arhiva: 16/10/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
MISS CAFENEAUA 2008 - NOMINALIZARILE
de Realdo la: 16/10/2008 22:00:22
dragelor si dragilor,/ ne adunaram, cata frunza si cata iarba (adicatelea intruder, cosmacpan si cu mine - primul lua frunza, al doilea iarba, iar eu am ramas pe post de crainic :) la o noua editie a festivalului de interpretare-concurs miss cafeneaua 2008./ avem de gand sa ne punem la bataie imaginatiile bolnave pentru a scorni cele mai cu vino'ncoa intrebari si probe care sa puna in valoare capacitatile de tastat febril, facut cu ochiul online, fermecat in stil html precum si izvorul de feminitate virtuala ce se gaseste acilea in cafenea, de la bar si pana pe ringul de dans./ pen'ca nici intruder si nici eu nu stim sa scriem frumos, n-avem lista cu suratele noastre sa v-o preze  ...continuare .
276 comentarii
modifica
Concediu
de 1brasovean la: 16/10/2008 20:11:32
din motive obiective atat eu cat si dom'bazil vom intra in concediu, o vacanta, speram, cat de scurta./ toate bune,/ 1brasovean/ [in vacanta asta se poarta pink floyd, deep purple si, printre, bach. dar nu numai.]
6 comentarii
modifica
Prin transparenta...
de Cerulsarat la: 16/10/2008 16:00:26
cand eram mica imi placea cum mirosea dimineata, credeam ca stiu totul despre oameni, credeam ca orice poate fi inteles… si cel mai mult imi placea apusul… e adevarat, cu mintea putem intelege totul… absolut totul… fie si aberantul… insa cu sufletul nu putem sa fim savanti… suntem ca niste copii care asteapta… care asteapta bunatate si caldura, dar suntem niste copii… nici noi nu stim daca ceea ce asteptam exista… in schimb asteptam… asteptarea este tristete… suntem niste copii tristi care asteapta sa se bucure… si cand ne bucuram suntem liberi… dar si cand suntem tristi suntem liberi… dar nu avem ce face cu libertatea… esti liber intr-adevar atunci cand poti sa  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Talent descoperit
de Valeriu Cercel la: 16/10/2008 14:34:06
v-o spun fără bǎşcǎlie :/ e-un talent, şi-asta pe bune,/ cine versuri poate scrie/ când nimic nu are-a spune.../ de vreo lunǎ şi jumate/ nici o strofǎ chiar n-am scris,/ rime am, şi pix, de toate,/ ce nu am, nimic de zis,/ Însǎ azi, veni de sus,/ parcǎ o hemoragie/ de catrene ce le-am pus/ Într-o mică poezie ;/ acum, de rimat, rima/ poezia mea vioaie,/ Însǎ mama de-o citea/ nu scǎpam eu de bǎtaie,/ dar ce-am zis, cǎ la derutǎ/ s-o trimit la un ziar,/ curios, cam câţi la sutǎ/ mǎ vor înjura mǎcar (?!)/ ori sǎ-mi spunǎ cel puţin/ sǎ mǎ las, nene, de scris,/ plini de draci şi de venin/ cǎ-n poem nimic n-am zis ;/ iatǎ dar c-am fost şocat (!)/ vers  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Din ciclul “Viaţa bate filmul (porno)”: iepuraşu’ intelectual
de Sancho Panza la: 16/10/2008 13:05:57
traiesc o întâmplare cu iz anecdotic./ adica: acum vreo lună şi ceva am importat nişte bijuuri din argint, printre care, la controlul vamal, s-au găsit câteva piese ce intrau sub incidenţa legii 344 (cred) - legea dreptului intelectual. mai precis, erau câteva bijuterii cu sigla unor firme renumite. habar n-am dacă cel care fusese delegat să facă importul le-a pus în pachet (din ignoranţă) sau ne-au făcut bucuria chiar angajaţii firmei exportatoare (fiindcă şi ei mai ajută la selectarea mărfii, uneori); cert esta că, dintr-un pachet de 7 kg, erau 200 grame de astfel de minunăţii(valorand, ele, vreo 250 usd, toate). care ne-au fost confiscate...si aşa mai departe. /  ...continuare .
52 comentarii
modifica
Teama de esec
de GloriaVictis la: 16/10/2008 09:21:25
vorbeam ieri cu cineva si deodata a aparut in discutie o combinatie de cuvinte care mie mi-a generat intotdeauna o reactie interioara violenta: teama de esec./ evident ca mi-e teama de esec! uneori ma uluieste ce comportamente paradoxale poate genera. am invatat s-o recunosc si in fiecare zi invat sa o gestionez mai bine (sper). mi-ar placea sa vorbim despre teama de esec... de ce ne temem? recunoastem ca ne temem? ne e rusine ca ne temem? ce facem cand ne temem? e teama de esec o frana sau dimpotriva un eficient mecanism de aparare...???
121 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: