arhiva: 15/10/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Scorpion
de Intruder la: 15/10/2008 21:58:13
se facea ca era un anotimp indecent - / un fel de toamna pe duca / la rasarit de scorpion. / ma luasesi de brat / sa n-aluneci in bruma rasuflarii dintre noi / si sa strici desenul. / in palme aveam tiparite degetele tale... / ...si era bine, stii? / se facea ca-ti povesteam ceva / despre biserici stranse la piept; / ...poate vorbeam in gand / si m-auzeai undeva, in dosul urechii / unde se tulbura carnea muritorilor de rand.../ am mers asa, pe jos, pan-acasa la tine; / ai descuiat usa zavorata in lemn, / ti-am vazut mana - semana cu o pasare smintita / din zodia de foc si noroc. / se facea / c-am uitat lumea, afara / ca vantul / urla ca o fiara. / tremurul imi pierea-ncet / si na  ...continuare .
67 comentarii
modifica
Mister Cafeneaua 2008: etapa nominalizarilor
de Honey in the Sunshine la: 15/10/2008 19:07:03
dragi tovarasi si prieteni de celalalt sex,/ cdgbi a decis in intrunirea-i supersecreta ca preliminariile mult asteptatului mister cafeneaua incep azi, 15 octombrie 2008, cu etapa nominalizarilor./ competitia de anul asta va atrage toate privirile si va suci toate mintile. din acest motiv regulile jocului raman ferecate in seiful cdgbi pana la inceputul concursului propriu-zis./ invitam baietii sa lase berea pe masa, telecomanda pe canapea, capacul de la wc ridicat si sa-si confirme participarea la cel mai tare mister (si mistèr!) din istoria cafenelei!/ invitam fetele sa lase macrameul, goblenurile, bigudiurile. au nevoie de ambele maini libere pentru aplauze!/ vitejii chemati la apel  ...continuare .
336 comentarii
modifica
de gustibus...
de maan la: 15/10/2008 15:13:55
auziti? 'gusturile nu se discuta'!/ adica n-am voie sa calific o femeie drept "sorcova", daca se-mpodobeste mai rau ca pomu-mi de craciun?/ n-am voie sa spun ca maneaua preferata a lui x e o lalaiala, rasuflata ca ritm si libidinoasa ca mesaj?/ bon, daca n-am voie, nu zic!/ poci insa formula ca nu m-as imbraca precum un brad de craciun si ca detest manelele, in special aia de mai sus!/ pa cale de consecinta, vorbesc de gusturile mele!/ nici de-ale mele nu pot vorbi, draga, fara sa ofuschez pe careva?/ careva pe care, cica, il jignesc daca nu-i respect opinia estetica./ pin urmare, daca nu i-o-mpartasesc il ranesc?/ sau, nu!/ las' ca stiu!/ daca simt ca parerile mele nu-s identice cu  ...continuare .
53 comentarii
modifica
Ochelarii de cal
de Sancho Panza la: 15/10/2008 10:15:58
n-a mai rămas nimic/ din eter/ dumnezeul lor e numai o aftă/ despicătura dintre dreapta şi stânga/ e doar zgârietura/ din vârful degetului/ cu care-şi sondează / febrili/ con-ştiinţa/ de turmă/ / eheieh asher eheieh */ vuieşte lumina/ zadarnic/ / * „eu sunt cel care sunt.” (ebr.)/ copy_right adriana lisandru /
26 comentarii
modifica
Vom trai si vom afla...
de Paianjenul la: 15/10/2008 05:54:07
ocazional ma impotmolesc in cite un forum in care se dezbate (in limba engleza) subiectul creationism vs. evolutionism, si cum mi-e obiceiul, ii provoc pe pro-evolutionistii mai băţosi sa se ia in coarne cu "diletantii"/"habarnistii"/”semidoctii” de la aig (http://www.answersingenesis.org/) (http://www.answersingenesis.org/feedback/sendmail.aspx?topicid=webfeedback). / de ce, de ne-ce, nici unul din acesti “tiranozauri” nu accepta provocarea – putinii care catadicsesc sa-mi raspunda invocind tot soiul de pretexte pt. refuzul lor [cel mai obisnuit fiind pretentia lor de “sobrietate” de indivizi “rationali”, temeinic informati in ale evolutionismului... deci, prea seriosi  ...continuare .
110 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: