arhiva: 23/10/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
halucinând
de alex andra la: 23/10/2008 23:34:08
noaptea asta mă îmbracă în ape adânci/ solzi de sirenă / fructe de mare/ paparude ameţite pe plajă/ ozeneuri scufundate/ bule de aer sparte de ţărmul sărat/ îmi spun istorii cu delfini albi şi căţele cu dinţi de oţel/ vin către tine pescarul/ mă prind în năvodul tău de alge/ captivă fără număr de identificare/ / / / / / / / / / / / /
49 comentarii
modifica
Să nu mori, să nu... (urmează o împuşcătură)
de Stefan Doru Dancus la: 23/10/2008 21:09:16
ca şi cum celulele trupului ar fi clipele/ pe care le ucid că aşa vreţi dvs./ ca şi cum sângele meu descompus în laborator/ ar fi orele mele de trăit/ ca şi cum părinţii mei ar fi doar o chestiune de timp/ ca şi cum nu ar fi trebuit să strig/ că sunt vinovat de când m-am născut/ ca şi cum aş putea învinge logica axonilor/ a cromozomilor/ a centrilor nervoşi de care vă e milă uneori/ dvs. aveţi planuri/ aveţi ieşiri de urgenţă din poezie/ numai nebunii scapă din lagărul ăsta/ uite un adevăr pentru care merită să mor./
comenteaza!
modifica
obama sau mccain
de raqissa la: 23/10/2008 17:57:54
pe care votati? / si daca mccain, de ce pisici??
62 comentarii
modifica
Acum, ce?
de Stefan Doru Dancus la: 23/10/2008 17:57:13
acum, nu mai târziu/ acum, nu peste câteva ore/ acum, nu mâine, iubirea mea/ acum vin la tine fără genunchii de pe când aveam 17 ani/ acum, nu peste câteva ceasuri vin la tine, literatură română/ acum, nu peste câţiva prieteni, mă voi întâlni cu tine/ dragostea mea mare – poezia mea/ acum, nu peste câteva momente te voi lua de gât/ omule din spatele biroului/ acum şi numai acum voi fi dat în urmărire generală/ că te-am ameninţat cu ţigara fumată în fugă. pe tine,/ omul ce-ţi iei salariul lunar pentru a mă urmări/ acum e clar cine cu cine se împreună pe-aici/ care pe care îl pune pe cruce/ omul căror oameni merge să aresteze/ merge să execute forţat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Full contact
de Stefan Doru Dancus la: 23/10/2008 16:24:52
să ne revoltăm am spus aruncând ţigările/ să ne facem constructori de roţi/ să începem cu baia mare sau copşa mică/ să devenim mistici credibili/ cu cearcăne şi bărbi expresive/ să ne revoltăm odată la naiba/ soţiile ne-au adus merinde la baricadă/ puşti drapele ţeluri - toate ziarele scriu/ despre noi - s-a decretat stare excepţională./ la naiba am spus aruncând ţigările/ ne revoltăm!/ în ţărână au rămas sângerând zarurile/
comenteaza!
modifica
Petardă
de picky la: 23/10/2008 13:11:25
relaţiile homosexuale între fraţi sunt sau nu incestuoase?
153 comentarii
modifica
Amalgam
de claudia enea la: 23/10/2008 13:06:15
dupa ce m-am trezit cu possumul cazut in mijlocul casei prin gura de aerisire,asta acu vreo luna,am inceput sa merg tiptil prin hol in timpul noptii.tragi-comedia intimplarii a lasat sechele adinci sapate in imaginea despre proverbiala mea tarie de caracter.m-am speriat disproportionat si nu stiu cine fugea mai dihai cautind o iesire:eu sau possumul?!ca prin ceata imi amintesc despre harmalaia creata,maldarul de vase sparte in zor cu codoiul stufos si cit mi-a luat sa curat dupa el...ca s-a scapat cu treaba numarul doi prin tot locul./ trecu povestea asta si veni primavara cu alaiul de hormoni, frunze verzi si decapotabile decapotate.ceva, ceva se inghesuia si in dorintele mele sezonal reprim  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Sărbătorile coniferelor şi foioaselor
de zaraza sc la: 23/10/2008 11:09:46
odată, în mijlocul unei păduri de conifere crescuseră şi doi copăcei cu frunze căzătoare. cât au fost mici au trecut neobservaţi, dar într-o iarnă, brazii s-au simţit incomodaţi de arătările astea. „Ăştia ce mai sunt? să ajungă pădurarii odată şi aici să taie uscăturile din pădure!” dar pădurarii veneau, plecau şi copăceii rămâneau tot acolo. „ah, ce chin! nu mai suport beţele astea!” se văitau molizii dimprejur şi-şi scuturau acele, vrând parcă să acopere copăceii. „uite la noi! suntem înalţi, suntem verzi, toată lumea ne priveşte cu admiraţie! ba la începutul iernii, brăduţii sunt duşi în casele oamenilor şi e mare sărbă  ...continuare .
9 comentarii
modifica
TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE PRIN AYURVEDA
de alinab la: 23/10/2008 07:43:19
"tinerete fara batrÂnete prin ayurveda / ayurveda reprezinta unul din cele mai vechi sisteme medicale cu o baza / teoretica consistenta si cu aplicare clinica practica. una dintre cele mai / interesante ramuri ale ei este rasayana, terapia ce vizeaza pastrarea sau recâstigarea / tineretii cu ajutorul plantelor. / ayurveda înseamna „stiinta vietii”. ea este un sistem medical complet, holistic al / vindecarii care înglobeaza aspectele fizice, emotionale, mentale si spirituale/ ale vietii. având la origine viziunea înteleptilor, medicina ayurvedica contine tot/ ceea ce e mai vizionar si mai complex în domeniul fitoterapiei. pentru mine/ ayurveda este un tarâm al tineretii f  ...continuare .
36 comentarii
modifica
complexitatea vietii
de om la: 23/10/2008 05:13:00
complexitatea vietii...wow!/ mi se pare un enunt tare pompos, folosit ca o nuanta de evolutie darwiniana. ca sa-l inteleg ar trebui mai intai ca sa stiu ce este viata, apoi ar trebui sa o compar cu ceva mai putin complex, gandindu-ma standard ca viata h sapiens este cea mai complexa ;) / deci ce este viata? pai nu se prea stie ce este, doar se definesc simptomurile, cam cum as caracteriza o boala cu cauza necunoscuta: (i) pai sa fac temperatura, (ii) sa vomit 3 zile, (iii) sa ma doara burta, (iv) sa am ficatu marit si cum parca viata avea 5 caracteristici …(v) sa am si ochii rosii. uraaaa, ce bine ca stiu ce am –aici nu vorbesc si de cauza- ;)/ bun ce este viata am lamurit-o in coada  ...continuare .
12 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...