arhiva: 31/01/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Tu
de cosmacpan la: 31/01/2008 22:26:45
cine eşti tu?/ nimeni./ bine dar, nimeni nu are vise…/ nici eu nu mai am, / le trăiesc./ ce vrei de la mine?/ Ţi-e frică?/ nu, dar mă roade../ atunci, din pulberea ta/ vom croi vise./ asta-i tot?/ Ţi se pare puţin?/ e mult?/ suficient pentru cei/ ce te vor urma./
5 comentarii
modifica
am dorit
de cosmacpan la: 31/01/2008 22:25:54
colţii ce-au muşcat din noapte/ au căzut pe pragul zilei/ Întunericul frământă, humus pentru un nou mâine./ pielea toată îmi plezneşte/ Încolţesc pe buza vieţii/ mă ridic verde spre-albastrul/ zărilor de tine pline./ mi-am dorit să străpung lumea/ Şi-am crăpat pântecul geei/ aurul îmi curge-n spice/ certe-mă in veci toţi zei./
5 comentarii
modifica
Maestrul nu repetă nimic
de cosmacpan la: 31/01/2008 22:24:10
domnule, arată-mi te rog, ce faci ca să seduci?/ aş vrea...mi-ar place să.../ asta e tot? banal? doar atâta poţi?/ doamnă, aş putea să merg să vă plătesc facturile.../ Şi toate visele neprinse în lista anexă.../ domnule.../ da doamnă, şi cred că m-aş descurca să supraveghez/ echipa ce vine să vă cureţe viaţa/ nu de alta, dar să nu rămână ceva între cute../ bine dar.../ Şi la călcat mă pricep doamnă,/ mai ales gulerele apretate ale decepţiilor/ Şi manşetele regretelor tardive.../ tinere.../ da doamnă?/ ce oră e?/ nouă diamante şi un sfert doamnă./
19 comentarii
modifica
neinteleasa
de bungardeanadela la: 31/01/2008 21:51:58
pentru cei care nu fac diferenta intre fond si forma...in ziua de astazi oamenii te critica pentru felul cum te imbraci cum arati,cum gandesti,si chiar cum scrii...dar aici pe aceasta pagina nu suntem la un atestat sau o lucrare de licenta pentru caligrafie...sunt noua si nu-mi pasa...pot folosi cratimile pot inventa scrisul meu indiferent de el...de ce judecati oamenii dupa aparente...?pentru ca nu cuonaste-ti interiorul...in fine
7 comentarii
modifica
De ce te iubesc ? D'aia!
de om la: 31/01/2008 19:59:42
am citit astazi prin cafenea niste randuri care m-au dus cu gandul la motanelul si la "postulatul" lui: iubirea e un act egoist. iubesti ca sa te simti implinit./ citisem, ceva vreme in urma, o alta confa care stipula ca dragostea nu exista (imi pare rau, dar nu-mi aduc aminte autorul confei). in lumina motaneasca, oare cei care nu (mai) cred in dragoste se pot considera altruisti? ;) sau pe moarte? -in virtutea zicalei: unde dragoste nu e, nimic nu e :((/ voi puteti explica de ce iubiti?/ imi pun nelipsitul text grila (pe care va rog sa-l ignorati :). iubesc pt ca:/ -ma iubeste (sic)/ -ma intelege/ -ma apara/ -imi da apa la moara/ -ma satisface sexual/ etc/ idee pt trolla  ...continuare .
110 comentarii
modifica
low level
de motanelul la: 31/01/2008 18:34:22
de ce e asa de greu sa va vedeti de treaba?/ ce diavol va face sa va dati cu parerea?/ eeee, asa cred io!!!/ ba nu, esti o vaca, asa cred io!!!/ ba nu, tu esti un cretin, io cred invers!!!/ cine are nevoie de parerile voastre?/ io am dreptate, din motivele astea, restul sunt tampenii.../ ba io am dreptate, uite de ce.../ si nu va ganditi ca de fapt, voi vorbiti despre mine./ eu am facut ceva si mi se rupe de voi./ eu fac ceva si pentru mine nici nu existati./ dar nu, in trufia noastra punem la zid, aruncam cu pietre, ne dam cu parerea/ betivi bolnavi in colt de strada fac politica/ iar lorzi spilcuiti se folosesc de sondaje/ va dati cu parerea, despre ce ar trebui sa fac sau sa nu fac e  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Cafeneaua - ramane asa sau se mai schimba?
de queenmary la: 31/01/2008 17:35:32
nu am mai intrat de o bucata buna de vreme pe cafenea. si o redescopar in aceeasi forma in care am lasat-o. pentru ca nu am stiut unde sa postez intrebarea mea, am creat un subiect nou./ asadar, cafeneaua va mai fi cumva imbunatatita? adica, ii vor fi candva adaugate functionalitati de genul: search, ajutor, un buton de "go to top", ceva, altceva, orice :)/ sper sa nu supar pe nimeni cu intrebarea asta... dar am fost oarecum dezamagita sa vad ca nu s-a mai schimbat nimic pe aici de mult de tot. nu de alta, dar ar fi de mare ajutor ceva imbunatatiri.
37 comentarii
modifica
apoi lumina a-nceput să cânte
de Sancho Panza la: 31/01/2008 14:09:08
am visat / că născusem / / o fetiţă frumoasă cu / buzele tale şi / lumea era o ghindă de aur / o ghindă de aur de aur de aur/ de fapt nu născusem ea ieşise din mine aşa/ curgător cum ar ieşi un oftat când încremeneşti / la fereastră / şi nimic nu clinteşte întunericul / un pas mai încolo / prin piele-mi ieşise mă privea / mă privea / fără mustrări doar mâinile ei / mâinile ei se uniseră / cupă / în care tăcut picuram/ / copyright adriana lisandru/ /
32 comentarii
modifica
Solidarizare
de Stefan Doru Dancus la: 31/01/2008 11:36:11
de acord cu actiunea lui ion zubascu/ comunicat de presa/ conform adresei blocului national al revolutionarilor catre directia de sanatate publica a mun. bucuresti, "d-l ion zubascu, membru al uniunii scriitorilor din romania, a declansat actiunea de protest greva foamei in semn de solidaritate cu revolutionarii aflati intr-o astfel de forma de protest inca din data de 18 dec. 2007 la palatul national al copiilor. protestul se va desfasura la palatul national al copiilor". / d-l ion zubascu a declarat ca intra in greva foamei "din respect fata de privatiunile si suferinta revolutionariilor aflati de 45 de zile in greva foamei pentru deziderate care sunt ale intregii societati civile: 1)  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Durerea noastră
de Lialy la: 31/01/2008 11:18:08
pământul azi înalţă spre ceruri gropi brumate,/ căci dorurile toate ne sunt înverşunate./ lipsită de schimbarea urâtului în bine,/ vâltoarea-nsingurării e aspru roi de-albine./ cu noaptea împrejur talazul ne înghite,/ lăsând în urmă case de mâl pecetluite./ icoanele-aruncate din mâinile luminii,/ În degetele morţii amar îşi pleacă spinii./ culcaţi în iarba fină a şoldului divin,/ suspinul ne răsfrânge în aşternut sangvin./ plopi doborâţi pe şesuri se-nchină la altare,/ plângând frunzişul tânăr ce zace sub picioare./ vântul străbate-n şoaptă pustiul amorţit,/ Împrumutând privirii un petic încolţit./ Şi-nlănţuiţi de gânduri pierdute  ...continuare .
14 comentarii
modifica
iubire
de INSULA ALTUIA la: 31/01/2008 09:45:51
mi_ai picurat in suflet a dragostei licoare ,zile si nopti in sir mavei iubi tu oare?? te chem ,te strg ,te caut in dimineti senine si de durere pling ca nu esti linga mine.
165 comentarii
modifica
poveste cu tel ( I -pct. b)
de tuxedo la: 31/01/2008 09:03:52
pe 13 februarie a avut loc o noua sedinta la care au fost convocati de data asta administratorii tuturor scarilor de bloc din cartier si presedintii asociatiilor respective de locatari./ s-a ajuns la o neobisnuita solutie, formulata cu voce grava de domnul oprescu: stimati concetateni, dragi vecini, domn’ stamate, domn’stanica, prieteni : primul pas este o scrisoare la guvern, futu-le muma in cur , ca dezinformeaza poporu’ si pe mine,si pe dumneata, nea ilie-care stai si te uiti ca la circ, ca nu dumneata ti-ai creat necazuri conjugale din asa cauze,mersi ,esti singur si nici ca-ti pasa, dar ti-oi da seama ca nu-i in regula, stai numa’ si vezi...., sa ne zica si noua domne daca sunt z  ...continuare .
18 comentarii
modifica
poveste cu tel ( I - pct.a)
de tuxedo la: 31/01/2008 09:02:10
petronela n-avea tel cand lui barbat-su-titi oprescu- i s-a facut pofta de mamaliga./ a luat si ea o furculitza si a facut tot ce-a putut dar tot a iesit asa cum nu trebuie-plin de cocoloase.nu era idioata –mersese acu’ doua zile in piatza ca se gandise ca-i va trebui , la fosta sticlarie si apoi la metalo-chimice dar nu gasise nici teluri, nici furculitze lungi, nici macar linguri –in treacat fie spus./ in tot cartierul nici urma de tacamuri , ca sa nu mai zicem de chestii mai complicate cum ar fi role cu zimti de taiat aluat in onduleuri pentru saratele si cornulete, strecuratori mari, mici, spumare, polonice sau spatule de orice fel. luase autobuzul 7 si se dusese si in centru.a  ...continuare .
14 comentarii
modifica
O altă vină a fumătorilor (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 31/01/2008 04:09:36
eu, nicicând nu am fumat,/ insă numai dacă stau/ lâng-un fumător, când beau,/ vin acasă afumat./
20 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: