arhiva: 14/10/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
anotimp
de Lady Allia la: 14/10/2008 23:52:45
himera pana la capat/ intinsa in cele patru parti/ ale sufletului tau / cer/ cu vise,/ vise sarutate / de mii de ori / pe o parte si pe alta/ caprifoi prins/ la manseta alba/ de toamna/ peste mine/ dantela/ cu zambete/ sa-ti puna rascrucea / in palma/ peste ochii mei/ tie/ cu lacrimi/ sa gasesti cerul/ cer/ in prea multa ploaie / peste ganduri/ cu mine nevazuta/ himera pana la capat/ intinsa in cele patru parti/ ale sufletului tau / vis/ "a venit, a venit toamna/ acopera-mi inima cu ceva..."/
8 comentarii
modifica
Luna singuratica
de spiridusu la: 14/10/2008 23:52:16
privesc prin geamul aburit/ la luna ceea maeastra/ cum a ei mantie de argint/ se scutura spre seara/ nu trece mult din aceea seara/ s`orasul se transforma/ intr-un tinut ca de poveste/ acoperit in alb/ din acel alb imaculat/ apare`n zare`o umbra/ ce trece prin omatul alb/ calauzit de luna/ incet, incet umbra tot creste/ si se imparte`n doua/ si se zaresc sub clar de luna/ doi tineri plini de viata/ iar prin omatul afanat/ mergeau ei brat la brat/ si bucurandu-se de el/ se sarutau duios/ se aseaza pe o banca/ privind spre mandra luna/ ce le veghia ocrotitoare / iubirea lor eterna/ apoi el isi privi iubita/ si buzele ei soave/ si obrajorii rumeniti/ de fribul de afara/ ii saruta b  ...continuare .
28 comentarii
modifica
să nu-mi spui...
de alex andra la: 14/10/2008 21:14:31
să nu-mi spui că plouă deşi plouă/ o să cred că tot ce spui e adevărat/ ne vedem mâine o să-mi spui/ şi eu o să te cred/ toată noaptea o să visez alune şi nuci în boluri colorate/ dimineaţa o să-mi scriu nerăbdarea / cu creionul dermatograf pe pleoape/ ziua o să aibă gust de struguri tămâioşi/ şi când n-o să vii pe înserat/ aşteptarea o să se spargă cu zgomot de sticlă/ dar eu / în timpul sidefat / cu braţele întinse/ / / / /
38 comentarii
modifica
Cred...
de adreamer la: 14/10/2008 20:43:33
deşi nu-i cum aş dori,/ Şi-aş vrea să fie altfel,/ chiar toate de s-ar nărui,/ cineva-mi şopteşte astfel:/ crede!/ credinţa mută munţii/ Şi văile din loc./ dacă am credinţă, norii/ par scrumul unui foc./ credinţa dă putere/ Şi farmec unui loc./ dacă n-am credinţă/ simt cum mă sufoc!/ credinţa e curată / ca văpaia unui foc./ ea este nepătată,/ ca o floare în boboc./ dacă ar fi s-o iau de la-nceput,/ să merg pe-un drum necunoscut.../ deşi nu ştiu cum o să fie,/ Şi fi-va vijelie.../ nu mi-e frică:/ eu cred!
22 comentarii
modifica
Omul cu Animale
de Dancus jr. la: 14/10/2008 20:16:05
În inima mea erau lumânări, dar nu era momentul potrivit să ardă. deja mă simţeam mort şi sufletul meu la fel. eu şi animalele eram încercuiţi de o mulţime de vânători şi şeful lor i-a grăit unui soldat să tragă în tigrul din apropierea lui şi când auzisem aceste vorbe, m-am aruncat în faţa tigrului şi simţeam cum viaţa mea se sfârşea, la fel şi despre timpul meu. soldatul, înainte să mă arunc în faţa tigrului, trase un glonţ şi mă nimerise în umăr. eu am căzut lat la pământ şi totul se învârtea cu mine, iar animalele, după ce văzură întâmplarea, animalele se apucară toate să sară pe soldaţi şi mureau mulţi soldaţi, dar şi multe  ...continuare .
32 comentarii
modifica
manipulare
de maan la: 14/10/2008 19:49:45
exista 'manipulare pozitiva'?/ pot s-o traduc prin 'a invata pe altii'?/
85 comentarii
modifica
Intrebari fara raspunsuri
de Adytzah la: 14/10/2008 19:43:43
as avea cateva intrebari "ciudate" as putea spune...sigur, imi puteti da raspunsuri logice la ele...pe care insa nici voi insiva nu vi le puteti explica, dar nu asta caut. vreau putina imaginatie...:p una din intrebari ar fi: tinand cont de faptul ca pamantul este rotund(turtit la poli), cum poate sta/curge, apa fara sa se verse in univers...spre nicaieri? cum spuneam...aici imi puteti spune "gravitatia tampitule" dar...nu..:p... o alta intrebare ar fi: de ce stim sa respiram de cand ne nastem si nu asteptam sa treaca un timp pentru a ne invata cineva? doar se spune ca nimeni nu se naste invatat...incerc sa mai revin cu alte intrebari, dar acum trebuie sa plec...sincer..pa pa..inainte sa ma c  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Poate o carte sa doara?
de Galbenush la: 14/10/2008 16:19:27
pe mine m-a durut cumplit "arborele lui iuda" de cronin. pe voi?
93 comentarii
modifica
la noi sunt codri verzi de brad...
de proletaru la: 14/10/2008 15:54:31
romania incredibila. / cred ca ar fi fost un titlu mai potrivit decat acesta./ citeam ieri pe canalele pe stiri ca ion iliescu a fost absolvit de vina cazul mineriadelor. bun baiat!/ astazi aflu din aceleasi surse ca odiosul si sinistra sa sotie nu au avut conturi in strainatate. / http://www.hotnews.ro/stiri-esential-4797052-raport-parlamentar-nicolae-ceausescu-nu-avut-conturi-strainatate.htm/ ... am ramas fara cuvinte. realitatea asta incepe sa semene din ce in ce mai mult cu un desen animat./ strofa se termina cu.../ "si-atata jale-n case"
25 comentarii
modifica
Momentum
de thebrightside la: 14/10/2008 13:03:39
cineva urlă a jumătate undeva / flori albe cad din copaci/ undeva o inimă pleacă de parcă / inimile ar putea bate singure/ o tăcere taie în carne vie / răspunde o chitară uitată la fereastră/ un bătrân mulţumeşte/ şi se duce zâmbind mai departe/ un copil cade ca o ploaie ca şi cum / n-am avea destule oceane albastre/ undeva un prieten / sunt aici / se împlinesc patru ani de când nu mai poate şi totuşi/ cineva iubeşte aşa / cu tibiile aplecate de drum cu au trăit fericiţi cu fricile atârnate de am încredere în tine cu artificii în stomac cu minciuna pe buzele umede cu tine aş putea să trăiesc toate veşniciile poeţilor cu nimic în buzunare / cum  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Pomeni si Pomanagii. Electorale
de Intruder la: 14/10/2008 12:32:14
a lua, a da. luare-dare. / romanii se impart in doua categorii- cei care dau si cei care iau...cel putin, asa se vede din aeronava. / bine ati venit la bordul romaniei! va rugam sa va puneti centurile de siguranta, peste cinci minute incep manevrele de decolare. suntem in campanie electorala. indreptati-va scaunele si votati-ne. / membrii echipajului va ureaza drum bun, cale batuta! / ma uit prin ziare si am nevoie de lamai. / odata la 4 ani ne acrim papilele gustative, sa nu ne inunde zaharul electoral. diabetul e o boala incomoda. / citesc in "gandul" cum liberalii ii plimba pe alegatorii pensionari prin excursii organizate ad-hoc. / mamaia n-a mai iesit din cartier, ha-haaaaat...de pe vr  ...continuare .
62 comentarii
modifica
Cel mai rau prieten
de thebrightside la: 14/10/2008 11:40:45
time for payoff./ pe cine n-ai lasat sa moara, s-apai te-ai trezit ca nu mai poti trai de dansul?/ cea mai rea prietena a mea dateaza din faculta si era genu' ala de om mieros, generos, gata mereu sa te ajute, sa te pupe undeva, sa te orice finalmente. genu' ala pentru care ai baga mana in foc si te-ai trezi la spital./ intr-o valentine's day s-a apucat sa-i zica omului meu cum ca-s o naspa si ca el merita mai mult. el o venit s-a raportat, ea a recunoscut./ ea a fost cea mai rea prietena a mea./ evident ca n-am iertat-o, nu-s popa, is naspa. :))/ ai vostri?/
27 comentarii
modifica
S/a intors picky :D
de motanelul la: 14/10/2008 07:37:12
hip hip hip hurray! / da raportu, pe unde ai umblat stimabile?/ la vanatoare de conopizi?/
40 comentarii
modifica
Doamne, orbule tovarăş
de Stefan Doru Dancus la: 14/10/2008 02:50:11
nu mai sta în genunchi doamne/ pe scaunul electric pentru tine stau eu./ vino în braţele mele/ rotulele tale mari s-au ciobit/ umblând după alţii./ te voi iubi ocroti şi hrăni/ până la capăt./ ştii doamne orbule tovarăş/ nu ştiu unde vom ajunge amândoi./ ce bine-ţi şade cu drumul/ credeai că te voi salva/ dar în ziua de azi păsările nu cântă/ copacii se usucă/ avioanele cad/ oamenii mor prea curând/ iartă-mă/ credinţa n-a mutat munţii din loc/ ridică-ţi genunchii/ sunt moneda plătită/ pentru drumul tău înapoi./
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: