arhiva: 06/01/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
despre nimic
de Cezar Petrescu la: 06/01/2008 23:02:23
o…mat…/ imi surade din geam floarea-npaienjenita de cel care aduce vestea ca mai sunt musculite in fata semineului si a gerului… sau cum dracului s-o zice !afurisita de pisica ma dezmiarda cu torsul ei in locul unei dive a zapezii ,sclipind in culorile soarelui apus bucatile de zahar cubic aruncate ca niste zaruri(la noroc)in ceaiul meu “de verde” sau “de negru” sau de baut...si uite-asa raman cu 6:6(:}}})!minteam!si voi va minteati cand crezuserati ca am pisica rupta-n doua!volubil,strasnic,concupiscent,deraiat,alunecos,simandicos,codos,supermanoi,papusoi sau gluga de coceni,semantic sau romantic,voios,sleios,vanjos,cornos,porcos,mamos,lenevicios…..si de care-o mai fi…cr  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Calatoria fantastica a lui Gelu la Radauti ( II )
de lafemme la: 06/01/2008 21:58:22
plecarea fu anunţată familiilor prin trei scrisori lăsate pe masa din bucătărie, care aveau să fie descoperite pe la ora şase, atunci când lumea îşi bea cu ochi mijiţi cafeaua, că doar trebuia să stea in noapte până la sfârşitul episodului 345 din telenovela cea nou nouţă importată tocmai din columbia în sacii de cacao şi mango. cei trei insa, nu s-au mai culcat deloc. fără să mai stea prea mult pe gânduri, echipaţi în trening, cu cască de miner pe cap (furată de la vărul kiri) şi cu săpăligile lui ducu de pe balcon, cu care mama-sa planta flori în faţa blocului în fiecare primăvară pentru a fi rupte de copii demenţi ai vecinului, cei trei se năpustis  ...continuare .
3 comentarii
modifica
S.O.S.
de lafemme la: 06/01/2008 21:29:06
cu o rugaminte la domiile voastre vin si eu... si vous aimiez, si vous desiriez... dites-moi... ce ati mai cetit in ultima vreme de v-o placut... ca parca nu stiu de ce sa ma mai agat prin librarii... si o sugestie, 2, 3... 99 n-ar strica la casa omului/ p.s. de ce nu ar merge si vreo cateva recomandari de pe cafeneaua domniilor voastre... scriituri de v-au placut asa de tare de v-au ramas aproape
16 comentarii
modifica
incongruenţe
de Sancho Panza la: 06/01/2008 19:21:31
iar în ceasul proscris ni s-au îmbrăţişat nălucile/ (clipa a ţipat preţ de câteva vieţi)/ care năluci?/ nu întreba!/ ele dorm încă într-un ochi de zăpadă/ cu mâna sub tâmplă şi genunchii / neconturaţi / unde pleci, omule?/ nu întreba!/ în istoria pe care o vom scrie / împrumutându-ne unuia altuia degetele -/ vom pipăi zimţii lumii, ne vom lăsa amprenta / în primordii de litere/ şi va povesti pielea noastră/ cărnii/ şi buzelor de acum/ că totuşi am fost / curgători/ cum neînceputele ape./ / /
63 comentarii
modifica
bANC
de 1brasovean la: 06/01/2008 17:52:32
intrebare: ce este galben, rosu si albastru si nu-ti da picioare-n fund?/ raspuns: masina romaneasca de dat picioare-n fund.
5 comentarii
modifica
Scrisori din Impas (4)
de alex andra la: 06/01/2008 17:01:14
ninge de o săptămână. dragul meu drag. mi s-au spălat ochii de atâta alb. / visez la rochia mea albă de vara trecută, la umbra răcoroasă din privirea ta, la paşii noştri egali pe străduţele înguste ale unei barcelone insulare, numai a noastră, ruptă parcă de realitate, de mulţimea localnicilor şi a turiştilor ce o împânzesc. / altă secvenţă ca de vis. tu şi eu sub cerul liber al catedralei lui gaudi, cu lumina soarelui scurgându-se pe pilonii ce se avântă copaci spre bolta abstractă, dumnezeiască în absenţa ei. Ştiu că mă pot sprijini pe braţul tău, dar n-o fac, cu riscul de a pierde contactul cu dalele, cu tine, cu mine.../ de ce retrăiesc oare c  ...continuare .
32 comentarii
modifica
Am nevoie de ajutor!!
de DeeSse la: 06/01/2008 16:27:16
buna! sunt o adolescenta in varsta de 16 ani. acum cateva zile, eu eram impreuna cu prietenul meu intr-o postura mai delicata, la mine acasa, iar mama tocmai atunci a intrat in casa... dupa aceasta, l-a dat afara pe prietenul meu si pe mine m-a mustrat, mi-a spus tot felul de lucruri: ca prietenul meu vroia doar sa se culce cu mine, ca toti vor acelasi lucru, mi-a interzis relatia cu el, mi-a spus ca ii va zice tatalui meu (care este plecat in strainatate), a zis sa aleg intre prieten si familie... m-a amenintat ca daca o sa intarzii de la scoala, chiar si 5 min, imi voi gasi bagajele la usa... eu imi iubesc prietenul, si el ma iubeste pe mine.. sunt sigura.. dar ea nu intelege.. crede ca sun  ...continuare .
84 comentarii
modifica
sufletul mortului
de superbaraluca la: 06/01/2008 15:38:06
stiu ca o sa vi se para un subiect mai ciudat,dar am o curiozitate si am sa va intreb:voi credeti ca,dupa ce un om moare la cateva zile sufletul lui se intoarce pentru cateva secunde sau minute in casa unde a locuit?batranii spun ca e adevarat,voi ce credeti?
66 comentarii
modifica
cu masca ,fara masca?!
de juli la: 06/01/2008 10:12:35
intr-o zi de vara, fiind cald afara,/ am pornit prin sat… nu la colindat!/ ci la adunat…pietricele / sclipitoare, prelucrate…şlefuite/ si şcolite…/ fiindcă -mi trebuia’/ pentru masca mea / ce e-n voga-n lung si-n lat./ insa, drept-ii dara , ca pornii hai-hui/ si-ncepui sa spui, braşoave mai multe/ despre oi cornute,despre cai rasaţi,/ verzi, agatati pe pereţi…de vretzi/ pentru (scuzaţi) natafleti…./ timpu’-i sfetnic bun.../ pe bune va spun, ca am aşteptat/ moment’ oportun …/ si el s-a ivit...balul/ undeva-ntr-un sat …/ si va spun curat ca io,/ m-am distrat …/ insa-mi cer iertare!/ pune-ti la intrare/ o pancarta mare si scrie-ti pe ea;/ circuit închis…este  ...continuare .
57 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...