arhiva: 27/10/2008


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Toamna aceasta ...
de celdesubdush la: 27/10/2008 22:31:41
despre plecări din care nu ne-ntoarcem nicicând … şi despre poveştile netrăite până la capăt spun ruginiu frunzele acestei toamne. Şi despre drumurile din noi ce şi-au pierdut sensul, săgeata, înţelesul … cu cât răscolim mai adânc cu atât ne adună – strugure strivit în palme – toamnele trădărilor noastre. cele mai profunde, cele de neiertat – trădările propriului suflet …/ odată, şi încă o dată … plasture peste plasture … camuflăm stângaci zdrenţe de suflet … sperând că va trece şi sufletul va fi din nou la fel – întreg şi roşu ca mărul maşterei, un înveliş frumos pentru o cumplită goliciune …/ si măcar de mi-aş aminti unde  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Enigma sufletului***perla baroca.
de sami_paris75 la: 27/10/2008 21:10:43
am numarat in tacere perlele din siragul colierului ce l'ai uitat pe noptiera./ 1o1 perle cu noduri de matase, legate strans intre ele./ iubito tu esti lumina,din prima si ultima fiinta vie dintre paminteni./ da-mi infernul ori cerul albastru si fà din mine tot ce vrei tu./ lasa de-oparte orgoliul si daca iubirea te chiama,sa bem un pahar de vin,sub clar de luna,sub cerul plin de astrii promisi./ ah!sub linia cupei de argint sta scris ,te iubesc./ am scris doar eu,cuvintele ,gravate cu mana mea!/ ziua ce trece,fara dragoste,nu merita sa fie luminata de soare si nici de luna, mingaiata./ scoala-te ,vino la mine,da'mi un pahar cu vin!/ in seara asta gurita ta rosie ,sa soarba cu mine betia din  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Mr. Cafeneaua 2008: Confa Majoretelor
de Honey in the Sunshine la: 27/10/2008 20:58:25
majoreti si majorete,/ daca cititi acest text inseamna ca runda i a concursului mister cafeneaua de anul acesta a inceput!/ ca sa nu le furam scena baietilor care se dueleaza sub lumina reflectoarelor, invitam pe toata lumea aici cu comentariile, huiduielile si mai ales incurajarile la adresa concurentilor./ pompoanele se impart gratuit, motto-uri si coreografie aduceti de-acasa!/ p.s.: la sfarsitul celor 5 zile, nu uitati sa votati cate un concurent din fiecare pereche pe respectivele confe./ va multumeste,/ cdgbi/
565 comentarii
modifica
ALEX BOLDEA-GIADE prima runda Mister Cafenea 2008
de munteanu rodica la: 27/10/2008 20:58:09
in spatial acestei conferinte, alex boldea (cu nr 5 pe sosete) si giade (cu nr 8 pe jambiere) se vor duela pe tema: / femeia e ca inghetata: daca nu o mananci repede, se topeste (bisanne de soleil) / ii invitam sa-si ocupe pozitiile pro si contra si sa se arunce in lupta cu argumente, umor si eleganta. / lupta dureaza 5 zile, pe parcursul carora rugam publicul sa se abtina de la discutii pe aceasta conferinta, pentru a fi mai usor de urmarit duelul. pentru incurajari si critici am deschis special conferinta majoretelor . n-o ocoliti, exprimati-va! / incepand de sambata, 2 noiembrie, ora 21:00 (ro), publicul va putea vota, pe aceasta conferinta, concurentul preferat. votul dureaza 3 z  ...continuare .
46 comentarii
modifica
INTRUDER - PROLETARUL: Prima runda Mister Cafenea 2008
de PROUDFRECKLED la: 27/10/2008 20:55:25
lume lume, stimat public al cafenelei, / / in spatial acestei conferinte, intruder (cu nr 4 pe budigai) si proletarul (cu nr 9 pe salopeta) se vor duela pe tema: / / cu cat o femeie e mai straina de noi, cu atat o iubim mai mult . (baudelaire) / / ii invitam sa-si ocupe pozitiile pro si contra si sa se arunce in lupta cu argumente, umor si eleganta. / / lupta dureaza 5 zile, pe parcursul carora rugam publicul sa se abtina de la discutii pe aceasta conferinta, pentru a fi mai usor de urmarit duelul. pentru incurajari si critici am deschis special conferinta majoretelor . n-o ocoliti, exprimati-va! / / incepand de sambata, 2 noiembrie, ora 22:00 (ro), publicul va putea vota  ...continuare .
75 comentarii
modifica
MAXIMILIAN SERBAN - BUCU: Prima runda Mister Cafenea 2008
de Honey in the Sunshine la: 27/10/2008 20:52:57
lume lume, stimat public al cafenelei, / in spatial acestei conferinte, maximilian serban (cu nr 6 pe short) si bucu (cu nr 7 pe hanorac) se vor duela pe tema: / fetele, ca moliile, sunt intotdeauna atrase de stralucire (byron) / ii invitam sa-si ocupe pozitiile pro si contra si sa se arunce in lupta cu argumente, umor si eleganta. / lupta dureaza 5 zile, pe parcursul carora rugam publicul sa se abtina de la discutii pe aceasta conferinta, pentru a fi mai usor de urmarit duelul. pentru incurajari si critici am deschis special conferinta majoretelor. n-o ocoliti, exprimati-va! / incepand de sambata, 2 noiembrie, ora 21:00 (ro), publicul va putea vota, pe aceasta confer  ...continuare .
34 comentarii
modifica
REALDO – IONUTU: Prima runda Mister Cafenea 2008
de irma la: 27/10/2008 20:52:50
lume lume, stimat public al cafenelei, / in spatiul acestei conferinte, realdo (cu nr 3 pe tricou) si ionutu (cu nr 10 pe jiletca) se vor duela pe tema: / intre femei exista o conventie secreta, ca si intre preotii unui cult: se urasc dar se apara intre ele (diderot)/ ii invitam sa-si ocupe pozitiile pro si contra si sa se arunce in lupta cu argumente, umor si eleganta. / lupta dureaza 5 zile, pe parcursul carora rugam publicul sa se abtina de la discutii pe aceasta conferinta, pentru a fi mai usor de urmarit duelul. pentru incurajari si critici am deschis special conferinta majoretelor . n-o ocoliti, exprimati-va! / incepand de sambata, 1 noiembrie, ora 21:00 (ro), publicul  ...continuare .
30 comentarii
modifica
PROTAGORAS – DON QUIJOTE : Prima runda Mister Cafenea 2008
de zaraza la: 27/10/2008 20:51:32
lume lume, stimat public al cafenelei, / in spatial acestei conferinte, protagoras (cu nr 2 pe tricou) si don quijote (cu nr 11 pe jiletca) se vor duela pe tema: / feminismul exista doar pentru a integra femeile urate in societate! (bukowski) / ii invitam sa-si ocupe pozitiile pro si contra si sa se arunce in lupta cu argumente, umor si eleganta. / lupta dureaza 5 zile, pe parcursul carora rugam publicul sa se abtina de la discutii pe aceasta conferinta, pentru a fi mai usor de urmarit duelul. pentru incurajari si critici am deschis special conferinta majoretelor . n-o ocoliti, exprimati-va! / incepand de sambata, 2 noiembrie, ora 22:00 (ro), publicul va putea vota, p  ...continuare .
26 comentarii
modifica
ADYNET1 – OM : Prima runda Mister Cafenea 2008
de zaraza la: 27/10/2008 20:50:10
lume lume, stimat public al cafenelei, / in spatial acestei conferinte, adynet1 (cu nr 1 pe tricou) si om (cu nr 12 pe haltertop) se vor duela pe tema: / bunul renume al unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati . (maurice chevalier)/ ii invitam sa-si ocupe pozitiile pro si contra si sa se arunce in lupta cu argumente, umor si eleganta. / lupta dureaza 5 zile, pe parcursul carora rugam publicul sa se abtina de la discutii pe aceasta conferinta, pentru a fi mai usor de urmarit duelul. pentru incurajari si critici am deschis special conferinta majoretelor . n-o ocoliti, exprimati-va! / incepand de sambata, 2 noiembrie, ora 22:00 (ro), publicul va putea vota, pe  ...continuare .
104 comentarii
modifica
biznis si irosire
de motanelul la: 27/10/2008 19:12:55
cat e adevar si cat e fictiune in "munca"?/ pana la ce nivel munca aduce beneficii in mod aritmetic si de la ce nivel aduce beneficii in mod exponential?/ cat de corect e sa spui : "eu muncesc si de aceea am..."? si cat de corect e sa spui "hotii aia de afaceristi..."?/ cat este de adevarat ca munca aduce beneficii si de la ce nivel munca e doar o ruda indepartata a furtului?/ iata intrebari carora daca li s/ar raspunde corect, s/ar putea rezolva diferentele intre diversele tipuri de societati./ nu stiu voi cum ganditi dar eu cred ca ar trebui deja sa depasim conceptele de "comunism" si "capitalism". stiu ca nu prea pare realizabila dorinta asta dar...ata ete. :)/ aud mereu de "investitii  ...continuare .
12 comentarii
modifica
test
de motanelul la: 27/10/2008 13:37:29
care este diferenta intre afirmatie si demonstratie?
30 comentarii
modifica
Jurnalul unui tip care munceste (fragmente)
de Maximilian Serban la: 27/10/2008 09:52:22
.../ bag la greu cafea cu lapte ca sa fiu pe primul loc. tipul din biroul de vizavi isi taie unghiile. e seful meu, directorul de sucursala. nici pana acum nu m-am dumirit ce e aia o sucursala, dar ma pufneste rasul uneori, pentru ca daca renunti la su si renunti si la sala, ramane cur. odata m-am dus sa ii spal masina lu sefu’ si am gasit grau in portbagaj, si asa s-au explicat multe. de pilda, am vazut odata cum a ciupit-o pe secretara de popou si i-a spus : « uite-asa ma trage bobocii dimineata sa le dau de mancare ». pentru ca ratele mananca grau, normal. e bine sa vezi ca, pana la urma, nu suntem chiar atat de diferiti. si eu o trag pe secretara de popou. toti o tragem pe secretara  ...continuare .
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: