arhiva: 03/01/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Top 3 (at least) most hated books
de lafemme la: 03/01/2008 20:35:46
ma gandeam io asa.... ca de ce nu... ar merge si un top al cartilor pe care le-ati urat si le urati in continuare foarte tare... din ce motiv? nu se pune... ca ati fost fortati de imprejurari sa le cetiti... ca v-a pus profa, ca bacu sau examenu nu se putea lua fara de ele... ca v-ati apucat sa le cetiti la recomandarea lui tz-ulescu si v-ati ambitionat sa le terminati... ca v-au enervat atat de tare incat vi-ati spus: te termin io ca altfel ma termini tu pe mine!!! ... aceste vorbe mnu se pune... trebuie sa existe unele carti de v-au scos din rabdari ... pe mine ma roade curiozitatea care sunt acelea ...
65 comentarii
modifica
lipsa de profesionalism
de anisia la: 03/01/2008 18:46:53
legea marketingului spune ca sa nu promiti in vant ori peste puterile tale./ iara ce ai promis sa respecti, sa indeplinesti, sa promovezi./ legea comertului zice ca domnu' client e stapanul nostru. el ne plateste salariul, profitul, plusul in banca - el comanda./ legea deservirii zice ca profesionalismul este cheia succesului./ asa-i. / problema e insa ca nu toata lumea stie ce este profesionalismul in ceea ce priveste deservirea clientului. ori cum se aplica. ori de ce. ori ce avantaje are. ori ce dezavantaje./ ori poate stie, dar ignora./ ori nu da importanta./ orice client, oricat de prost imbracat, ori fidel, ori nou, ori neasteptat, ori apropiat - trebuie tratat cu profesiona  ...continuare .
124 comentarii
modifica
plimbare hai-hui
de juli la: 03/01/2008 09:14:42
ganduri ce nu se transforma-n cuvinte, sentimente strivite, pustiu…, ceata.. am plecat la plimbare hai-hui…pasii m-au purtat singuri spre pădure.doar eu si gandurile, pentru a ma regasi .mi-am daruit o clipa .ce prostie!timpul…timpul nu-mi mai este aliat. spaima, m-a făcut sa grabesc paşii…vad inserarea care se-apropie, si-i trecut un pic doar de amiaza, soarele-mi zambeste dintre nori.incerc sa-i prind o raza sa-mi scald chipul in lumina-i jucausa.uit, razele-s sageti cazute piezis.alerg, nu ştiu când am ajuns la liziera, primii copaci au ramas in urma.inaintez, ma duc pasii pe poteca, urmaresc firul apei in amonte, convinsa fiind ca voi gasi izvorul si poienita,locul unde s  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Urari fast-food
de 1brasovean la: 03/01/2008 08:32:54
si anul acesta, ca si mai an, primit-am `jde urari prin telefon. ia sa videm ce mai zice lumea, ce mai ureaza cu spor si drag…/ desigur, sunt bucuros si fericit, senderii imi umplu rahatul de casuta de mesaje cu urari la minut, facute-copiate, mai iute ca prajitul cartof de la mecdonaldshi [sau de la meccicheni? acolo baga cartof rasfiert in ulei?]./ [grupa modele pentru la anu`] sms-ul carnat, de la unii la altii – se ia mai repede ca paduchele lat/ “sarbatoarea craciunului sa va lumineze casa si sufletul, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi. sarbatori fericite!”./ sau asa: “fie ca spiritul craciunului sa iti aduca pace in suflet, belsug in cas  ...continuare .
12 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: