arhiva: 07/01/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un intrus cocârjat
de Intruder la: 07/01/2008 23:20:27
anul asta o sa vedeti un intrus cuminte, dus cu pluta si recitand din elena farago. / poa' sa ninga, poa' sa ploua...or sa aiba toti loc de mine (daca n-or sa se-mpiedice-n sireturi!) / ...nici n-o sa mai golesc tot ibricul de cafea, o sa las si la altii! (zatul!) /
31 comentarii
modifica
sfaturi
de om la: 07/01/2008 23:20:11
considerati folositor sa dati sfaturi (de viata si/sau comportament) pe internet unor persoane total necunoscute?/ dpmdv:/ -pro, doar in cazul in care persoana este cu capul pe umeri, dar o astfel de persoana nu ar cere astfel de sfaturi importante (unor necunoscuti). dar oare cum stii ca este cu capul pe umeri asa...din prima?/ una cu capul pe umeri, mai repede, ar cere sfaturi despre cum sa ude florile din casa :) / -contra, deja nu stie ce sa faca pt ca nu analizeaza bine situatia. daca nu o analizeaza bine, atunci o prezinta denaturat, iar daca o prezinta denaturat poate capata sfaturi proaste, in ciuda dorintei de bine a sfatuitorului. deci se poate face si mai mult rau./ m-am insp  ...continuare .
37 comentarii
modifica
Un motan zburlit
de motanelul la: 07/01/2008 22:34:38
o sa vedeti anul asta un motan ceva mai zburlit. m/am cam saturat de candoare si raspunsuri impacacioase. va fi ori-ori.
22 comentarii
modifica
Tine tu cheia sa caut io felinaru.....
de cosmacpan la: 07/01/2008 19:21:57
http://www.youtube.com/watch?v=y-_wl96_mgw/ fratzilor!/ am incurcat-o, m-a pus sf ioan, sa va zic ceva (cica-s gura de faur) da nu prea stiu io cum s-o potrivesc....ca pana amu ceva ani se potrivea mai bine vorba in gura la o ocazie, ca asa am inceput io: cu o poiezie de pa vremea cand venea mos gerila (am vuit a spune gerula da ala era dintr-un vilm cu tata decebal si cu mama noastra roma) si da..../ apoi am zis - ba nu, am suflat la ora de mi-o pus doamna 2 si taica-miu mi-a depus doua perechi da palme pa obrajori ca doi bujori (ca mi-era o rushinii, mama, mama) si apoi am spus serenade la fereastra (la fereastra casei mele e un cuc, aaa un nuc....) si apoi am inceput a spune numai prosti  ...continuare .
9 comentarii
modifica
1/7/2008
de oldrembrandt la: 07/01/2008 19:16:37
/ da, am reinceput sa scriu. recunosc, ma intreb cum e; am cam uitat - sau... uitasem, de fapt. nu mai stiu cum era "inainte" sa pun vorbe cap la cap, dar din cate imi amintesc, parca posedam o oarecare maiestrie, ma impresionam pe mine insumi cu tot felul de jocuri de cuvinte nemaivazute, nemaiauzite. ce patetic, nu?/ am mai alcatuit unul de curand - unul care din pacate nu functioneaza decat in limba popoarelor barbare... dar mai bine nu vi-l zic. veti rade de mine. sa radeti! de cine?/ daca "inainte" scriam pe un ton de dulceata de nuci cu aspartam, "acum", sa stiti, m-am schimbat. scrisul meu (cel mai) recent si (cel mai) nepurtat are mai nou gust de bere, dar nu orice fel de ber  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Invalmasala
de charlie la: 07/01/2008 13:39:25
mi-am pierdut pesimismul, sau mi se pare poate... trebuie sa mai am putina rabdare pana sa imi dau seama exact ce se intampla. spun asta pentru ca am inceput sa zambesc gratuit, fara "sa fie nevoie". am zambit azi dimineata celor 2 ochi albastri care sopteau atata intelepciune si intelegere, anii isi spuneau cuvantul. era asezata pe scaunul din capat al autobuzului care ma aduce la serviciu, ca si cum ar fi fost asezata acolo strategic, ca sa mai poata privi lumea in invalmasala ei. cine stie cum era lumea cand era ea tanara, sau cum o percepea ea?... acum avem telefoane mobile si carduri si putem asculta muzica cu niste "fire" bagate in urechi, dupa cum imi spunea bunica mea. :). mult prea m  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Crãciun
de Giordano Bruno la: 07/01/2008 13:07:40
un cor divin din cer coboarã/ sãdind iar liniştea-nvãluitoare,/ pe faţa-mbujoratelor priviri.../ tãcerile se-aştern şi-n cuibul de valori.../ doar dragostea şi-o jalnicã vioarã,/ plâng... pe-o patã de etern.
24 comentarii
modifica
Berbecul
de M a o la: 07/01/2008 12:57:04
„castelul” era, de fapt, o ramasita a unui vechi conac boieresc, partea locuita, care, in urma unei restructurari impuse, se transformase intr-o cladire partial renovata, cu doua apartamente la etaj si „casa pionierilor” la parter, aceasta din urma avand in prelungire trei garaje, si alea nationalizate, in care rugineau niste masinute de carting, foste vedete mecanice ale clubului de carting atasat casei pionierilor. cladirea, in forma de l, avea si un turn, de unde, pe vremuri, un clopot de bronz, a carui voce n-am auzit-o niciodata, domina imprejurimile. tiganii l-au furat in miezul zilei, fara ca cineva sa dea mare importanta faptului./ fata in fata cu palatul, la vreo doua  ...continuare .
102 comentarii
modifica
Calatoria fantastica... ( III )
de lafemme la: 07/01/2008 12:20:44
prima haltă fusese făcută într-un sat mic şi pricăjit, ca orice alt sat în care are centrul pe strada cu biserica şi primăria acolo unde tot omul îşi începe ciclul mistic cu botezul urlând din toţi rănunchii, căsătorindu-se mai târziu cu acel mare gol în stomac şi privire pierdută de vită dusă la tăiere printre exclamaţiile şi bocetele babelor de pe uliţă strânse toate ca la circ, şi terminând cumva tot în acelaşi spirit, tot cu babe şi tămâie şi văicăreli prelungi de care au să uite cu toţii după priveghi, atunci când aburul băuturii ţi se suie la cap./ intrară pe uliţă de abia seara, ca să evite întrebările neplăcute şi gura satului ş  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Criogenica
de arthur la: 07/01/2008 09:51:54
..anul nou cu bucurie si noroc, asa sa fie.../ fara exclamatii, confetti, artificii, bezele./ intrati direct in nameti pana la gatul tranzitiei./ cuvintele ingheata si ele pe buze sau intre doi neuroni rebeli sau inca functionali, afara e mai cald ca inauntru! (brrr) ce senzatie de straniu ante '89/ sosele infundate si troiene pe pozitie, piese de muzeu,nemiscibile/ amintiri din scoala elementara: arkadi gaidar "comandantul cetatii de zapada", literatura sovietica pe paine sau pe vodca, cum preferati, sau ambele, livrata in marele razboi de eliberare in conditii loco si noua pe post de bibliografie de lecturi suplimentare.../ vremuri, transee in zapada, copiii de azi nu au habar de asta.../ n  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Povestea unui parlit
de phoenixgelu la: 07/01/2008 09:15:04
povestea unui parlit / by: me harhata gelu/ pentru: nicoleta bruma/ intr-o zi , pe inserat / ce sa vezi ! m-am apucat / m-am spalat , m-am imbracat / si afara am plecat ./ si pe drum eu cum mergeam / ce sa vezi ghici tu, daaa / peste un parlit am dat/ si l-am salutat , ca un barbat ./ paritu' imi povesteste / cum a dat el de necaz/ si incepe a-mi insira/ de nu se mai termina ./ apai el imi zice asa:/ ca de belea el a dat / da o asa belea grea/ de te minunezi de ea ./ cand acasa nu era / copilul lui s-a apucat / si in foc el a bagat/ pana s-a axisfiat ./ si cand pan-au venit pompierii/ au ars cam juma-juma / si el si vatra si casa ./ cand pompierii au veni  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Ce e Patria?
de phoenixgelu la: 07/01/2008 09:13:31
ce e patria ?/ by: me harhata gelu/ pentru: cine se simte/ un copil ce se intreaba / ce e nu stie ce e patria / se duce si-l intreaba / pe parintele sau :/ tata ce e patria/ ca de trei zile / ma intreb intr-una/ si nu gasesc raspuns/ / o intrebare ma framanta/ ce sa raspund eu la scoala/ cand ma-ntreaba invatatoarea / la intrebarea: ce e patria ?/ si tatel ii raspunde ganditor/ patria hmmm patria/ da tata patria/ pentru asta tre sa caut/ intre carti si harti mai vechi/ pentru a-ti raspunde tie/ un copil analfabet?/ am gasit raspunsul acuma/ ce e patria zici tu copile/ patria e locul in care/ acum nush cate mii de ani/ burebista si geto dacii/ au cladit un nume  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Vise in noapte
de phoenixgelu la: 07/01/2008 09:12:34
vise in noapte/ by: me harhata gelu/ pentru: toti si pentru toate/ acum in linistea serii in noapte/ ma sperii de luna , de mine in noapte/ ma sperii si vreau sa te chem / pe tine doamne pe tine te chem ./ in noaptea asta un vis am avut / cum ca in seara asta / un demon din mine iesea/ din mine , din inima mea ./ si-o ruga si un semn/ cu gura , cu limba imi faceam/ caci demomul din mine striga/ ca-mi vrea sufletul , inima ./ si ma zbateam si ma luptam/ de crestet de mijloc ma tinea/ si-o ruga si ma adanca / il face pe demon naluca/ doamne da-mi un semn/ sa stiu ce sa fac / cum sa scap de un drac / ce sufletu-mi vrea/ apare si luna simbolul mortii/ si-n lini  ...continuare .
6 comentarii
modifica
BLUES DE GULER ALB(ASTRU) - I
de Realdo la: 07/01/2008 08:23:03
aş fi vrut să scriu despre timişoara, despre oraşul pe care l-am deşertat de amintiri şi prieteni şi nopţi albe şi solitudini împreunate pasager - ca să-l închid într-o cutiuţă de păstrat galaxii, la piept, unde mocneşte sufletul. oraşul ca o provincie natală pe care o laşi în urmă pentru artificiile şi splendoarea capitalei şi pentru o iubire la picioarele căreia se aruncă toate provinciile şi regatul întreg împreună cu ele./ aş fi vrut să scriu la romanul care atârnă perdant de-un şir nedesluşit de litere, ca o bucăţică de sticlă ce se învârte necontrolat, furând fiecărei raze de lumină aflate prin preajmă ipostaze mereu noi şi imposibil de de  ...continuare .
21 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: