arhiva: 11/10/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Tampenii puerile
de orhideea nebuna la: 11/10/2008 23:45:57
intre iubiri stiute de toti si nestiute de nimeni, in cimitirul amintirilor mele zace el, jumatate mort jumatate viu, undeva intre amintire si un “te iubesc” nerostit./ nu, nu face parte din trecutul meu tulburat, face parte din prezentul meu sinistru./ curios…….sau nu………nu pot sa – mi aduc minte cum arata. l – am vazut ieri. i – am studiat fiecare trasatura, pe ascuns. n – a sesizat./ dar nu - mi aduc aminte cum arata./ imi aduc aminte ca, intr – un moment de tacere a zis doar:/ - spune – mi!/ - ce?/ - ce – ti trece prin gand!/ si gandul urla la mine:/ - spune – i, spune – i spune – i!/ si singurul lucru care mi – a iesit pe gura a fost:/ - mi – e bine  ...continuare .
7 comentarii
modifica
De curiozitate...
de diana vlase la: 11/10/2008 21:37:50
noaptea / m-a placut mereu mai mult. / mi-a infipt zambetul / tentatiei / intre coapse. / am acceptat / ca noaptea / are chip. / un corp transirat. / o mana rece. / o palma peste gura / mea / infierbantata. / alti oameni. / mereu, / alti oameni. / acelasi chip. / intunecat. / exciatant./ in noaptea asta/ insa/ clopotele bat/ pentru dimineata urmatoare/ cand o sa privesc/ noapre in fata./ machiaj pe fata de perna,/ saliva pe obrazul meu stang,/ mucuri de tigara/ cearsafuri sifonate/ peste borduri noi/ care acopera gauri mai vechi/ cele mai frumoase/ gauri./ pana atunci.../ privirea mea curioasa/ raza rasaritului/ si chipul noptii./ in noaptea asta/ fata mamei/ o sa astepte / dimineata...
25 comentarii
modifica
De ce urasc eu oamenii?
de diana vlase la: 11/10/2008 21:36:46
pentru ca sunt prosti, nerecunoscatori, lipsiti de principii personale, mincinosi, egoisti, ipocriti si as mai gasi multe feluri in care sa numesc aceste creaturi plasmuite anapoda.../ nu pentru ca am eu starile pre sau post perioada, ci pentru ca, nici acum, in al 25-lea ceas, nu reusesc sa pricep o iota din cartea noastra cu instructiuni (de sesizat ca ma includ si pe mine in cireada, poate pentru simplu' motiv ca ma ascund in spatele aburilor de orice, ca sa imi scuz greselile - la fel de condamnabile - umane). cu fiecare zi care trece ma minunez tot mai tare de impertinenta unora, de indrazneala altora si de consistenta prostiei emanata de o a treia categorie. sunt realmente hartuita de l  ...continuare .
20 comentarii
modifica
La multi ani stimata Doamna Olga Tudorache
de INSULA ALTUIA la: 11/10/2008 21:01:05
a teatrului romanesc./ olga tudorache a jucat asta seara la noi in oras./ nu am cuvinte,i-am cintat, la multi ani./ sala a fost plina si ea si noi am plins de emotie./ un om de un rafinament rar intilnit,discreta, a jucat superb./ daca aveti ocazia s-o mai vedeti mergeti la teatru.
6 comentarii
modifica
Umbelă
de thebrightside la: 11/10/2008 15:54:40
umbelă/ teodora nu poate să doarmă. copacii. ea iubeşte copacii, dar ziua, când sunt mari, frumoşi şi ficşi. / noaptea nu-i poate suporta, fiindcă noaptea copacii dansează urât pe pereţi. odată a văzut faţa unei vrăjitoare cu urechi inegale şi părul zburlit în toate părţile. / copacii de noapte sunt ca mama rea, te cheamă la ea şi dup-aia… la-lala-la, la-lala-la. / teodora ştie că dacă vrea să adoarmă, nu trebuie să se mai gândească la baba cloanţa şi nici să deschidă ochii, dar nu poate să se abţină. poate când îi deschide iar, copacii o să fie la fel de ficşi ca cei din desenele pe care tovarăşa carmina a lăsat-o să le lipească la capul pat  ...continuare .
39 comentarii
modifica
Un altfel de Craciun
de iuli_nrb la: 11/10/2008 13:45:06
fruntea arzândă, cu ochii arşi de febră / le răcoresc cu palma mea, uşor. / din ochi îi curge-o lacrimă cu greu / abia şoptind cu buze muribunde: / de-acum, te las copilă dragă, mor! / nu mai apuc să se sfârşească anul / n-o să-ţi mai văd, de înger al tău surâs! / de-aş apuca măcar şi eu crăciunul / deşi, nu va mai fi ca altădată / că ochii tăi în taină mult au plâns. / sunt ultimele zile pe pământ / Şi o să plec cu ochii tăi miraţi. / suntem în lume călători în fugă / dar nu-nţelegi, viaţa o vezi prea crudă / asta zăresc în ochii-ndureraţi. / aşa grăia cu ultima suflare / bătrânul ce şi-a-ncredinţat suflarea / lui dumnezeu, în zi  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Help! cine are o propozitie inteligenta s-o zica aici.
de Roman Haduch la: 11/10/2008 11:16:53
va rog sa ma intelegeti bine. cand ai o situatie buna, o perspectiva excelenta, un mediu elevat si sentimentul ca esti de prisos ori ca nimic nu ajuta , inseamna ca e o problema ,solutia problemei mele este propozitia cu talc, cu miez, . cred ca imi lipseseste o propozitie inteligenta, ori mai multe propozitii inteligente. in primul rand nu inteleg ce inseamna propozitia inteligenta. help!.
46 comentarii
modifica
Iubesc asteptarea...
de gentiana-lacramioara la: 11/10/2008 11:03:13
incep sa iubesc asteptarea.imi ofera momente deosebite de cunoastere./ / citind dintr-o carticica ingalbenita de timp, cat sa incapa in poseta, in momentele de asteptare din diverse situatii, am descoperit ceva deosebit de frumos:/ " de fapt, este vorba despre un << raport >> pe care julia robinson ( 1919-1985), matematiciana americana cu importante rezultate in logica, fundamente, teoria jocurilor, informatica teoretica ( inclusiv in rezolvarea problemei a zecea a lui hilbert), l-a inaintat unui sef hiperzelos, care ii cerea o dare de seama a activitatii zilnice. era in primii ani dupa razboi, iar j. robinson era tanara cercetatoare. << raportul>> ei are insa o semnificatie mu  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Curat speculatii....
de Paianjenul la: 11/10/2008 02:48:15
…dar inteligente (pina la proba contrarie)…/ pt. deschidere, asta: http://www.creationism.info.ro/blog105/cine-a-creat-ciocănitorile.htm/ apoi altele: http://www.creationism.info.ro/sectiune6/index.php/
129 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: