arhiva: 25/01/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Oameni din viata mea VII
de anisia la: 25/01/2008 23:57:43
text sters de autor
17 comentarii
modifica
Colocvii
de alex andra la: 25/01/2008 18:53:32
vrei sa stam de vorba ? despre ce vrei tu. be my guest:)
217 comentarii
modifica
LUCRURI DE FACUT
de Cezar Petrescu la: 25/01/2008 16:46:36
lucruri de facut/ incepand cu dimineatza urmatoare/ am sa fumez doar o tzigara pe inima goala,/ nu voi mai bea cafeaua pana la zatz,/ voi renuntza la nesomn.../ voi incerca/ sa invatz si alte lucruri:/ sa pictez,sa cant,/ sa nasc si sa mor.../ daca imi ramane timp/ voi invatza sa fiu nemuritor./ pana atunci,/ n-are nimeni sa-mi dea o tigara?/
9 comentarii
modifica
En attendant
de lafemme la: 25/01/2008 14:40:08
nu mai stiu/ daca esti inca departe/ pe aceeasi banca / infipta in podeaua garii/ inca mai stiu s-astept/ pasarile si-au facut culcus in parul meu/ miroase-a toamna imi spuneai / a paine coapta pe vatra.../ atunci aveam pielea neteda/ pe sub tricouri lalai si negre/ ne agatasem pantofii in cuier/ depanam povesti pe intuneric/ in hamacul garsonierei/ stateam ghemuiti ca in pantecele unui casalot/ ma luminai doar tu acolo/ eu, inghitita de povestile tale/ fosforescente, subacvatice/ inca te mai astept/ pe banca garii noastre/ cu aerul celor care nu stiu sa teasa vise-n nari/ ti-am pus cuvintele in teasc/ sa-mi astern fruntea obosita pe mustul lor/ mi-e frig deja/ si gandurile mele/ se pierd  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Umbra (3)
de Omerta la: 25/01/2008 09:17:46
treptele de lemn scartaiau la fiecare pas. femeia se tinea de mana mutilata. ochii plini de lacrimi abia mai reuseau sa distinga ceva in pivnita intunecata. cauta undeva pe perete talerul pe care trebuiau sa fie cheile. usa de lemn trosni greoi , despinzandu-se din tocul in care se rezema. se auzira cateva gemete inauntru. cele cinci fete nu vazura decat o silueta negricioasa. spinarea femeii parai scurt, apoi corpul cazu la pamant./ -inca nu ... grai creatura. plecati acum./ disparu./ fetele iesira speriate din incaperea ce le tinu prizoneiere. vazura usa de la capatul scarilor prin care razbatea o lumina firava invaluita in ceea ce parea a fi un val de fum. pe cum se apropiara de usa in  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Jurnal de bord (29)
de alex andra la: 25/01/2008 08:58:22
sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă/ lume nebună... am plecat pe la unsprezece. soare, cer complet senin. Şoseaua udă pe alocuri. prognoza meteo – ploi, lapoviţă, ninsori. nimic din toate astea... la întoarcere, pe înserat, intru direct în ceaţă. nu prea deasă. dispare după câţiva kilometri. Şoseaua aglomerată, dar a apucat să se usuce peste zi. e uscată ca-n palmă. se face tot mai întuneric. pe la jumătatea drumului sunt nevoită, la un moment dat, să încetinesc. În faţă un camion, cu semnalizare luminoasă. maşinile îl depăşesc nefiresc de încet. nu-mi dau seama ce e. intru şi eu în depăşire şi când ajung în dreptul lui, văd că ar  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Concurs...fara premii
de cosmacpan la: 25/01/2008 08:33:04
daca tot trece vremea si ne scarpinam in talpa piciorului ca am avea chef de-o alergare (la sosea, pa centura, la sinaia-ntr-o poiana) haideti sa vedem care are curajul sa-si bage picioarele in ghetutzele valentinului sau dragobetelui (nr fix la ghete: 43 de vorbe) care nu sa umble pa de margine descuiltz (sa nu uitzi darie....)/ ca daca s-au terminat ghioceii, fre(ne)ziile si alte alea trecem la (topoare) toporasi, violete pentru fete si alte gingasii./ deci?/ (ptr rezumat:/ in curtea bisericii, dupa slujba, masa mare cu tot felul de bunatati. intr-un cos minunatii de mere si un bilete "va rugam luati numai cate unul; dumnezeu va vede" alaturi pe o tipsie, o placinta superba si un bilet "l  ...continuare .
39 comentarii
modifica
tot dorul
de Lady Allia la: 25/01/2008 07:06:28
m-ai gătit frumos pentru viaţă...mamă./ mi-ai îmbrăcat sufletul în alb şi l-ai împodobit cu bunătatea ta. / l-ai crescut mare prin iubire şi l-ai lăsat liber prin înţelegere şi încredere./ azi mi-e puţin pătat, dar tot "nu fac rău dacă pot face bine" - cum tu mi-ai spus vorbă de căpătâi în viaţă./ mi-ai dat genunchere din sufletul tău făcute. să nu mă dor când cad şi stau în ţărână - muşcând din mine ca să mă simt./ mi-ai dat zâmbet din ochii tăi să strălucesc când zâmbesc larg, iar tu să mă vezi şi când nu ţi-s aproape./ mi-ai dat putere din inima ta...să nu mă opresc decât atunci când viaţa mea va fi o amintire pentru copii mei./ mi-  ...continuare .
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...