arhiva: 21/10/2008


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
nunc dimittis
de Lady Allia la: 21/10/2008 22:02:03
azi aerul a devenit altfel, pamantul a inceput sa se roteasca ametitor, iar eu sa ma simt ca naiba./ de regula, cand pamantul imi fuge de sub picioare ascult ceva ireal, ceva care sa ma transforme in sange si sa curg prin mine, in mine sa ma amestec printre celule sa ma anesteziez prin auto-visare si atunci, doar atunci se intampla sa apari. e bine. nu fac implozie ci doar explozie. asta ma ajuta. ma ajuta sa ma culeg si sa ma modelez din nou lui maine cand tu nu esti. respir. a mai ramas totusi ceva pentru care te vei intoarce. ceva in mine mereu are crevase prin care te scurgi. cred cu toata convingerea ca si acum in buricele degetelor te simt, pentru ca mi-e visare, mi-e cald, mi-e bine si  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Miracolul de la miezul noptii
de Valeriu Cercel la: 21/10/2008 20:16:28
s-a petrecut un fenomen ciudat,/ chiar anormal considerat de lume,/ ce pânǎ azi nu a fost explicat/ de vr’un savant mǎrunt sau cu renume :/ vǎzu mǎria, cǎ a ei grǎdinǎ/ prin august spre sfârşit (sǎ vezi belea !)/ de pǎtlǎgele frate, era plinǎ,/ dar coapte, nici chiar una de saftea,/ ori sǎ fi fost în pârg, atinse-oleacǎ,/ Şi-aşa cum eu te vǎd şi tu mǎ vezi,/ nici semne nu dǎdeau c-or sǎ se coacǎ,/ rǎmase toate roşiile…verzi !/ dar la vecinu’, chiar dǎdeau sǎ crape/ de coapte ce erau, plângeau pe vrej,/ cǎ-n gura lui mǎria curgeau ape/ Şi noduri, tot privind, simţea-n gâtlej ;/ “vecineee!”, peste gard strigǎ mǎria,/ (el prin grǎdinǎ gâ  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Luna stai in calea mea
de Dancus jr. la: 21/10/2008 19:07:49
lună stai în calea mea/ Şi dumnezeu cu ea/ trebuinţă mi se oferă / Şi incidentul se separă de mine/ dar nu mă poate afecta/ copacul din ţărm mă va umbri/ voi avea nevoie / de sufletul tău anevoie/ simt aşa o toropeală/ privind cerul de sufletul meu/ Şi de graiul venerat / Împreună cu titanul înalt/ Şi cu glorie deplină/ anormal eşti şi vei fi o albină/ mai dă-mi doamne de băut/ că lumea e o mare furie/ cuvintele de crucea învinsă/ de curatul şi fiul de o coastă/ religia asiatică şi mereu a noastră/ acum te las fii sănătos/ domnul umblând cu tine/ prin pădurile străvechi/ de mii de ani sub apă voi trăi/ tu sirenă cu coadă argintie vei fi/ acolo ne vom  ...continuare .
24 comentarii
modifica
Rugaciune
de raqissa la: 21/10/2008 17:50:11
sufla doamne viata/ in pintecul meu inspira / ritmul inimii/ daruieste/ pretioasa durere
7 comentarii
modifica
Confă de fluturit
de alex andra la: 21/10/2008 17:47:35
fluturiţi dupa pofta inimii:)
136 comentarii
modifica
Poveste de toamnă
de Lady Allia la: 21/10/2008 15:31:27
toată lumea vorbeşte despre toamnă - toamna./ toamna se adună roadele, se numără bobocii, se pândesc frunzele ruginii, se opreşte soarele printre gene de visare./ toamna.../ mie nu mi-a plăcut toamna. toamna mă făcea să devin tristă. toamna mă umplea cu amintiri galbene. asta până într-o zi, când va fi fost să învăţ şi eu ca toţi oamenii să iubesc toamna, să urăsc toamna, să aştept toamna./ toamna mea însă...a fost altfel./ veţi zâmbi şi îmi veţi spune:/ - toate toamnele sunt altfel!, dar eu am să vă răspund nostalgic:/ - nu! toamna mea chiar a fost altfel!/ toamna mea a început cu patru litere. patru litere care au devenit patruzeci şi patru, apoi pat  ...continuare .
3 comentarii
modifica
FIŞIER MEMORAT DIN COPILĂRIE
de adamescu33 la: 21/10/2008 10:47:55
/ de copilărie mă apropie o singură amintire. intrasem cu uşurinţă în primul an de gimnaziu. eram un elev destul de isteţ cât să nu fiu prea silitor la învăţătură. aflasem de la colegii din anii superiori că profesorul de matematică este foarte sever şi mă temeam teribil de dânsul. Într-o zi fierbinte de vară, când mă întindeam în bancă, precum un motan moleşit de căldură, mi-am auzit numele strigat de o voce guturală. mi-a îngheţat sângele în vine…profesorul de matematică îmi cerea să rezolv o problemă a cărei ipoteză o scrisese chiar el pe tablă. presimţeam că, de modul cum o voi rezolva, va depinde tratamentul şcolar pe care mi-l v  ...continuare .
33 comentarii
modifica
Rugaciunea de seara
de Selly la: 21/10/2008 09:10:47
pentru faramele de clipe in care, poate, am adus zambet pe chipul ingerilor tai, asculta-mi si implineste-mi ruga: usuca-mi lacrimile si impietreste-mi inima pana cand ma voi naste din nou.
15 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...