Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 04/01/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vand Magar
de betivu la: 04/01/2008 21:36:31
vand magar/ an de fabricatie 2004/ culoare : gri-argintiu/ consum : doi saci de fan pe zi si o galeata de apa/ urechi reglabile/ claxon ( iii-haaaa )/ viteza maxima : 10 km pe ora,depinde de drum/ frana cu impamantare/ pret : gratis numai sa scap de el/ by http://betivu.blogspot.com/
9 comentarii
modifica
Hitler, my love...
de diana vlase la: 04/01/2008 19:25:45
intr-o lume prea viciata, mi s-arata calea spre fericire. minti putin, taci putin, inseala putin, mai bea putin, goleste sticla de vin... asteapta-ma sa vin.../ intr-o camera goala, sta goala si goala de ganduri priveste catre stele, si ele ii arata calea. n-o vede, si crede ca fiecare stea are o cale de-aratat. pacat! a scris, n-a privit, a omis panorama.../ as fi ucis toate stelele mele in cautarea soarelui... exact ca el, numai ca el s-a pacalit pe drum, privind intr-o oglinda un soare de argint. si ma intreb daca ne trebuie doar sulfatul sa fabricam oglinda, sau grinda pe care sa stea gandul indreptat spre soarele din stele?/ ...apoi s-a odihnit... a terminat de facut lumea, apoi s-a od  ...continuare .
28 comentarii
modifica
Durere
de Roman Haduch la: 04/01/2008 15:30:31
te doare ideea?/ te doare un dinte?/ te dor datoriile?/ te doare că nu eşti înţeles?/ te doare clipa care trece in zadar?/ te doare golul de idei?/ te doare lipsa de curaj?/ te doare obraznicia?/ te doare lipsa viziunii?/ te doare superficialitatea?/ te doare spatele?/ te dor oasele?/ te dor ochii?/ te doare ficatul?/ te doare singuratatea?/ te doare ca ai bani?/ te doare ca nu ai bani?/ te dor neintelegerile?/ te doare ca nu esti printesa?/ te doare ca nu esti print?/ te doare ca esti printesa?/ te doare ca esti print?/ te doare tradarea?/ te doare corpolenta?/ te doare lenea?/ te doare varsta?/ te doare razboiul ?/ te doare minciuna?/ te doare adevarul?/ te doare starea  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Chiar de-i tarziu...
de Sancho Panza la: 04/01/2008 14:32:05
un "la multi ani!" calduros si o imbratisare prietenilor mei (ne)vazuti./ fie sa fim vii, inainte de toate.
27 comentarii
modifica
Jurnal de bord (26)
de alex andra la: 04/01/2008 10:28:20
/ sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă/ În autocar cu trei prieteni. În rest, figuri „îngrămădite”, terne. peisaj monoton, cenuşiu, asemeni cerului înnorat. Îmi pun căştile în urechi şi închid ochii. c. îmi spune: „autisto !” are dreptate. când nu-mi place lumea din jur, mă închid în a mea./ ninge. cu fulgi incredibil de mici şi de rari. o plutire de cristale./ 2008 debutează cu o mulţime de treburi plicticoase. le mai amân două-trei zile. de-aş avea şi conştiinţa împăcată.../ va trebui să reiau gimnastica. a trupului... şi a minţii. m-am lenevit peste măsură. mă simt greoaie, înceată, opacă, obtuză... parcă nici nu  ...continuare .
53 comentarii
modifica
cu mucii pana la genunchi...
de monalu la: 04/01/2008 10:04:37
..ce varste aveti voi copii rebeli ai planetei inghetate?...cine ma crede ca dragostea la 39 de ani e cea mai mare belea..?..cine mai stie -cine mai stie?cum e?cui i s-au involburat gandurile si actiunile in creier si-n madulare de s-au luat la tranta cu dregatorii? cui i s-au legat lacrimile-n barba ca perciunii unui vechi si neridat mndarin..? de dragoste neatinsa la momentul exploziei soare din inima batanda? v-au intzepat acele aricilor in buricele viselor vreodata? s-au implinit? v-au vizitat ursitorile la nastere? nu ma ardeti pe rug cu judecata voastra daca n-ati iubit.../
75 comentarii
modifica
(Ma mai) primiti cu colinda?
de Bitterdream la: 04/01/2008 00:24:28
la multi ani, doamnelor si domnilor!/ in 2008 sa fie in continuare ce doriti sa fie, sa se intample ce nu s-a intamplat si va doriti si sa primiti ce va lipseste si stiti sau nu stiti ca va lipseste./ mda...cred ca am calcat pe trena cuvintelor si ne-am rostogolit impreuna in mijlocul cafenelei./ nu conteaza. conteaza doar ca sunteti aici . ca suntem aici./ multa sanatate si spor la preparat si gustat cafeaua :)
156 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...