arhiva: 17/10/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pentru tine...
de dulceataLui la: 17/10/2008 23:23:44
atingerea ta,doar atingerea ta ma poate purta catre simtiri noi,total necunoscute de existenta fiintei mele...si daca ma gandesc la sarutul tau...dumnezeule...ma face sa ma pierd in toamna tarzie a timpului nostru ce a mai ramas...atat de putin,atat de pretios,mai pretios decat orice lucru cunoscut vreodata pe pamant de oricare dintre muritori.../ ...si dragostea noastra ascunsa, dragostea pe care ti-o port de ceva vreme,amorul tau ametitor,m-au facut sa indragesc viata,sa te asez in inima mea in punctul cel mai inalt,sa nu-mi doresc nimic mai mult pe lume decat fericirea sufletului tau....sa-mi doresc sa te iubesc vesnic,sa-ti cunosc cel mai ascuns gand,cea mai ascunsa dorinta...sa ma pierd  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Buna dimineata soare...?
de 0..0 la: 17/10/2008 22:18:57
buna dimineta soare...obisnuiam sa ii spun de multe ori. de fapt nu ii spuneam, uneori ii dadeam si sms. de cate ori mi-a zis ca astepta cu inima tremuranda sa sune telefonul si sa fiu eu cel care o suna. / m-am obisnuit cu gandul ca nu mai e a mea dar o iubesc. o iubesc in continuare. singurul lucru care ma face sa scriu randurile astea este ceva ce am citit aici despre ura. am luat doar ce mi-a placut din articol, asa cum am facut cu fiecare lucru din viata mea. asa cum poate am facut si cu ea. / dupa atatea luni continua sa imi spuna ca sunt dragostea vietii ei, dar sa doarma in bratele altuia. o sun sa ii spun ca luna e asa frumoasa in seara asta si nu imi raspunde...stiu de ce si des  ...continuare .
11 comentarii
modifica
manusi
de om la: 17/10/2008 19:55:37
totul despre manusi: tip/forma, material, culori, labartzate sau mulate pe mana, etc/ / ce fel de manusi ati purta ? / cum le-ati purta ?/ de ce le-ati purta ?
36 comentarii
modifica
STOCK EXCHANGE
de Valeriu Cercel la: 17/10/2008 18:37:58
vreau sǎ vin cu-o explicaţie/ despre “bursa de valori”,/ fiindcǎ nici o publicaţie,/ poate de vreo douǎ ori,/ doar aşa a pomenit/ cam în treacǎt puţintel,/ cǎ unul ce nu-i şcolit/ nu are habar de fel,/ Şi pentru neştiutori,/ sǎ-nţeleagǎ şi copilul,/ inclusiv agricultori,/ vǎ voi spune care-i şpilul:/ este, cum te-ai duce-n piaţǎ,/ ferm, convins sǎ-ţi iei o raţǎ,/ dar la faţa locului/ nu iei raţǎ şi iei pui,/ cǎ cinci pui, aşa-i în viaţǎ,/ fac mai mult decât o raţǎ,/ iar o raţǎ, nu-i...cinci pui,/ las-o-n mama focului!.../ Şi apoi, i-aduci acasǎ,/ te aşezi frumos la masǎ,/ puii cresc, îşi fac cuibare/ Şi gǎinile-ouǎtoare,/ toate cloşti,  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: