arhiva: 05/01/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Alte gloange, alte cioace si-alte schituri
de Intruder la: 05/01/2008 23:59:39
la o intersectie pavata cu piatra cubica, este cafeneaua lui racovitan. daca intrebi navigatorii, trecatorii, zburatorii cu plete, falansterii, domnisoarele infofolite-n fulare, domnii cu joben si ghete cu scartz, blogerii, taximetristii, marinarii...majoritatea o stiu sau au auzit de cafenea. / ok! trece omul pe strada si dintr-odata ii apare cafenica in cale, precum carciuma-n drum...intra, se sterge pe presul din antreu si deschide usa din sticla mata. unii au muci si si-i sufla de draperia care mascheaza garderoba...nu-i nimic, nu se face sa intri cu mucii in local! / in cafenea e cald iarna si racoare vara. sunt lampi pe ici si colo si nou-venitul (vorba vine, cateodata!) simte nevoia sa  ...continuare .
84 comentarii
modifica
Calatoria fantastica a lui Gelu la Radauti (I)
de lafemme la: 05/01/2008 23:17:22
la gelu în bucătărie era mereu nebunie, cratiţe cu crustă groasă de sos de spaghete aruncate unele peste altele, şerveţele folosite de la petrecerea de acum o săptămână, câte o furculiţă căzută pe sub scaun şi împinsă probabil cu piciorul atunci când venise cineva în vizită. frigiderul lui gelu era pentru toţi cei care veneau pentru prima dată acolo un fel de chivot al surprizelor, acoperit de bileţele post-it, încărcat până la refuz, colorat ca un câmp de floarea soarelui prin care se împleticeau tot felul de idei, care mai de care mai fantastice, scheme mâzgălite cu cioturi de creioane colorate, toate mototolite, atârnând patetic de magneţii în forma d  ...continuare .
19 comentarii
modifica
destinul
de superbaraluca la: 05/01/2008 21:09:50
crede-ti in destin?sa existe oare?ce ziceti voi?
42 comentarii
modifica
Nu exista dragoste!!!!
de capuccino la: 05/01/2008 19:54:36
nu shtiu ma gindeam shi eu la tema data shi am ajuns la concluzia, cit de teribil nu ar suna, in ziua de azi nu exista dragoste!!!!!!exista doar "dragostea" din interes care se transforma in casatorie din interes, mai departe in a face un copil pentru a avea pe cineva care iti va duce familia mai departe, dar dragoste nu exista. cred in "dragostea adevarata" a parintilor mei, dar nu pot sa cred ca adolescentii sau tinerii din ziua de azi pot iubi!istorioarele de dragoste frumoasa exista doar in filme shi telenovele
61 comentarii
modifica
a pleca sau nu?????
de capuccino la: 05/01/2008 19:42:49
ma uitam shi eu pe site shi gasesk asha o intrebare de a ramine sau nu in rominia?????/ da desigur e o decizie importanta de luat, da plecarea merita????inainte de a pleca sau macar de a ma gindi la asha o posibilitatea mias punea intrebarea/ oare merita sa plec “undeva” ? oare aceshti citiva banuti pe care ii pot face shi aici merita chinul de a-mi lasa in urma familia, pretenii, deprinderile, obiceiurile?/ oare nu e o rutina frumoasa cind te scoli in fiecare dimineata te duci la geam shi vezi cum soarele rasare, parca acasa e mai frumos acasa, cerul e mai albastru in gradina casei tale, mirosul de clatite cu ciocolata facute de mama ........ unde ai sa mai gases  ...continuare .
41 comentarii
modifica
Faţã, feţe. Spate.
de emanuel kripto la: 05/01/2008 11:35:03
faţã, feţe. spate. / / in limba romana substantivul ’’spate’’ este defectiv de plural. cuvantul inchide adica in sine o singuratate continua, absoluta, iar singuratatea, in genere, este inteleasa ca un element nespecific uman, la granita chiar cu patologicul. altfel spus, ceva refuzat, ocolit, ignorat cu buna stiinta, in orice caz, ceva nedorit. omul – fiinta sociala preferabil “sociabila”), cu tot ceea ce deriva de aici. / in opozitie cu “spate”, “faţã” este mult mai maleabil. exista “faţã” dar exista si “feţe”. “faţã”, adica ceea ce se remarca la prima privire, ceea ce este la indemana, ceea ce apare intai (aparenta?!), faţa, deci, prin insusi  ...continuare .
44 comentarii
modifica
Personal
de motanelul la: 05/01/2008 11:14:17
incerc sa fiu discret/ sper ca nu ma contrazic azi/ pm, pm si nimic/ poate azi...astept oricum/ orizontul se ingusteaza, limita isi atinge limitele/ sunt ceea ce sunt/ maybe a miscalculation/ maybe an enemy's luck/ nush/ uneori vedem un singur reason to be / ce facem daca dispare si el?/
18 comentarii
modifica
Beletu' de-ntors
de Intruder la: 05/01/2008 08:31:15
s-a mai dus o vacanta! / de fapt, ce vacanta? cand spun vacanta, ma gandesc la plaja, mare si shlapi! / nici n-am apucat sa plec acasa cu beletu' ala ca m-am si-ntors! / as dormi vreo doua zile, adica 48 de ore non-stop! cred ca cel mai mult am dormit in avion. am avut locul de la geam, desi l-am rugat pe tipul de la bagaje sa-mi dea un loc la margine! langa mine, o batranica si la marginea "mea", sotul ei (cred). ca prin vis, i-am auzit vorbind in franceza. ce mama ma-sii cautau astia pe otopeni dupa sarbatori?? / in fine...mai erau o gramada de romani smecheri si tatuati, cu gagici dupa ei. toate cu saptejdemii de inele si cu figuri. la un moment dat, batranica de langa mine mi-a lasat masu  ...continuare .
85 comentarii
modifica
memorie?
de m1hai la: 05/01/2008 07:29:49
mai stie careva de cind nu mai sunt alimentele pe cartela?/ cam in ce luna si an?/ chiar din dec.89?
11 comentarii
modifica
ieşire din scenă
de alex andra la: 05/01/2008 07:02:38
„îţi scriu dragul meu în ultima clipă”/ aşa îi spunea ea dragului ei scriindu-i/ aplecată asupra colii tip a4 împăturită în două/ el fiind plecat de mult din iubirea lor nemaipomenită/ ea mai adăstând pe marginea reveriei preţ de o smintită speranţă/ „las în urmă sentimente în stand by / alunecări de teren cataclisme/ săruturi amânate/ plăci de patefon cu arii celebre din opere / impresii răsărit de soare/ veioza de la capul patului aprinsă/ perna din puf de gâscă / mărturie a decolărilor noastre ratate/ o carte cu filele netăiate/ semnele noastre cardinale în mişcate hărţi astrale/ în şifonier rochia roşie a viforoaselor noastre tangouri / c  ...continuare .
64 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...