ianuarie. / teoria lui arnall este contestata in comunitatea academica."/ /
16 comentarii
modifica
euglena verde
de alex andra la: 21/01/2008 23:00:40
ce e euglena verde ? cui ii pasa ?/ mie nu !:)))
159 comentarii
modifica
In fiecare zi vine diavolul
de Stefan Doru Dancus la: 21/01/2008 22:42:37
motto:/ “aici stă răbdarea şi credinţa sfinţilor”. / (biblia)/ toate să-ţi fie furate metodic/ uneori să-ţi aminteşti că nu mai e nimeni dincolo de tine/ că ai stat pe o cruce cândva/ că nu mai stinghereşti femeia de aur a sinuciderii/ că ciudata integrală a cenuşii decapitează copii adormiţi nemâncaţi./ toate să-ţi fie înghesuite în rucsacul/ câtorva ani de tinereţe - / să-ţi dorească plecarea cu toţii/ tu l-ai adus pe diavol, să strige,/ să pleci din oraş!/ până şi întrebările să-ţi fie betonate bine,/ să nu le poţi pune nici măcar acelor clepsidre/ călcate de bocancii dezamăgirii/ (e ultimul pas al diavolului către mine)/ – ni  ...continuare .
87 comentarii
modifica
Manusi de dantela si seringi de plastic
de cosmacpan la: 21/01/2008 22:06:35
ibricul de cafea incepu sa fluiere imprastiind arome binecunoscute. in sfarsit libera. singura si libera. dureroasa libertatea dar totusi necesara. se ridica din pat si porni spre bucatarie. isi turna o ceasca de cafea, automatism ce facea trecea de la starea de veghe la cea de trezie. incepu sa-si puna ordine in idei, sau macar incerca s-o faca. ce trebuia sa faca pentru a scapa de chinurile asteptari? singura nu putea s-o faca. era impotriva firi si a randuielilor. dar nici lui nu putea sa-i lase in seama treburile lungi si chinuitoare. raspunsul va veni in timp. stia asta. unde citise oare? douazeci si unu de grame, atat face diferenta dintre atunci si acum. grame pe care nimeni nu a reusi  ...continuare .
3 comentarii
modifica
remember
de raveny la: 21/01/2008 22:00:10
stie careva sa-mi zica si mie melodia sau formatia melodiei cu urmatoarea descriere:/ hit-ul era in perioada "sacrifice" a lui elton jon, melodie cantata de o tipa blonda, instrumental la saxofon, avera si videoclip/ tare de tot melodia/ va rog/
5 comentarii
modifica
Manusi de dantela si seringi de plastic
de cosmacpan la: 21/01/2008 18:16:19
ultimul graunte cazu prada iar cei doi stropi pornira a se cauta unul pe altul. scurta intalnire dadu nastere unui roi de stelute ce se pierdura in tacerea densa. batranul ii lua mana stanga si o aseza fara nici o impotrivire cu palma pe fundul ligheanului, ascunzand astfel ceea ce a mai ramas intr-o scurta arsura. aerul fuioare, prinse a se aduna caier pe mana ei. curand mana i se pierdu intr-o ceata moale si matasoasa la atingere. buzele lui se miscau monosilabic strecurand jumatati de tacere printre sunele susurate. ceata prinse a se despleti, cautand forme de aer. nu stia sa citeasca semnele ce se nasteau dar le intelegea. litanie, poveste, bocet, viitorul se scria si se stergea. ca o par  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Nu pot pricepe
de Lialy la: 21/01/2008 16:38:52
Îngeri cu braţe-n floare ne-aşteaptă la fântâni,/ purtând sărutul vieţii si-al tainelor pe mâini./ aceeaşi oglindire se-ntrezăreşte-n trepte -/ cărări pictate gri privirilor absente./ Şi-alăturaţi pe banca frunzişului de stele,/ din luminişul grav, ne-ascundem în perdele./ iar când mă-ndrept spre tine şi sufletul ţi-l caut,/ cântarea adânceşte ecouri prinse-n flaut./ dar ce nu pot pricepe izvoarele-mi de rouă,/ e timpul care trece dintr-o-ntărire nouă.
3 comentarii
modifica
Intrujder's blog
de Intruder la: 21/01/2008 15:24:43
cine este intrujder/ salut, ma cheama intrujder sau gica, am 20 si ceva de ani (ca abia peste 4 luni schimb prefixul), lucrez in industria laptelui, am colaborat cu tot felul de cornute, sunt deschis la nasturi, ascult ion dolanescu, am inceput blogul acum, in clipa asta.../ sunt pe net din 1978 si nu mai gasesc iesirea. / in 2001 am pus umarul la fanjder.net, unul din cele mai mari forumuri romanesti si cel mai tare din galaxie. forumul lui racovitan e suptire rau si n-are iesire la mare...pe deasupra nici delta n-are si unde delta nu e, sigma nu e! / in 2002 am adoptat acest nick, ca erea orfan. / in 2003 am inceput ceva (da click pe "ceva", fraere!) ce s-a materializat in 3 ani  ...continuare .
51 comentarii
modifica
Mona
de charlie la: 21/01/2008 14:44:02
...ma distreaza de fiecare data cand ne intalnim cum se plange ca nu-i sta bine bretonul si totusi nu-si lasa niciodata parul sa creasca. "stii ce draga mea, cum sunt asa sunt! si cine va vrea sa ma critice o sa gaseasca mereu ceva sa bage de vina!" ...apoi zambeste... "bine, lasa-ma pe mine ca eu sunt expirata :). tu cum esti? esti libera azi? " pregateste cafeaua si uita mai mereu ca eu o beau cu lapte, se aseaza la masa din bucatarie si se ridica de cateva ori pana sa fie indeplinit ritualul cafelei din diminetile mele libere. inca nu vad color, o vad printre aburi de cafea si fum de tigara, deschide geamul ca sa ma ajute la trezire dar nu functioneaza niciodata, reuseste doar sa ma faca s  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Jurnal de bord (28)
de alex andra la: 21/01/2008 07:07:32
sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă/ / vor veni limpezirile. după atâtea intoxicări. zvonurile contradictorii ca formă de manipulare. destabilizarea prin zdruncinarea încrederii în toţi, chiar şi în cei mai apropiaţi. agitaţie, sforării, urzeli, alianţe de circumstanţă. consum imens de energii şi nervi. privit la rece, tsunami într-un lighean. prins în mijlocul vârtejul, e greu să rămâi calm. chiar dacă pentru tine jocul n-are miză. acum zarurile fiind aruncate, trecerea o aştept cu detaşare. căci rezultatul mi-e egal./ prea multă realitate săptămâna asta. m-a ţintuit cu picioarele pe pământ. gata, gata să prind rădăcini. nu vreau. f  ...continuare .
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: